Kam kaina yra ne visai "dzin"- tie naudoja "barnaulą"Vegys rašė:...kaina ne visiems yra "dzin" ...

Kalba-gamtos dovana, o niekų nekalbėjimas-menas
Kam kaina yra ne visai "dzin"- tie naudoja "barnaulą"Vegys rašė:...kaina ne visiems yra "dzin" ...
Lydeka 1,8kg-be problemu .Ddonatas rašė:Tadunce, su 10 skersmeniu kokia didziausia zuvis per tokia skyle buvo pralindus? as negaliu apsisprest ar man 13 ar 10 nusipirkt.
ledas kasmet keiciasi i nauja, o tavo sapaliones kartojasi jau gal kokie 4-5 metai:?:Tironas rašė:pasnekesim barnaulistai ant ledo po savaiteles
looking4snow rašė:Ir kartosis, kol Tironas netaps Barnaul atstovu Lietuvoje.
tai kad salmo stumdo barnaulus, bent jau oze tai tikrai. bet muset navaro mazai, ant barnaulo simto baksu neuzdirbsi.looking4snow rašė:Ir kartosis, kol Tironas netaps Barnaul atstovu Lietuvoje.
barnaulus stumdo beveik visi, juk tai preke kuri turi paklausa LT ir ne tik, nekiekvienas atiduos daugiau kaip puse mma uz graztap.arturas rašė:tai kad salmo stumdo barnaulus, bent jau oze tai tikrai. bet muset navaro mazai, ant barnaulo simto baksu neuzdirbsi.looking4snow rašė:Ir kartosis, kol Tironas netaps Barnaul atstovu Lietuvoje.
geras atsakymas, kaip sakoma i temaTironas rašė:jus skaityt ismokit viena karta. siulau kokia viena kita knyga paskaityt, o ne tik foruma ir zvejybos zurnalus. su sventem visus. dovanokite vieni kitiem knygas
Tas pats ir man buvo nusipirkau grazta ir po keleta ekeciu ziuriu kad negrezia vienas varztas atsisukes buvo ... tai po zvejybos gryzau namo biski uzviniojau ant abeju varztu lino plosto ir jokiu problemu neturiumarijampolskis rašė:dėkui akivaizdu kad geras patarimas, šiandien nusipirkau barnaula ir po keleto ekečiu vienas varžtas jau eketėj :D gal nedaveržęs buvau kaip reikiant,
o kaip pas Heinola perdarytalooking4snow rašė:Katik pakeiciau peiliukus po 3 sezonu - atsisuko labai nesunkiai. Bet kad greziant atsisuktu, dar niekada nebuvo pasitaike.
Is atsisukanciu daliu, mane uzknisa tas sulenkimo tvirtinimas. Varztas pas mane jau palaidas, nebeprivirintas, tai sunku normaliai priverzti, kartais greziant atsiverzia. Bet artimiausiu metu perdarysiu kaip pas Heinola maciau - bus 100 proc. patikima.
kas 2-3 zvejybos priverziu ir tiek.marijampolskis rašė:sveiki, toks klausimas-ar pas jusu tonarus kartais neatsisukineja varztai besukant
Tiesa sakant, ne visai kaip pas Heinola, nes ten irgi yra galimybe klibeti, kaip pas Barnaul. Pas Barnaul sujungimas verziasi, pavadinkim, is priekio. O pas Heinola - is sono. O as turiu ideja (tik dabar neturiu metalo grazto...), ne padaryti ipjova, kaip pas Heinola, bet isgrezti kiaurai per sona skyle varztui. Tokia kaip kad stovi varztas ant sujungimo, per kuri sujungimas ir lankstosi. Tai va, toki varzta priverzus, butu uztikrintai uzfiksuotas sitas mazgas ir nebebutu net teorines galimybes klibeti (zinoma, jeigu skyle nebutu zymiai didesne uz varzta).Romka_ rašė:o kaip pas Heinola perdaryta
tai jo o man vienas varžtas visiškai iškrito , tai gerai, kadantras nepilnai atsisuko nes būtų tekę ir naujo peiliuko ieškoti, na kareikės tu varžtelių senukuose paieškoti ir to veltinio pavynioti kaipedikas sakė.SauliusM rašė:kas 2-3 zvejybos priverziu ir tiek.marijampolskis rašė:sveiki, toks klausimas-ar pas jusu tonarus kartais neatsisukineja varztai besukant
celofaninio maišelio padraskai ir nereikia jokio lino pluošto
Varzteliu as neieskojau . pavyniojau ant tu paciu varztu kaip buna kaip nusiperki graztamarijampolskis rašė:
tai jo o man vienas varžtas visiškai iškrito , tai gerai, kadantras nepilnai atsisuko nes būtų tekę ir naujo peiliuko ieškoti, na kareikės tu varžtelių senukuose paieškoti ir to veltinio pavynioti kaipedikas sakė.
nu jo, su tokia mintim ir ritukes galima su pakulom pataisyt. pvz i atsisukinejant Certeito valo vediklio varzta tik pakulu, pakulu...Jurginas rašė:Gal ir civilizuočiau, bet nafik to reikia, jei ir maišelis gerai? Nu nebent nuspirkt su mintim, kad kažkur kitur gali panaudot.
Labai geras dalykasSauliusM rašė: siais laikais yra siek tiek labiau civilizuotu sriegiu fiksavimo priemoniu. nu pvz:
http://www.loctite.lt/cps/rde/xchg/henk ... e-1127.htm