Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Įranga, apranga, žūklės įrankiai, masalai, įvairūs priedai
 #432678   f'eD
 19 Gru 2012 22:36
SauliusM rašė:
Shtulas rašė:Visai nieko tokie atrodo, nežiūrint į lietuvišką kainą. Bet ar mūsų žiemoms jie būtų šilti, tai... Neišbandžius nepasakysi :)
nu tipo 800gr primalofto tai ka as zinau, man tik del ju waterproof abejones kyla biski. o uz lietuviska kaina tai reik durnium but, kad juos pirkt, kai jie amerikoj kaip matai 130$ tekainuoja.
arba tarkim laukt pavasario, kai gal but padarys 40% off, tada verta.. :-D
 #432681   Shtulas
 19 Gru 2012 22:40
Galbūt... Parašyt gali, kad ir 8 kilogramus to primalofto, bet va natūraliai išbandžius gali visai vėsoka būt. Bet kai tokia kaina amerikėj ir kai tu joje neretai būni, tai, Sauliau, gai ir išbandyt :) Nepatiks, Lietuvoj vistiek parduosi bent jau už tuos pačius eurus :)
 #432682   SauliusM
 19 Gru 2012 22:46
Shtulas rašė:Galbūt... Parašyt gali, kad ir 8 kilogramus to primalofto, bet va natūraliai išbandžius gali visai vėsoka būt. Bet kai tokia kaina amerikėj ir kai tu joje neretai būni, tai, Sauliau, gai ir išbandyt :) Nepatiks, Lietuvoj vistiek parduosi bent jau už tuos pačius eurus :)
ner durniu ir Lietuvoj, kad neprotingom kainom pirkinetu. o Timberlandas gal ne ta firma, kur neprotingus kilogramus rasytu.
 #432688   SauliusM
 19 Gru 2012 23:06
mindoze rašė:http://aic.lt/avalynae-/guminiai-ir-pvc ... t_133.html o as manau pasiimti tuos uz 45lt ta pati eva medziaga, kaip uz tokia kaina galima ir patestuoti bus kaka tai grybauti pasiliksiu ner brangu o jei silta tai super uz tokia kaina
betkokiu guminiu batu trukumas ant ledo, kad jie nu ziauriai slidus yra ir ant lygaus ledo ciuzineji kaip karve... o siltu guminiu suveilokiniu ideklu tikrai galima atrast.
 #432694   Shtulas
 19 Gru 2012 23:32
Sauliuk, atnešk man Timberland batus, aš tau už kelis litus galėsiu parašyt, kad ten primalofto pusė tonos ir, kad ten rocky batai. Tie iš omerikės gal ir jo, bet LT perkant bbž ką tu čia gausi su tokio lygio perekupais.
P.S. Patikėk, durnių tikrai yra, nu gal ne durnių, o tiesiog žmonių nesidominčių tam tikrais dalykais. Teko matyt ne vieną kartą kaip perka š už kosmoso kainą ir džiaugiasi. Dar bandai patart, tai pats asilo vietoj lieki. Nes matai pardavėjai pas mus viską išmano... :)
 #432698   vava
 19 Gru 2012 23:39
SauliusM rašė:
Shtulas rašė:Visai nieko tokie atrodo, nežiūrint į lietuvišką kainą. Bet ar mūsų žiemoms jie būtų šilti, tai... Neišbandžius nepasakysi :)
nu tipo 800gr primalofto tai ka as zinau, man tik del ju waterproof abejones kyla biski. o uz lietuviska kaina tai reik durnium but, kad juos pirkt, kai jie amerikoj kaip matai 130$ tekainuoja.
tai 130 baksu ir bus visai netoli 600lt jei pirksi ir siusies is ten... tai kuom cia stebimes?
 #432701   SauliusM
 19 Gru 2012 23:52
vava rašė:tai 130 baksu ir bus visai netoli 600lt jei pirksi ir siusies is ten... tai kuom cia stebimes?
kaip tu cia taip mandriai skaiciuoji? mano skaiciavimais tai apie 450 gautis turetu.
 #432922   vava
 20 Gru 2012 21:49
nu, netikiu, kad uz tiek atsisiustum. kaina, transportas viduje, komisas, transportas i LT. Galvojant, kad jie sveria 1,5kg, man gaunas 500lt. Bet jie juk gali svert ir daugiau. o uz tiek tikrai neapsimoka siust, nes isitikines, kad pas mus gautum kazkokia nuolaida nuo 600 + turetum garantija
 #433017   SauliusM
 21 Gru 2012 10:44
as dar skaiciavau, kad transporta viduj sutaupyt galima, kai free shipai buna statuose ir grupiniai Brigitos uzpirkimai Timberlande. plius jinai kartais papildoma nuolaida turi ten.
 #433124   Mindžius
 21 Gru 2012 15:34
Vegys rašė:Kada spėjai šį sezoną išbandyt, kad jau vertint gali ? Ar pirmu sezonu vadini nuo 2012 m sausio ?
Šią žiemą nebuvo kada dar batų testuot, nebuvo šalčių. O net jei ir būtų buvę, po kelių žūklių kažin ar būtų galima daryt išvadas.
Na taip sunku dar ka sakyti, bet uz tuos kur turejau, tai nera ka lyginti. Buvau siemet tik keleta kartu ant balos. daugiausiai buvo -10, tai tik is tiek sakau kad man jie ciki kaip uz tokia kaina :roll:
 #438227   p.arturas
 10 Sau 2013 14:26
ubuntu rašė:Gal kas nors kur vilniuj uzmatet yetti classic?... demar atstovai nekalba, o autovega neturi 45 ismieros :/
armijai ir civiliams
 #438233   Vegys
 10 Sau 2013 14:44
p.arturai nemaišai su yetti Pro ? Klausimas apie yetti classic buvo ...
 #438234   ubuntu
 10 Sau 2013 14:44
Na as tai cia nematau yetti classic, matau tik yetti pro :/

P.S. siandien juos (classic b) matavaus, bet buvo tik 43 ismiera, nu tai ziauriai patiko, tokie lengvuciai, bet stori ir atrodo tikrai silti, sake perka belekaip
 #438238   p.arturas
 10 Sau 2013 14:50
ansciau buvo,
olazdynuose pas Ina buvai, ji turi visokiu idomiu rusisku batu, tokie visai nieko.
dar gali paziuret kur visa para uz senuku.
 #438289   Shtulas
 10 Sau 2013 17:22
Važiuok i Gariūnus, ten yra autovegos skyrius, gal ten turės 45 razmierą. Arba pas juozapą bandyk, anksčiau turėjo
 #438335   Vegys
 10 Sau 2013 20:07
ubuntu rašė:P.S. siandien juos (classic b) matavaus, bet buvo tik 43 ismiera, nu tai ziauriai patiko, tokie lengvuciai, bet stori ir atrodo tikrai silti
Buvau rašęs anksčiau - draugas medžiotojas turi, sakė prie -20 bokštelyje sėdėjo. Manau, tikrai šilti batai.
 #438432   Vitolis
 10 Sau 2013 23:56
Shtulas rašė:Sauliuk, atnešk man Timberland batus, aš tau už kelis litus galėsiu parašyt, kad ten primalofto pusė tonos ir, kad ten rocky batai. Tie iš omerikės gal ir jo, bet LT perkant bbž ką tu čia gausi su tokio lygio perekupais.
P.S. Patikėk, durnių tikrai yra, nu gal ne durnių, o tiesiog žmonių nesidominčių tam tikrais dalykais. Teko matyt ne vieną kartą kaip perka š už kosmoso kainą ir džiaugiasi. Dar bandai patart, tai pats asilo vietoj lieki. Nes matai pardavėjai pas mus viską išmano... :)
Truputį apie AKU batus. Tampau juos jau gal mėnesį. Mieste jie tikrai pasiteisino. Einu pašliaužiot ir šiaip gamtoje. Kaip aktyviam poilsiui, tai nieko geresnio žiemai ir neturėjau. Užtektinai šilti. Dar šalta nebuvo niekad. Bet kaip minėjau- vaikščiojant. Po Kalėdų nuleido sniegą. Liko vietomis ledas. Tai ant ledo su jais tai kai karvė. Slidūs, baisu. Sniege- gerai. Išbandyti ir žvejyboje prie -5c Valandą, nejaučiau jokio pokyčio. Kojos kaip buvo, taip ir liko šiltos. Įpusėjus antrai val. Jau pradėjau jaust, kad atvėso užkulniai ir didieji pirštai. Atvėso, bet nebuvo dar šalta. Eketes gręžiau vieną po kitos ir balansyrinau aktyviai. Baigiantis antrai val. Palikau viską ant ledo ir nubėgau prie mašinos (buvo čia pat aikštutėje) persiaut Kamikus, kol dar kojos visai neatvėso. Kamikuose greit sužilo ir tęsiau žvalgybą po eketes. Tai va. Kojinė buvo pati pačiausia Vision.
IŠVADA:
1. Aktyviam poilsiui batai geri, bet labai slidūs
2. Žvejybai netinkami.
Ir nieks manęs neitikins, kad su panašiais batais nešalta visą dieną ant ledo. AMEN.
 #438433   Vegys
 11 Sau 2013 00:00
Vitoli, primink įdomumui kokius kamikus naudoji. Goliatus ar ... ?
 #438434   Shtulas
 11 Sau 2013 00:01
A tai, tamsta, aš čia prie ko? :)
 #438442   Tironas
 11 Sau 2013 00:16
aciu vitoli uz nuomone. is dalies sutinku. galvoju kad reiktu i aku paimt extra vidpadzius is primaloft, kad labai apgerintu siltuma.
bet seip aciu uz nuomone. reik vistik paciam isbandyt, nes turiu Germont o AKU neisigijau
 #438444   SauliusM
 11 Sau 2013 00:24
ar tikrai primaloft yra tinkama medziaga avalynei? turiu striuke is primaloft. tai su ja kai zemiau -3 tai ilgiau but lauke nera komfortiska. nu nuo masinos iki kontoros duru nueit ar nuo duru iki masinos ir kol masina susils tai OK. bet ilgiau pabuvus tai nekas pradeda darytis. ir siaip ta medziaga tokia minkstute, tai ar apsivilkus bata ji nesusispaudzia ir snipstas is jos savybiu belieka? kazkaip man asmeniskai Thinsulate tuo klausimu atrodo patikimiau. ar as cia smarkiai neteisus?
 #438450   looking4snow
 11 Sau 2013 01:26
Tai kad atvirksciai turetu buti. Teorija skelbia, kad Primaloft mazesnis kiekis sukuria toki pati efekta, kaip didesnis kiekis Thinsulate ar kitu izoliaciniu medziagu. Gal tavo striuke tiesiog skirta siltesniam orui, o ne lietuviskai ziemai (t.y. ideta labai mazai izoliacines medziagos)?
 #438461   Vitolis
 11 Sau 2013 08:16
Vegys rašė:Vitoli, primink įdomumui kokius kamikus naudoji. Goliatus ar ... ?
Taip. Juos. Tik kad jie man per sunkūs truputį. Bet nors jau šilti.
 #438462   Vitolis
 11 Sau 2013 08:21
Shtulas rašė:A tai, tamsta, aš čia prie ko? :)
Na pamislinau, kad Aš ir būsiu vienas iš tavo minimų durnių, kuris galvojo, kad tokio tipo batai kaip AKU ar ROCKY tinka žvejybai, kai visą dieną ant ledo stypsot reik:-D Žvejybiniai turi būt BŪTINAI su gerais, storais įdėklais (išimamais) ir geru padu su papildomu išimamu. O viršus ne tiek ir svarbu tada būna.
  • 1
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 47
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė