arabas rašė:Satan rašė: ...Nors pastaroji irgi su užtvanka,kad ir maža kaip bebrynas, bet žuvims tai neįveikiama siena (kažkoks puse amžiaus neveikiantis malūnas Rudnioj).
Jo, siena ten įspūdinga, bet iš aborigenų (ne iš tų, kurie su dievais alaus prilupę kalbasi

) esu girdėjęs tokių baikų, kad laiks nuo laiko, per potvynius, kai viršutinis ir apatinis befas susilygina, bent jau taparai prašoko į viršų.
Gali būt, vasarą jie sulenda į vietas, kur kitu metų laiku jų nebūna, tuo tarpu kely, kuriuo jie turėtų atkeliauti, nemažai kliūčių. Kartais duobė, kurioje turi tupėt upėtakis pavirsta visišku taparynu ir taip per visą ruožą, o upėtakiai tadum glaudžias kitur, bet čia mažuose upeliuose taip,kur nėra profesorių. Šiaip kažkada pavasarį pats esu mates ir dar draugas paliūdytų, kaip Merkio intake tikrai nebloga lydeka šoko per bebryną, užkliuvo viršuj, bet vistiek persirito, na bet čia jau neštas. Ir ne į temą:)
Į temą galiu pasakyt, kad upėtakinių upeliukų skelbimas internete yra labai kvailas dalykas. Čia ne upėtakininkų gobšumas, o noras apsaugoti mylimas vietas. Šitą forumą skaito nevien sąžiningi spiningautojai, bet ir mėsininkai ir slieko broliai, tad... Jeigu nori savo mėgiamas vietas rast prišiukšlintas, nuryptas, numintas ir kitaip nusmaukytas, tai pirmyn. Asmeniškai aš pamates, kad kas paskelbia mano mėgiamų upelių sąrašiuką pasikviesčiau tą kolegą kartu pažvejot ir turbūt paskandinčiau:D nes čia yra

Vienam žvejy kablys.