Vytenisnl rašė:Aš teisinu tuos konkrečiai du epizodus, o ne jį patį kaip žmogų. O tu vien dėl to, kad anksčiau buvo blogų epizodų, iškart ir šituos nurašai. Čia tas pats, kas apkaltinti serijinį žudiką ir dar 10čia neišaiškintų nusikaltimų tam rajone, kur jis gyveno. Tas pats iš moralinės pusės - vien remdamasis savo patirtimi sakai, kad kadangi jis nužudė n žmonių, tai galėjo nužudyti ir n+10. Taip, žmogus yra žudikas, bet dėl tų kitų 10 atvejų reikia įrodymų. O šitie du epizodai, nuo kurių nusprendei pradėt gailėtis manęs, lygiai taip pat būtų normalūs. Pastatyk ten kokį Danilevičių ir sakysi, kad buvo normalus žaidimas, peršiurkštus antru atveju ir kad nusipelnė geltonos kortelės. Bet čia Pepė, ne Danilevičius. Tai davai, sudeginam jį.
ir kad būtų aišku - ne, nesu aš realo fanas, kambary Pepės plakatas nekaba pas mane. Bet jei iš mano mėgėjiško žaidimo rinktum atskirus epizodus, lygiai taip pat galėutm padaryti mane arba šventuoliu arba didžiausiu demonu.
Ir jei nieko argumentuoto, neskaitant lindimo į gailesčius ar traukimo nesusijusių faktų neturi pasakyti - baigiam pokalbį, nes čia tikrai ne diskusija vystosi.
siaip tu apskritai pasakei,kad jis ne demonas,todel ir ydejau as tuos filmukus. kaip suprantu pats pazaidi futbola,tai turetum suprasti tai,kaip kartais yra galima suzaisti y kamuoli,cia ir krepsini tas pats galioja. tas epizodas kur pepe y kiausius pataike yra puikus pavyzdys. arba krepsiny,kai bloka dedi,galima tiesiog per kamuoli smugiuoti ir galima dar ranka palydeti,kuri toliau pasieks priesininko nosi ar galva. ir tada durniu yjungus sakyti,taigi as netycia,taigi blokavau ir netycia uzkliudziau ta nosi. vat tas pepes atvejis ir buvo butent toks,kai kamuoli pamusa kulniuku,bet koja uzriecia iki begalybes. arba kai futbole soka kovoti del auksto kamuolio,vienas tiesiog parbega ir soka tiesiai y virsu,o kitas daro tapati tik dar viena kelena atkisa y prieki ir ant jo pasimauna priesininkas. ir tada vel yjunges durniu apsimeta,kad cia nieko nebuvo,cia mes tik kovojom ir susitrenkem ore. tai vat kaip sportujantis zmogus turetum tai suprasti ir neturetu tau lipti tokie zaidimai y "kamuoli"