man mazesne, nes tu dideliu tai ir taip kalnas yra....vava rašė:nu va ir gerai. Wytuk, tau 500 ar 1000? Timochai, kaip suprantu, 500??
O joje yr koks nors stabdžio mechanizmas, kad frikcionas sudirbtų prie apkrovos, ar viskas ten glucho.giedriuzzz rašė:Na va pasiėmiau šiandien Catch6 ritukę, bus ant senojo spiningėlio pasižaidimui![]()
Tai vat darbe truputi paardžiau ją, apverčiau tą adatinį guoliuką kaiop Saulius rekomendavo, dabar galiu normaliai sukt kaire ranka![]()
Dar ten yra plastmasinė įvorė, tai pagalvojau ar ne geriau būtų įdėt ten guoliuką![]()
Ka manote?
dar siemet nebuvo uz akiu uzkliuvus man pardavime. vat uzklius, tai paskambinsiu jei nepamirsiu.Vitolis rašė:Nu tai galit man kas nors pamačyt ją isigyt??????? O tai trenktis kur, tai kuro sukurensiu tiek, kiek kokios 5 tos ritės išeitųSauliusM rašė:labai padorus tas stabdukas ten beje.
SauliusM rašė:dar siemet nebuvo uz akiu uzkliuvus man pardavime. vat uzklius, tai paskambinsiu jei nepamirsiu.Vitolis rašė:Nu tai galit man kas nors pamačyt ją isigyt??????? O tai trenktis kur, tai kuro sukurensiu tiek, kiek kokios 5 tos ritės išeitųSauliusM rašė:labai padorus tas stabdukas ten beje.
Kaip tik ir aš sugalvojau, kad tokios noriu, tai užklausiau Kupišky pas Šabrinskus. Sakė, kad žada atsivežt. Jei atsiras, galėsiu pranešt... Tamsta, gi dažnokai Kupiškį aplankaiVitolis rašė:Nu tai galit man kas nors pamačyt ją isigyt??????? O tai trenktis kur, tai kuro sukurensiu tiek, kiek kokios 5 tos ritės išeitųSauliusM rašė:labai padorus tas stabdukas ten beje.