Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #432939   DainiusM
 20 Gru 2012 22:18
suiluas1 rašė:pagrinde kauno mariose,svoriai iki apie 25gr.
as tokiu atveju imciau 7,6 pedos legnda elitine ML... LES76MLF2 berods, jei gerai koda prisimenu...
 #433025   zet
 21 Gru 2012 11:02
SauliusM rašė:neatlaike durniaus nervai Trituruso akcijos... taip ir nugriuvo wildriveris i bagazine pas mane. ir vobleriu dar uz antra tiek pinigo.
vienu zodziu bekit kol dar viskas neissluota.
pas mane irgi, atsidure du extreme serijos kotai :) ziuresiu ar pasiteisins, tikiuosi, nes paskui vel prasides paieskos naujo spino. Nesu tikras ar patiks tai, kad labai galunes lankscios, man patinka kai proporcingai dirba spingingas, na geguzes menesis parodys :)

nors gal reikejo pavasario palaukti ir ant upes isbandyti, ir be akciju apseiti....
 #433052   Maukis
 21 Gru 2012 12:19
zet rašė:
SauliusM rašė:neatlaike durniaus nervai Trituruso akcijos... taip ir nugriuvo wildriveris i bagazine pas mane. ir vobleriu dar uz antra tiek pinigo.
vienu zodziu bekit kol dar viskas neissluota.
pas mane irgi, atsidure du extreme serijos kotai :) ziuresiu ar pasiteisins, tikiuosi, nes paskui vel prasides paieskos naujo spino. Nesu tikras ar patiks tai, kad labai galunes lankscios, man patinka kai proporcingai dirba spingingas, na geguzes menesis parodys :)

nors gal reikejo pavasario palaukti ir ant upes isbandyti, ir be akciju apseiti....
Jei leisit, ir as ikisiu savo trigrasi. Skaitinejant sita foruma apie spiningus, susidariau nuomone, kad apart Croix kitu padoriu spiningu ant Lietuvos, kaip ir nera. Suprantu, kad Croix'ai labai paplite Lietuvoj, kad kiekvienam didesniame mieste zukles parduotuvese gali ji pamatyt ir pakratyt. Kad labai daug kas turi nusipirkes toki spiningeli ir forume jaucia moralini pasitenkinima girdamas savo pirkini ir siulydamas ji kitam. Ir, kad zmogelis, kuris iesko, koki cia spiningeli isigijus, pasiskaites tik apie Avidus ir Legendas, tokius ir perka. Ir as esu is tu. Ir as turiu Legenda. Ir niekad nepasakysiu, kad tai blogas spiningas. Bet tai ir nera pats geriausias spiningas. Kiekviena daikta vertinam pagal kainos ir kokybes santyki. O tas santykis, mano manymu, kas liecia Croix parduodamus Lietuvoje,toli grazu ne pats geriausias.
"Zet", paskaiciau, kad pats ebey'ui zadejai pirkt vobleriukus. Galejai dar 105 usd damest ir nusipirkt pvz. Major Craft Go-Emotion GES-66 ml, arba 2-ju daliu 662 ml. ir tikrai turetum gera daikta, kaip rasei Orbit 80 vobleriuku tvicinimui. Turetum nauja modeli, skambu ir jautru blanka, VSS rites laikikli, naujus K-tipo ziedus ir gero dizaino (nors cia kiekvienas turi savo nuomone) ir vos 106 gr. sverianti spiningeli. Kaip ir su Croix Legenda reikalui esant laisvai uzmestum ir 30 gr. sverianti masala ir turetum didelia galios atsarga traukiant padoria lydeka. (pats abudu turiu, todel zinau ka rasau). O svarbiausia, kad butai sutaupes koki 1000 lt.
Taigi laukiu "streliu" is Croix'ininku, bet pasilieku prie savo nuomones, Kad Croix toli grazu ne geriausias variantas, kas liecia kainos ir kokybes santyki.
 #433068   ramkis
 21 Gru 2012 12:44
Daba Mauki tave nuzudys letai :-D :-D :-D
 #433070   zet
 21 Gru 2012 12:51
Maukis rašė: Jei leisit, ir as ikisiu savo trigrasi. Skaitinejant sita foruma apie spiningus, susidariau nuomone, kad apart Croix kitu padoriu spiningu ant Lietuvos, kaip ir nera. Suprantu, kad Croix'ai labai paplite Lietuvoj, kad kiekvienam didesniame mieste zukles parduotuvese gali ji pamatyt ir pakratyt. Kad labai daug kas turi nusipirkes toki spiningeli ir forume jaucia moralini pasitenkinima girdamas savo pirkini ir siulydamas ji kitam. Ir, kad zmogelis, kuris iesko, koki cia spiningeli isigijus, pasiskaites tik apie Avidus ir Legendas, tokius ir perka. Ir as esu is tu. Ir as turiu Legenda. Ir niekad nepasakysiu, kad tai blogas spiningas. Bet tai ir nera pats geriausias spiningas. Kiekviena daikta vertinam pagal kainos ir kokybes santyki. O tas santykis, mano manymu, kas liecia Croix parduodamus Lietuvoje,toli grazu ne pats geriausias.
"Zet", paskaiciau, kad pats ebey'ui zadejai pirkt vobleriukus. Galejai dar 105 usd damest ir nusipirkt pvz. Major Craft Go-Emotion GES-66 ml, arba 2-ju daliu 662 ml. ir tikrai turetum gera daikta, kaip rasei Orbit 80 vobleriuku tvicinimui. Turetum nauja modeli, skambu ir jautru blanka, VSS rites laikikli, naujus K-tipo ziedus ir gero dizaino (nors cia kiekvienas turi savo nuomone) ir vos 106 gr. sverianti spiningeli. Kaip ir su Croix Legenda reikalui esant laisvai uzmestum ir 30 gr. sverianti masala ir turetum didelia galios atsarga traukiant padoria lydeka. (pats abudu turiu, todel zinau ka rasau). O svarbiausia, kad butai sutaupes koki 1000 lt.
Taigi laukiu "streliu" is Croix'ininku, bet pasilieku prie savo nuomones, Kad Croix toli grazu ne geriausias variantas, kas liecia kainos ir kokybes santyki.
Tu teisus. Esme man buvo keli dalykai:
1 - tai garantija - pakankamai svarbu.
2 - truksta informacijos forumuose apie kitus spinus. (kiek klausiau - negavau informacjos)
3 - croix lengviau paciupinti parduotuvese ir pardavejai tikrai gerai dirba savo darba.

Siaip is rusu forumu irgi norejau uzmesti aki i viena major craft RESTIVE spininga su uzmetimu ik 21 gramo.
Pvz idomu, kas tas NANO technologijos pas abu garcija spiningus.
Idomu ir kiti japonai ar emerikieciai ar kokie dar kiti.

Pvz kalbant apie kitu, ne st croix spiningu platintojus ar pardavejus, galetu tikrai geriau siulyti savo prekes. Pvz parduotuveje Kotas puse valandos rankoje bandziau ivairius abu garcija kotus ir joks pardavejas nepriejo. Jei buciau labai susidomejes, tai pats buciau ju uzklauses. Bet jei butu priejes pardavejas, gal butu mano susidomejimas jais ir gerokai pakiles.
Antra, negi sunku apie spinus sukurti filmukus ir imesti i youtube ? Nu ne velnio, sugaisti viena diena filmavimui, viena diena montavimui ir sumesti. Prie balos parodai, kaip meta ivairus kotai, kaip dirba su guminukais ar vobleriais. Kaip dirba masalas pvz kai pasiekia ar virsija darbine riba. Ir tai tikrai padetu jiems surasti pirkejui,o zvejamas greiciau rasti informacija apie kotus.

Taigi, viskas paprasta. O eksperimentuoti ir zaisti rulete - pasiseks nepasiseks su kotais 700-2000 litu nelabai norisi.
 #433072   megejas123
 21 Gru 2012 13:07
Dekuj kad uzsiminet apie Triturus AKCIJA -25%.Jusu deka atsirado dvi Legendos mano arsenale ''plot
Kaip niekad laukiu pavasario :twisted:
 #433078   Maukis
 21 Gru 2012 13:18
ramkis rašė:Daba Mauki tave nuzudys letai :-D :-D :-D
Tai ir rįžausi parasyt apie Croix pries pasaulio pabaigą. :grin: Ar taip, ar taip visiems pi.... Nors parasiau ka galvoju :)
 #433083   SauliusM
 21 Gru 2012 13:26
zet rašė:... negi sunku apie spinus sukurti filmukus ir imesti i youtube ? Nu ne velnio, sugaisti viena diena filmavimui, viena diena montavimui ir sumesti. Prie balos parodai, kaip meta ivairus kotai, kaip dirba su guminukais ar vobleriais. Kaip dirba masalas pvz kai pasiekia ar virsija darbine riba. Ir tai tikrai padetu jiems surasti pirkejui,o zvejamas greiciau rasti informacija apie kotus..
butu viena geresniu komediju...
 #433086   Maukis
 21 Gru 2012 13:35
Sutinku pilnai ir su "Zet". Renkames is to, kas prieinama. Pernai buvau nuvykes pas dukra Tokijo mieste. Issiprasiau, kad nuvestu mane i zukles parduotuve. Net akys issprogo, kiek ten visokio gerio. Buciau galejes, apsigyvenciau ten kokiai savaitei. Lankstyciau, kratyciau visus spiningus is eiles, o paslaugi japone valytoja nespetu sluostyt varvancias mano seiles. Deja pas mus ant Lietuvos vaizdelis kitoks ir renkames is to, ka matome.
 #433094   kaledusenis
 21 Gru 2012 14:07
tu neisdavinek cia verslo ideju! ziu pavasari dar atsiras kokiam zinomame ir isgirtame(forumo deka) e-prekybos puslapyje prie nuotrauku vaizdo klipai... :-D
o seip tai pardavejas ir turi savo preke girti ir garsinti. nejaugi koks rimtas veikejas uzsiimines ekonominiu kotu promotinimu? :) visi klausimai, kad ir kokie bebutu, galu gale, ar is vienos ar is kitos puses susiveda i pinigine.
cia forume visi iki vieno profesionalus megejai yra apsikrete kroiksais ir lumiais. na kam kazko kitko ir bereikia jei jie gauna maksimalu malonuma is to daikto? ir jeigu gali tam skirti tokias pinigu sumas?
 #433099   Maukis
 21 Gru 2012 14:28
kaledusenis rašė: cia forume visi iki vieno profesionalus megejai yra apsikrete kroiksais ir lumiais. na kam kazko kitko ir bereikia jei jie gauna maksimalu malonuma is to daikto? ir jeigu gali tam skirti tokias pinigu sumas?
Matai, tas maksimalus malonumas, labai salygine savoka. Cia tas pats, kaip su mamuku. Kol turi tik vis ta pati mamuka, atrodo,kad tas malonumas maksimalus. Kai pabandai, jautresne, piktesne, greitesnes akcijos ir naujesnio modelio, supranti, kad ta "maksimalaus malonumo " kartele gali kilti. :grin:
 #433100   Rapolas
 21 Gru 2012 14:30
kaledusenis rašė:... cia forume visi iki vieno profesionalus megejai yra apsikrete kroiksais ir lumiais...
Pilnatis ar "pasaulio pabaiga" turi stipresnę įtaką.. :-D
Vienžo,- žinokite visi čia forume, jei išgyvensite iki 24h, ir kurie ne "apsikrėtę kroiksais ir lumiais" - jūs esate viso labo- tik neprofesionalūs mėgėjai :-D
 #433109   kaledusenis
 21 Gru 2012 14:52
ei, nepradek is mano isvedziojimu ir repliku daryti dar didesniu isvedziojimu ir repliku :lol: kaip kitaip pavadinti zmogu kuris turi 7 kotus po tukstanti litu, atskiram tvenkiniui ar ezerui, atskirai nuotaikai ar, kaip sakei, menulio fazei?
 #433111   Tadunce
 21 Gru 2012 14:55
Tai čia jau padariau klaidą, kad nevažiavau vakar į triturusą, o laukiu savaitgalio? Gali tekt su baranka grįžti namo čiuju :-D
Kažkaip pasipylė elitai ir extreemai kaip iš gausybės rago.. :)

KalėdųSeni, - kolekcionierius? :roll:
 #433117   Rapolas
 21 Gru 2012 15:11
kaledusenis rašė:...kaip kitaip pavadinti zmogu kuris turi 7 kotus po tukstanti litu, atskiram tvenkiniui ar ezerui, atskirai nuotaikai ar, kaip sakei, menulio fazei?
Jeigu žmogus turėtų ir negaudytų tokiais kotais- tai, galbūt, galima būtų pavadinti "kolekcionieriumi" ,ir tai su lb didelėm išimtim, nes 7- per menkas kiekis rimtai kolekcijai :-D
Jei kalbi, kad kotas atskiram telkiniui- tai čia išvis nesąmonė:D ,nes aš pvz. net voblerių tiek neturiu, kad būtų po vieną atskiram telkiniui :-D
O gal tie 7 tūkstantiniai kotai visai skirtingoms žūklės sąlygoms (ir žuvims:D), pvz. UL, upė, iš valties, su multiku, su mėsmale ir t.p. ir t.t. :-D ?
p.s.: reziume- normalus žvejys tas su septyniais kotais ;-)
 #433118   SauliusM
 21 Gru 2012 15:14
kaledusenis rašė:...kaip kitaip pavadinti zmogu kuris turi 7 kotus po tukstanti litu...
jei tik 7 tai gal varguoliu... :roll:
 #433119   Vitolis
 21 Gru 2012 15:21
SauliusM rašė:
kaledusenis rašė:...kaip kitaip pavadinti zmogu kuris turi 7 kotus po tukstanti litu...
Nu nifiga. Pas mane likę tik 4. Tai ką, vans varguolis? Nu neskaitant savojo koto :-D Man pilnai užtenka. Naudoju tik mėsmales
 #433120   kaledusenis
 21 Gru 2012 15:23
SauliusM rašė:
vat nei atsakymo nereikejo. pademonstravo ponas vizualiai tai, ka norejau pasakyti :lol: cheers
 #433126   zet
 21 Gru 2012 15:37
Rapolas rašė:
kaledusenis rašė:... cia forume visi iki vieno profesionalus megejai yra apsikrete kroiksais ir lumiais...
Pilnatis ar "pasaulio pabaiga" turi stipresnę įtaką.. :-D
Vienžo,- žinokite visi čia forume, jei išgyvensite iki 24h, ir kurie ne "apsikrėtę kroiksais ir lumiais" - jūs esate viso labo- tik neprofesionalūs mėgėjai :-D
zodis profiseonalas reiskia, kad tai tavo profesija, o dar tiksliau, - is to uzdirbi pinigus. Megejas - reiskia savo malonumui, laisvalaikio leidimas. Bet tai nereiskia, kad profas tai daro geraiu uz megeja ;)
 #433128   Xrapas
 21 Gru 2012 15:40
Tadunce rašė:...Tai čia jau padariau klaidą, kad nevažiavau vakar į triturusą, o laukiu savaitgalio? Gali tekt su baranka grįžti namo čiuju...
Nu žinok neša... :? Kotus glėbiais, voblerius maišais :roll: ...
O aš gerą pusvalandį pažioplinėjęs šįkart tuščiom rankom išėjau :donknow' , kažkokie saugikliai suveikė :-D
 #433141   Vitolis
 21 Gru 2012 16:52
Xrapas rašė: Nu žinok neša... :? Kotus glėbiais, voblerius maišais :roll: ...
O aš gerą pusvalandį pažioplinėjęs šįkart tuščiom rankom išėjau :donknow' , kažkokie saugikliai suveikė :-D
Pažiūrėjai, pamatei, kad jau visų siūlomų vobų modelius turi ir.......Na negi visus. Gryžk Gintai, susgundyk pasidėt po egle kokį desietką :-D
 #433156   Vegys
 21 Gru 2012 17:44
Vitolis rašė:
Xrapas rašė:O aš gerą pusvalandį pažioplinėjęs šįkart tuščiom rankom išėjau :donknow' , kažkokie saugikliai suveikė :-D
Pažiūrėjai, pamatei, kad jau visų siūlomų vobų modelius turi ir.......
Ne tik modelius, bet ir spalvas ;-)
 #433252   Xrapas
 22 Gru 2012 07:02
Vitolis rašė:...Gryžk Gintai, susgundyk...
O žinok...visą naktį svarsčiau, bet vieną vistik imsiu. Vakar mačiau, kad yra ten toks labai deficitnas lydziakų siaubas ;;yel
 #433263   Xrapas
 22 Gru 2012 09:56
shelwius rašė:...iki pirkimo niekam nei žodžio apie kokį voblerą kalba eina...
Po pirkimo- irgi :liež-uvis
Ir taip lydekų populiacija mažėja :e:e :-D
 #433276   SauliusM
 22 Gru 2012 11:40
cia jis del vieno voblerio mat visa nakti maste :lol:
 #433285   Tadunce
 22 Gru 2012 13:08
Suplanavau avs 76lmxf2 pasiimti, tai vos neišėjau pro duris su legend elite.. Bet kažkaip su Kalėdų seneliu pasitaręs nusprendžiau, kad užteks šito :)
Dabar būsiu spakoinas (?) iki kitos akcijos..

Dar tiek spiningų kiek šiandien niekada nekračiau..
 #433291   Xrapas
 22 Gru 2012 13:50
Fabai rašė:Bet tik viena,Gintai. Nei vieno daugiau :-D
Vistiek teko paimt du... :e:e ir dar visai neplanuotą dėžę :lol:
  • 1
  • 218
  • 219
  • 220
  • 221
  • 222
  • 426
  • VDS, VPS serveriai