Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Šalia žūklės...
 #434352   Skridžas
 28 Gru 2012 20:12
vyrgaz rašė:Nesupratu kokis ten yra..serverį turbūt europos "pajungia"....Aš dar žalias ten..Bet kablys yra.. :ruko
Lašara žaidėjai kaip kalba rusiškai ar mišriai lenkiškai angliškai ir t.t?
O ir pačiame žaidime
kaip kalba rusiškai ar lietuviškai?
 #434355   vyrgaz
 28 Gru 2012 20:23
Interfeisas lietuviškas, ir žaidime lietuviškai kalba..Instaliuodamas tokius nustatymus pasidariau..ir žaidimą iš http://worldoftanks.eu/ parsisiunčiau, tai "rusiškas" negali būti.. :roll: Aš pakolkas tik 26 mūšiuose sudalyvavau, tiek spėjau per 0,5 dienos :oops: ..
 #434362   Skridžas
 28 Gru 2012 20:43
Gaila butumėm
abudu papaline nes man žiauriai vienam jau liudna...BLIN KAS MADA NEPASITARTI... :-ug

gAL KAS RUSIŠKAME SERVERYJE ŽAIDŽIA sudarytumėm buri ten kažkoki kartu važiotumėm žudyt.. :roll:

Aš irgi lietuviškame buvau užsiregystraves bet man nepatyko kad visokiu lenkiu prilenda ir pradeda šlėhtavoti,tada jau geriau rusiškame bent jau viosada supranti ka šneka hėbra..
 #434585   SauliusM
 29 Gru 2012 19:30
senais senais laikais, kai dar mokiausi web puslapiu programavimo tai buvo labai astrus klausimas kaip padaryt puslapi suderinama kad vienodai atrodytu tiek ant eksplorerio tiek ant netscape navigatoriaus (ar dar atsimenat toki?). tai cia buvo tu laiku problema... o siais laikais kai prikurta visogiu gaidisku narsykliu kaip kad firefox, opera, chromai ir dar visokia kitokia gaidiena, tai as isivaizduoju kokio lygio problema suderinamumas turetu buti siandien. zinant, kad siais laikas turbut niekas puslapiu kodo rankute irgi neraso o tam gal naudoja visokius visual studio ar dot net ar dar kazka panasaus, o tai dazniausiai yra microsofto produkcija, tai naudodami ne mikrosoftines narsykles patys save pasmerkiat ant didesnio ar mazesnio masto nesuderinamumo grebliu gaidienos lipimo.

cia tik mano kukli durna nuomone. galit su ja visiskai nesutikti... nes visokiu ideologiniu psichu naudojanciu visokias atviro kodo programas vien is idejos visais laikais buvo ir visais laikais bus. ir tai gerai, tai dalinai skatina progresa. bet... tegu ji *PYP* kiti skatina, o as asmeniskai geriau valgysiu iki galo iskepta, o ne puszali maista.
 #434638   ubuntu
 29 Gru 2012 22:31
SauliusM rašė:o siais laikais kai prikurta visogiu gaidisku narsykliu kaip kad firefox, opera, chromai ir dar visokia kitokia gaidiena
Tave gal medis prispaude? Baisiau nusisneket negalejai? Tipo IE tai jau zjbs? :D Seniai visiem aisku kad IE yra gaidenu gaidena ir ji naudoja tik senos bobules ir siaip visokie neismaneliai. Svetainiu kurime ir kyla vienintele beda del suderinamumo tai IE, tas gaidis nieko normaliai neskaito, isdarko viska savaip, o apie saugumo spragas bei naudojimosi patoguma net nekalbu...
 #434688   Vegys
 30 Gru 2012 08:03
Visos geros. Vienam viena, kitam kita. Kas tinka man, gal netiks tau ... Tai toks čia ir patarimas gali būt. Aš naudoju FireFox. Jei mane ji užknistų - pereičiau ant Chrome. IE mano supratimu per lėtai dirba. Kuo toliau, tuo mažiau žmonių naudojasi IE. Plačiau : http://en.wikipedia.org/wiki/Usage_shar ... b_browsers

Paveikslėlis
 #435414   Sokratas
 02 Sau 2013 22:46
ogo, kaip žemai Opera besivelkanti, nebūč pagalvojęs...
Prie jos labiausiai buvau pripratęs, tai ir keista man.... Bet irgi, tsakant, dakasė...
Perėjau prie Chrome, ir kol kas nesigailiu...
 #435682   GvidasG
 03 Sau 2013 21:50
SauliusM rašė:senais senais laikais, kai dar mokiausi web puslapiu programavimo tai buvo labai astrus klausimas kaip padaryt puslapi suderinama kad vienodai atrodytu tiek ant eksplorerio tiek ant netscape navigatoriaus (ar dar atsimenat toki?). tai cia buvo tu laiku problema... o siais laikais kai prikurta visogiu gaidisku narsykliu kaip kad firefox, opera, chromai ir dar visokia kitokia gaidiena, tai as isivaizduoju kokio lygio problema suderinamumas turetu buti siandien. zinant, kad siais laikas turbut niekas puslapiu kodo rankute irgi neraso o tam gal naudoja visokius visual studio ar dot net ar dar kazka panasaus, o tai dazniausiai yra microsofto produkcija, tai naudodami ne mikrosoftines narsykles patys save pasmerkiat ant didesnio ar mazesnio masto nesuderinamumo grebliu gaidienos lipimo.

cia tik mano kukli durna nuomone. galit su ja visiskai nesutikti... nes visokiu ideologiniu psichu naudojanciu visokias atviro kodo programas vien is idejos visais laikais buvo ir visais laikais bus. ir tai gerai, tai dalinai skatina progresa. bet... tegu ji *PYP* kiti skatina, o as asmeniskai geriau valgysiu iki galo iskepta, o ne puszali maista.
tai siuo atveju tu ir valgai ta puszali maista.

FireFox,Chrome lenkia IE viskuom! saugumu,greiciu,ir tinklalapiu iskraipymo atveju. Tad nematau del ko reiketu naudoti IE jai ji visais atvejais nusileidzia konkurentam :) ta rodo ir auksciau pateikta diagrama IE reitingai krenta ir toliau kris! gal kazkada ir buvo geriausia bet atejo laikas uzleisti kitiems vieta.
 #435699   vyrgaz
 03 Sau 2013 22:46
Chromės vartotojų daugėja musėt dėl to, kad ją kaip default'ine naršyklę su window'sais "parduoda"..Bent jau pas mum win7 ir chromė, bet firefoksą vistiek parsipučiau..reklamų blokavimas yra pas ją, man tai kone svarbiausias jos "navarotas".. :gutgut
 #435707   Vegys
 03 Sau 2013 22:55
vyrgaz rašė:Chromės vartotojų daugėja musėt dėl to, kad ją kaip default'ine naršyklę su window'sais "parduoda"..
Ką tu sakai :) Nuo kada MS IE iškeitė į Chrome ? :)
Iš vis, nafig pirkt kompą su suinstaliuotu os/programom ? Pre-install'e tikrai kad nėr chrome ...
 #436499   sunnuva
 06 Sau 2013 00:13
vyrgaz rašė:Chromės vartotojų daugėja musėt dėl to, kad ją kaip default'ine naršyklę su window'sais "parduoda"..Bent jau pas mum win7 ir chromė, bet firefoksą vistiek parsipučiau..reklamų blokavimas yra pas ją, man tai kone svarbiausias jos "navarotas".. :gutgut
Google -> addblock
 #436511   savas
 06 Sau 2013 01:03
Siaip is pastebejimu savo svetaineje - chrome vartototoju labai stipriai daugeja, lyginant su kitom. Kodel - nezinau. Man nuo senu laiku uztenka firefox'so, apie exploreri praktiskai pamirses ir kol viskas gerai, nesiruosiu nieko keist, bo buvo keli bandymai - nusivyliau... ir galu gale net problemu turejau.
 #436927   TukasVS
 07 Sau 2013 10:59
Dėl suderinamumo tai tiesiog nereikia programuojant naudoti senų HTML standartų, tuomet skirtingų naršyklių suderinamumo problemos dingsta.

O Chrome tiesiog yra gan sparti naršyklė, dėl to ją daug kas naudoja, su FireFox'o spartumu nėra ką lyginti. :) O kad IE mėšlas tai visi žino jau senai, tiesiog ji yra diegiama, pagal nutylėjimą, kartu su windows'ais, tai automatiškai ji ir bus dažniausiai naudojama... Juk ne kiekvienas vartotojas sugeba persirašyti naršyklę( :shock: ).
 #436930   Vytenisnl
 07 Sau 2013 11:09
Win7 ir win8 reikia pasirinkt, kokios defaultinės naršyklės nori. Tada tau ir įdiegia ką nori. IE nebėra brukama (ačiū Europos komisijai). Kitas niuansas - paskutinės IE versijos tikrai stabiliai dirba, nėra nė ko lyginti kaip su kokiu IE6...

Chrome`as valgo mozilos vartotojus, kiek teko pačiam pastebėti. Čia tokie pusiau internetiniai hipsteriai. Ar kaip pavadinti žmones, viena ausim girdėjusius, kad IE blogis ir dėl to ieškančius kažko naujo.

Kas grynai iš pragmatinės pusės (resursų ryjimo, stabilumo, patogumo) Opera man geriausia. Neskaitant flasho jokių papildomų pluginų nereikia įsimetinėt, resursų ryja stabiliai normaliai su n atidarytų tabų (tarkim dabar 11 tabų, kurie visi pilnai užkrauti, o ne tabas-nuoroda, kitam lange dar+5 tabai), puikus debugeris, o faktas, kad Operos komandoje yra vienas iš W3C standarto sumanytojų puikiai iliustruoja, kad Opera laikosi griežtai visų standartų.

Anyway, FF, Chrome esminės bėdos, mano nuomone, kad reikalingos funkcijos (mano atveju) eina kaip pluginai, o kai jie rašyti ne tų pačių kūrėjų, tai ir gaunasi, kad suderinamumas yra, bet kodas neoptimizuotas ir tada susiduri su arba dideliu resursu ryjimu arba neišpildytom reikiamom funkcijom :)
 #436957   ubuntu
 07 Sau 2013 12:24
Opera pradeda ryt kai naudoji tikrai daug tabu, pas mane buna apie 30-40, tai opera ~1.5gb valgydavo, o firefox va 0.65GB dabar valgo. Naudojau firefox, tada nusprendziau isbandyt opera, bet po pusmecio parbegau atgal prie firefox :/brazasista . Chromas nepatinka siaip is idejos :superšokas
Beje, as nebe ubuntu. o fedora :twisted:
 #438045   Sokratas
 09 Sau 2013 22:56
na čia jūsų tų terminų aš nesuprantu ir nenoriu gilintis, bet kaip sakiau, Opera, kuri buvo daug metų mėgstamiausia, laiks nuo laiko išmeta tokių baikų, kurios atsiranda na lyg iš niekur, ir žiauriai nervina, nes neįmanoma sutvarkyt reikalo, neperėjus į kitą naršyklę. Galiu paminėti kelis konkrečius atvejus:

Nupirkau bilietus lėktuvo, po kurio laiko paaiškėjo, kad tas laikas man netinka, reikia pasikeisti į kitą laiką, t.y kitą skrydį tą pačią dieną, bet vėlesniu laiku. Atsidarius firmos puslapį bandau tai padaryti, bet kaip tu padarysi, jei keičiant išmeta, kad tą dieną yra tik vienas skrydis, nors iš tikrųjų yra du-ryte ir vakare. Perėjus prie kitos naršyklės problemos nebelieka...

Kitas atvejas, dėl ko galutinai susipykau su Opera įvyko visai neseniai:
Noriu pervest pinigus į kitą saskaitą, viską surašau , viskas ok, bandau paspaust paskutinį mygtuką ,,siųsti", o jis nesispaudžia. Dar pamaniau, kad čia bankas kažką sukniso ,parašiau jiems o paskum pamėginau per kitą naršyklę- problemos nebelieka...
 #438397   Vytenisnl
 10 Sau 2013 22:34
bobis rašė:na čia jūsų tų terminų aš nesuprantu ir nenoriu gilintis, bet kaip sakiau, Opera, kuri buvo daug metų mėgstamiausia, laiks nuo laiko išmeta tokių baikų, kurios atsiranda na lyg iš niekur, ir žiauriai nervina, nes neįmanoma sutvarkyt reikalo, neperėjus į kitą naršyklę. Galiu paminėti kelis konkrečius atvejus:

Nupirkau bilietus lėktuvo, po kurio laiko paaiškėjo, kad tas laikas man netinka, reikia pasikeisti į kitą laiką, t.y kitą skrydį tą pačią dieną, bet vėlesniu laiku. Atsidarius firmos puslapį bandau tai padaryti, bet kaip tu padarysi, jei keičiant išmeta, kad tą dieną yra tik vienas skrydis, nors iš tikrųjų yra du-ryte ir vakare. Perėjus prie kitos naršyklės problemos nebelieka...

Kitas atvejas, dėl ko galutinai susipykau su Opera įvyko visai neseniai:
Noriu pervest pinigus į kitą saskaitą, viską surašau , viskas ok, bandau paspaust paskutinį mygtuką ,,siųsti", o jis nesispaudžia. Dar pamaniau, kad čia bankas kažką sukniso ,parašiau jiems o paskum pamėginau per kitą naršyklę- problemos nebelieka...
Viskas čia ok, bet kalta gali būti ne Opera, o kreivarankiai programeriai, nuėję paprasčiausiu keliu ir prigrybavę bei w3c standartų nesilaikę :) Aš kai darau Operai visada žinau, kad 99% naršyklių viską matys tvakingai, kaip ir reikia (esamos kartos), o senesnėms veikimo problemų nekils (gali kilti dizaino, pvz. kampų užapvalinimo bėdos).
 #444054   zet
 29 Sau 2013 01:33
Vegys rašė:Visos geros. Vienam viena, kitam kita. Kas tinka man, gal netiks tau ... Tai toks čia ir patarimas gali būt. Aš naudoju FireFox. Jei mane ji užknistų - pereičiau ant Chrome. IE mano supratimu per lėtai dirba. Kuo toliau, tuo mažiau žmonių naudojasi IE. Plačiau : http://en.wikipedia.org/wiki/Usage_shar ... b_browsers

Paveikslėlis
nera vieno gero brauserio, bet visgi chromas po biski daro firefox. Labiausiai nervina, kai pareina koks javascriptas, perkauni firefoxa ir jis vel pareina (neissivalo kazkaip).
 #444056   zet
 29 Sau 2013 01:48
TukasVS rašė:Dėl suderinamumo tai tiesiog nereikia programuojant naudoti senų HTML standartų, tuomet skirtingų naršyklių suderinamumo problemos dingsta.

O Chrome tiesiog yra gan sparti naršyklė, dėl to ją daug kas naudoja, su FireFox'o spartumu nėra ką lyginti. :) O kad IE mėšlas tai visi žino jau senai, tiesiog ji yra diegiama, pagal nutylėjimą, kartu su windows'ais, tai automatiškai ji ir bus dažniausiai naudojama... Juk ne kiekvienas vartotojas sugeba persirašyti naršyklę( :shock: ).
spartesne del ko ? nes kakvienam tabui naudoja atskira procesa, bet kai reikia atidaryti 20 tabu, tai ziauriai stabdyti pradeda, o vat firefox ir su 60 tabu tvarkosi. "senu HTML standartu". Siaip nesuderamumu priezastys buvo kitos, kad skirtingai interpretuoti tam tikri dalykai, o ne seni standartai blogi. Kad standartai beveik nepakito. Norinti lengvai tureti suderinamu - tai nusispjauti i senu IE suderinamuma. Standartai cia ne prie ko.
 #444284   Vytenisnl
 29 Sau 2013 19:55
zet rašė: spartesne del ko ? nes kakvienam tabui naudoja atskira procesa, bet kai reikia atidaryti 20 tabu, tai ziauriai stabdyti pradeda, o vat firefox ir su 60 tabu tvarkosi. "senu HTML standartu". Siaip nesuderamumu priezastys buvo kitos, kad skirtingai interpretuoti tam tikri dalykai, o ne seni standartai blogi. Kad standartai beveik nepakito. Norinti lengvai tureti suderinamu - tai nusispjauti i senu IE suderinamuma. Standartai cia ne prie ko.
Šitą tai "palaikinu". Dar pridėčiau, kad tą patį flashą į atskirą procesą iškelia (Firefox berods), tipo mes nelūžtam, lūžta ten fone kažkas.>:))
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 18
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė