Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Įranga, apranga, žūklės įrankiai, masalai, įvairūs priedai
 #432174   lukas55
 17 Gru 2012 18:32
Devetu rubu parduotuvese pilna senu terbu , kupriniu su sagtimis .
 #432323   kosta
 18 Gru 2012 10:24
Pirk nauja kostiuma ir bus ramu :lol:
 #432592   p.arturas
 19 Gru 2012 15:22
na protingieji kurmiai.
pirkomes su draugu norfin extreme3 kostiumus. atveze man per dideli tai teko parduot, taip ir neisbandzius.
o draugas isbande ir sako suds, salta su juo. o saltuko rimto net nebuvo. 10-12 laipsniu.
nesitikejau odnako.
dabar dilema, ka man rinktis?
norfin explorer? ar bandet kas? tas nors siltas?
 #432613   riboks
 19 Gru 2012 17:39
[quote="SauliusM"]kiek kartu reikia nusipirkt shuda kad nustot ta norfina pirkinet?

LIKE!
 #432615   p.arturas
 19 Gru 2012 18:02
SauliusM rašė:kiek kartu reikia nusipirkt shuda kad nustot ta norfina pirkinet?
tai kad pirma kart :donknow'
 #432622   Vegys
 19 Gru 2012 18:32
siaip is keliu pazystamu paskutiniu metu girdejau, kad sea fox crossflow labai patenkinti
http://www.zuklys.lt/index.php?page=cat ... egory=1107
Pagal youtube http://www.youtube.com/watch?v=y9uM0YxRTqk ir aprašymą, man tai panašus į ganėtinai nešiltą kostiumą. Spėju (tik spėju !!!), kad iki -10 tokį naudočiau. Paskaitęs atsiliepimus http://forum.motolodka.ru/read.php?f=2& ... 2&t=186282 nuomonės nepakeičiau :)

Tavo draugai kam ir kada jį naudoja ?
p.arturas rašė:pirkomes su draugu norfin extreme3 kostiumus. atveze man per dideli tai teko parduot, taip ir neisbandzius.
o draugas isbande ir sako suds, salta su juo. o saltuko rimto net nebuvo. 10-12 laipsniu.
Nebandęs NE3. Pas mane pirmas. Ale niekaip neišsivaizduoju, kaip prie -10 su juo gali būt šalta ... Negi ant tiek Extreeme 3" suplonino" ?
Jei juokais - su juo šalta tik prie -5 ir šilčiau (nes atsisegt privalai - kitaip karšta) arba prie žemiau -20 ... (vis dar apie pirmą kalbu).
 #432634   p.arturas
 19 Gru 2012 19:11
Vegys rašė:Nebandęs NE3. Pas mane pirmas. Ale niekaip neišsivaizduoju, kaip prie -10 su juo gali būt šalta ... Negi ant tiek Extreeme 3" suplonino" ?
Jei juokais - su juo šalta tik prie -5 ir šilčiau (nes atsisegt privalai - kitaip karšta) arba prie žemiau -20 ... (vis dar apie pirmą kalbu).
sake salta per visur,ir nugarai ir kojom ir siknai ir tt. tipo toks jausmas kad iseina lauk siluma per medziaga.
 #432637   Vegys
 19 Gru 2012 19:15
aaa, tai matyt skylių pribadė visur ir kvėpavimą nuo 3000 pakėlė iki 6000 :)
 #432640   p.arturas
 19 Gru 2012 19:20
pvz turim tokia kaldra namie, stora, minksta, lengvute, bet su ja vesu kol ant jos nors kokio plonycio adijaliuko neuzmeti. kvepuoja jptvjmt. muset ir extreme3 kazkas su iskvepimu ne taip.
 #432655   Karalaitis
 19 Gru 2012 20:30
p.arturas rašė:sake salta per visur,ir nugarai ir kojom ir siknai ir tt. tipo toks jausmas kad iseina lauk siluma per medziaga. muset ir extreme3 kazkas su iskvepimu ne taip.
Idomu ka po apacia pasivelka
 #432656   Vitolis
 19 Gru 2012 20:37
Shtulas rašė:Nu pasiimiau šitas http://pigu.lt/grozis_ir_mada/drabuziai ... id=3744500
Žiūrėsim šį savaitgalį kas čia gausis iš jų. Bandysiu maudytis eketėse, tikrinsiu ar tikrai taip jau vandens neleidžia :)
Neturetum nusivilt. Pažystamas trina tokias. Kol kas džiaugiasi. Vakar ir aš nukaliau panašias, bet manosios Audimo š/m gaminys. Parametrai ir visi pribambasai kaip ir taviškių, tik išgarinimas ir pralaidumas į/iš 10 000. Kaina irgi panaši. Turiu ir iš seniau vienas ir tąsau jas jau ne pirmus metus. Tai ne tik rudeniui ar ankstyvam pavasariui, bet ir žiemai naudoju :gutgut
 #432662   Shtulas
 19 Gru 2012 21:13
Vitoli, didelis fenkjų, kad nudžiuginai savo pastebėjimais. Aš tas kelnaites pamatęs iš pirmo žvilgsnio vos neapsivėmiau. Ganėtinai plonos, o ir šiaip komforto atžvilgiu nepasižymėjo, bet kai užsidėjau... Pasirodė gana fainos. Žiūrėsim kaip tarnaus unt ledo :)
 #432669   Vitolis
 19 Gru 2012 22:00
Shtulas rašė:Vitoli, didelis fenkjų, kad nudžiuginai savo pastebėjimais. Aš tas kelnaites pamatęs iš pirmo žvilgsnio vos neapsivėmiau. Ganėtinai plonos, o ir šiaip komforto atžvilgiu nepasižymėjo, bet kai užsidėjau... Pasirodė gana fainos. Žiūrėsim kaip tarnaus unt ledo :)
Sakai, kad plonos taviškės? bet kai mačiau draugelio, tai ne taip jau ir plonos. Va manosios tos Audimo slidininkų, tai užtektinai pastorintos. Na žinoma su jom jau negalėsi taip drąsiai sėdėt ant šlapios dėžės pvz. kaip su kokio Norfino, kur šiknos srity insiūtas toks pastorinimas, arba keliuose jų taip pat nėra. Bet šiaip, tai aš to ir nepasigendu. Melstis prie eketės nepratęs :-D kaip sportininkai daro, o dėl šiltumo, tai svarbu, kad jos beveik neprapučiamos, tai nesunku kai šalta, papildomai ant drenažinių apatinių užsivilkt dar vieną sluoksnį, pvz. polarteko. Aš, kai tokių neturiu, tai ant plonų, pasivelku dar senus, gerus Norfino (tuos su pūkeliu žalius-gaila išmest :e:e )ir jaučiuos ;-var-var. Jau kuris laikas neatveža pas mus polarteko apatinių, nors užsakyti dar pavasarį
 #432674   SauliusM
 19 Gru 2012 22:14
Vegys rašė:Tavo draugai kam ir kada jį naudoja ?
vaziavo i Suomija pernai zvejot. tai sake nei sededami susalo, nei po 3 km peskom varydami suprakaitavo.
 #432675   Shtulas
 19 Gru 2012 22:24
Vitolis rašė: Sakai, kad plonos taviškės? bet kai mačiau draugelio, tai ne taip jau ir plonos.
Tikrai nėra storos, tokios mažiau nei vidutinės. Ne džinsai, bet ir ne storos. Va dabar išėjau pasivaikščiot, nueita apie 5 km., nu kol kas nušalo tik letenos, snukelis ir viskas kas iki rugio, nes tik batus ir kelnes išbandinėjau :) Žiūrėsim kaip pūsnis ir undenį atlaikys. Kol kas patenkintas. Ir nieko storo nebuvau apsivilkęs, tik termo iš Vaido.
 #432680   Vitolis
 19 Gru 2012 22:39
Shtulas rašė:
Vitolis rašė: Sakai, kad plonos taviškės? bet kai mačiau draugelio, tai ne taip jau ir plonos.
Tikrai nėra storos, tokios mažiau nei vidutinės. Ne džinsai, bet ir ne storos. Va dabar išėjau pasivaikščiot, nueita apie 5 km., nu kol kas nušalo tik letenos, snukelis ir viskas kas iki rugio, nes tik batus ir kelnes išbandinėjau :) Žiūrėsim kaip pūsnis ir undenį atlaikys. Kol kas patenkintas. Ir nieko storo nebuvau apsivilkęs, tik termo iš Vaido.
O šitie tavo akiniai neužrasojo? :-D
 #432683   f'eD
 19 Gru 2012 22:46
Shtulas rašė:Nu pasiimiau šitas http://pigu.lt/grozis_ir_mada/drabuziai ... id=3744500
Žiūrėsim šį savaitgalį kas čia gausis iš jų. Bandysiu maudytis eketėse, tikrinsiu ar tikrai taip jau vandens neleidžia :)
labai geras pasirinkimas :gutgut waterproofines kelnes nepamainomas dalykas, tiek pernaj, tiek ir siemet teko patirti savo kailiu, ypac pavojingai uzlipinejant/nulipinejant nuo ledo, bet labai svarbu kad nuleistos ir uzsegtos tinkamai apspaustu batus.
maniskes nesiltintos Snowbee ‘Offshore’ Over-Trousers :gutgut
http://www.snowbee.co.uk/sea-fishing/se ... -clothing/
 #432692   Shtulas
 19 Gru 2012 23:27
Jos ten specialiai padarytos būtent užspaudimui, vidinėj kelnių pusėj yra dar tokia kaip kojinė, kuri užspaudžia koją/batą, kad nepatektų drėgmės/sniego. Dėl to man irgi patiko.
Vitoli, nea, nerasoja :-D
 #432705   looking4snow
 20 Gru 2012 00:15
Taigi cia slidinejimo kelnes. Visose jose yra sijoneliai nuo sniego (bent jau pas normalius gamintojus). Vieni su knopke per raistelius perkisus uzsispaudzia, kiti uz tu raisteliu uzsikabina.
 #432712   Tironas
 20 Gru 2012 07:15
siaip is keliu pazystamu paskutiniu metu girdejau, kad sea fox crossflow labai patenkinti
na jei nebutum parekomendaves sito, tai galima butu sakyt kad kazka istiesu mastai siuo klausimu... kartais geriau patylet
 #432713   p.arturas
 20 Gru 2012 07:17
Tironas rašė:
na jei nebutum parekomendaves sito, tai galima butu sakyt kad kazka istiesu mastai siuo klausimu... kartais geriau patylet
o pats nutarei patylet?
ar vis tik tarsi zodi apie extreme3 kokybe, chulis salta su juo/
 #432727   Tironas
 20 Gru 2012 09:05
nu kodel su zieminiu rubu gali buti salta? gal zmogus sirgo, gal basas buvo, gal tiesiai ant plikos subines nesioja. nu pieva kazkokia. kox jis bebutu, net jei membrana butu pamirsta idet, prie tokio minuso kaip iki siol buvo, tai nesalta su bet kuriuo kostiumu.
 #432743   SauliusM
 20 Gru 2012 10:06
Tironas rašė:
as nieko nerekomendavau jeigu ka, o tik parasiau, ka esu girdejes. o kad norfinas gaidzius gamina, tai faktas.
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 56
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė