Jau sakei tai, kai rinkausi.
O as vistiek pabandysiu taip, kaip as pats galvoju, kad butu teisingiausia. Jeigu visgi bus per storas, tai uzsakysiu 15 lb kada prie progos. Menka beda taip sakant.

nelabai suprantu as to tavo "teisingumo". kad storas labiau voblerio darba varzytu?looking4snow rašė:Jau sakei tai, kai rinkausi.O as vistiek pabandysiu taip, kaip as pats galvoju, kad butu teisingiausia. Jeigu visgi bus per storas, tai uzsakysiu 15 lb kada prie progos. Menka beda taip sakant.
jis ne blogas, jis storas. o kad maziau nusautu masalu butu,tai reik metyt mokytis.looking4snow rašė:"Teisinguma" matau tik teorini, kad maziau masalu nusausiu ir nematau jokiu trukumu. Pabandysiu ir suzinosiu, varzys ar nevarzys ta darba. Zodziu, noriu savo kailiu patirti, kuo tas 20 lb toks blogas, nes kol kas netikiu, kad jis toks jau blogas.
man tai neidomu, nes as nei 30 nei 40 metru ilgio pavadeliu nenaudoju. o valo tiek tai ismeti.Kleckas1978 rašė:O man idomu kai dedam pavadeli nuo lydeku tai kas tada???
Teorinę dalį galiMangiz rašė:...Taigi klausimeliai:)...kaip apskritai veikia multikuose stabdziai? Gal yra koks video ar pan? Koks veikimo principas?...
http://www.youtube.com/watch?v=l70EB8XkKGEMangiz rašė:Ir kas vapse yra tas "Pitching" ?
as su 813C zvejoju..ta pati gramatura tik kad manasis 15 cm ilgesnis.neesu kotu zinovas bet mano galva 100 pointeris ji per mazai apkrauna uzmetant...o vat su 128 pointeriu jis jau man smagiau islinksta ir issauna masalaNerius rašė:Sveiki. Ar yra naudojanciu Loomio JBR 753C? Koks jo realus uzmetimas ir kiek jis atsargos turi? Ieskausi koto po biski prie Chroniaus 101d. Metomu vobleriu svoris nuo 8-20g. Nenoriu visai kuolo.
Man nereikia, aš pats senesnę turėjau. Čia tik patariau Giedriui, kad naujų Citicų geriau neliest...Kipas rašė:edmundaxx,ziurekis senesnio modelio bus tau daugiau laimes su juo