Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Klausimai, pastabos ir pasiūlymai moderatoriams
 #431715   vava
 16 Gru 2012 12:22
kas per pajabien su ta jusu kalendoriaus tema? neziurint i tai, kad as pranesimus esu mates, ji vistiek islenda kaip neskaityta. Jus ka, dirbtinai ja atnaujinat??
 #431727   Vegys
 16 Gru 2012 13:17
vava,
Man irgi išlenda kaip neskaityta ...
Atsakyt į klausimą kodėl ši tema išlenda kaip neskaityta - negaliu. Tai nutinka ne pirmą kartą, yra buvę ir su kitom temom. Spėju - tai phpBB klaida.
Specialiai niekas tos temos neatnaujima ir neskatina, kad būtų žymima kaip neskaityta.
Ateityje bandysime atnaujinti forumo versiją. Tikėkimės, kad ta klaida bus ištaisyta.
 #431729   Vegys
 16 Gru 2012 13:22
Tas retai nutinka.
Vienintelė išeitis kol kas (kiek aš žinau) - paspaust "Pažymėti visus forumus kaip perskaitytus". Tada dingsta iš neperskaitytų temos.
Bet jei kas nors vėl parašo į tą temą - vėl rodo ją, net jei ir perskaitęs ją būni ... Kažkur bug'as ...
 #431733   vava
 16 Gru 2012 13:27
yra kita iseitis - pakeist temos svarbuma :). kazkuris pazadukas zadejo gruodzio 10 tai padaryt...
 #431929   hamis
 16 Gru 2012 22:58
vava rašė:yra kita iseitis - pakeist temos svarbuma :). kazkuris pazadukas zadejo gruodzio 10 tai padaryt...
Tema vis dar aktuali, del to laikoma labai svarbia :P Ryt nuimsiu "svarba".
 #431946   WooHoo
 16 Gru 2012 23:52
Kažkada jau rašiau Vavai, bet nesulaukiau atsakymo ar tiesiog nenorėjo veltis į diskusijas, tai parašysiu čia..

Manau šis forumas yra pakankamai populiarus, kad jame būtų galima padaryti ir papildomų funkcijų. Tai galėtų būti pagrindinis puslapis tarkime blogo ar net viso portalo tipo.
Jau dabar adresas naudojamas http://zvejotribuna.net/forumas/, o tiesiog http://zvejotribuna.net/ nėra. Taigi forumas galėtų likti kaip pagrindinis puslapis, tik viršuje atsirastų kažkoks papildomas meniu, kur galėtum nueiti į atitinkamus straipsnius ar ką panašaus. Manau sulauktumėte žymiai daugiau lankytojų. Yra nemažai žmonių kurie tiesiog nemėgsta naršyti forumų arba žymiai labiau mėgsta kitokio tipo turinio formą..

Manau būtų verta padaryti tokius dalykus, net nesivarginant rašyti naujo turino, o tiesiog naudojant tuos pačius forumo įrašus:
1. Straipsniai iš fotoreportažų - pagrindiniai forumo trūkumai, kad negali prarūšiuoti pagal tipą (poledinė, spiningavimas, dugninė ir t.t.), randi visą krūvą neaktualios info, bloge/portale galima būtų talpinti tik iš ties vertus dėmesio įrašus. Taip pat būtų galima padaryti tik kažkokio tipo žūklės galerijas.
2. Įrankių, masalų, aprangos ir kitų priedų apžvalgos - čia tikrai yra krūva naudingos informacijos šiame forume, tiesiog, kad ją surasti reikia perskaityti visą krūvą tau neaktualios. Bloge/portale būtų galima viską smulkiau išskirstyti kategorijomis, komentarai vyktų tik prie tam tikro tipo produkto, o ne toje pačioje vietoje apie viską.
3. Skelbimai - vėl gi, ne viskas vienoje krūvoje.

Na ir daugiau galima prigalvoti, čia kas berašant į galvą šovė.

Aš jau nebekalbu apie lankytojus iš google, tokiu atveju kai viskas būtų kažkur sukonkretinta, jų būtų žymiai daugiau (tie kurie ieško info apie konkretų daiktą ar konkretų žūklės būdą). Aišku, gal jum lankytojų skaičius ir nėra labai aktualus, kaip suprantu jūs ne komercinis forumas (nesimato bent reklamų be tų apačioje), bet tai turėtų apsimokėti vien dėl klubo populiarinimo. Kitas klausimas, kodėl neišnaudojus potencialo klubo finansavimui? :) Ir kas svarbiausia turinys yra, bet jis neišnaudojamas.

Jei patys nelabai draugiaujat su svetainių kūrimu - galėčiau kažkiek padėti.. ;-)
 #432178   Tadunce
 17 Gru 2012 18:47
Moderatoriai jau buvo apsvarstę šią galimybę, tačiau buvo priimta nuomonė, kad šabloninis variantas daugumos netenkina, o kurti kažką, kas būtų pakankamai aukšto lygio (juk esame viena didžiausių virtualiai bendraujančių žvejų bendruomenių Lietuvoje) šiuo metu neturime lėšų.
Be to, nereikia pamiršti, kad neatsiejamas nuo forumo yra ir klubas, todėl ateityje matysime nedidelių pasikeitimų.
 #432250   WooHoo
 17 Gru 2012 22:37
Na aš už juos neatrinkinėsiu kurie įrašai yra verti dėmesio, manau tiek moderatoriai jau galėtų padaryti, nes belieka tik copy-paste, o tų įrašų nebus tiek jau daug. Didžiausias darbas būtų atrinkti jau esamus.

Nepatikėsit, bet net ir labai garsios firmos lietuvoje naudoja šabloninius dizaino variantus savo svetainėms, tik šiek tiek pakoreguotus. Tiek galiu padaryti ir aš.
Ir jūs pažiūrėkite kaip dabar tie šablonai atrodo, nei 95 % geriausių LT svetainių taip gerai neatrodo kaip jie, pvz:
http://www.mojo-themes.com/categories/w ... mes.com%2F

Tuo labiau, kai žvejybos srityje nelabai yra ir su kuo lygintis ;)
Pasikartosiu - neišnaudojate to, ką jau turite..

Jei jau visai naujo norite, galime kalbėti apie pilną sukūrimą už tarkime reklamos plotą toje svetainėje (ne forume) ar kažkokius kitokius barterinius mainus.

Žodžiu jei persigalvosite susisiekite, ir šiaip pakonsultuočiau jei ir nereikės mano pagalbos..
 #432392   Agis
 18 Gru 2012 22:45
WooHoo, labai dėkojame už pasiūlymą ir norą prisidėti "gražinant' mūsų forumą ar netgi ateities puslapį.Dabar toks laikmetis, kad truputy tie dalykai dedami šonan, tačiau apie juos galvojama ir dairomasi.Aš tikrai susisieksiu su Jumis ir rasime kažkokią kalbą naudingą forumui, tik truputy vėliau ir jeigu JUms nepraeis noras padirbėti šioje srityje tai manau ir įgyvendinsim kažką naujo.
 #433424   Kairys
 23 Gru 2012 11:23
Gal ir gerai sugalvojai, nes man lig šiol neaišku, ar tu Kugelis (kirtis ant u kairinis) ar Kūgelis (kirtis ant e riestinis). :-D ;-)
 #434569   Vegys
 29 Gru 2012 18:54
giedriuzzz rašė:Kas ten Elektrėnų marių temoje yra, kad man Google Chrome naršyklė neleidžia atidaryt išmesdama tokį užrašą Danger: Malware Ahead :?:
printscreen'ą gali padaryt ? O kitų naršyklių turi, pabandyt gali, ar tą patį meta ?
Aš naudoju ne Windows (o Ubuntu), tai tokių pranešimų negaunu.
Google paieškoje uždavus temos nuorodą, google nesako, kad kas nors blogai.
 #434600   dainiuška
 29 Gru 2012 20:03
giedriuzzz rašė:Kas ten Elektrėnų marių temoje yra, kad man Google Chrome naršyklė neleidžia atidaryt išmesdama tokį užrašą Danger: Malware Ahead :?:
Problema - dėl Navodruck įkeltos nuotraukos (įkeltas gabalėlis marių su skaičiukais). Nuotrauka patalpinta www.freeimagehosting.net tinklalapyje, kurį kai kurios naršyklės supranta kaip kenkėjišką arba galintį pakenkti. Pagūglinus apie šią nuotraukų talpinimo svetainę, yra nemažai blogos informacijos, pvz.:

Google has found malicious software may be installed on your computer. It warned that freeimagehosting.net has (probaly) been compromised by a hacker.
People using this uploader might consider temporarily not using it or using another one until the problems are solved.

Patartina šios svetainės paslaugomis nesinaudoti.
 #436448   Vegys
 05 Sau 2013 21:34
mindoze,
perėmiau tavo teises, nuėjau į "Peržiūrėti savo pranešimus", tada "Avižėlės" - atsidarė .... Problemų nebuvo.
Kitos temos atsidaro ? Cache prasivalyk, gal padės ...
 #437292   vava
 07 Sau 2013 22:42
Vegy, o tu ta klausima uzdavei sugniauztus kumscius ant stalo padejes ir taip is padilbu mum i akis ziuredamas????
 #437303   Vegys
 07 Sau 2013 22:54
p.arturai, vava - nelabai supratau jūsų žinučių. Gal dėl vėlaus laiko aš toks nesupratingas ...
Mindoze negali atidaryt avizėlių temos (dabar jau gali, bet ne viskas ten ok). Aš galiu laisvai. Tai va ir aiškinuosi kame problemos - jo kompiuteryje ar mūsų forume. Negi taip neaiškiai užklausiau ?
  • 1
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 97
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė