Susimazini biudzeta kelis kartus, perperki Prienus ir net tada bus geriau....edmundaxx rašė: Oj gali. Ir dabar spėju, kad bus dar blogiau.
I'M #1 SO WHY TRY HARDER
Susimazini biudzeta kelis kartus, perperki Prienus ir net tada bus geriau....edmundaxx rašė: Oj gali. Ir dabar spėju, kad bus dar blogiau.
Čia ryškiai iš nusikalbėjimų srities pavarei.Wytux rašė:Susimazini biudzeta kelis kartus, perperki Prienus ir net tada bus geriau....edmundaxx rašė: Oj gali. Ir dabar spėju, kad bus dar blogiau.
Juokas buvo dar rugsėjį, kai komplektavo komandą. O sezono eigoj, ypač paskutiniai įvykiai, tai... čia ne juokas, ne komedija, čia jau tragikomedija.Vegys rašė:Juokas pro ašaras, taip sakant ... Mokėkim ir iš savęs (savo mėgstamos komandos) kartais pasijuokt ...
Prienai geriau ziurisi nei LRedmundaxx rašė: Čia ryškiai iš nusikalbėjimų srities pavarei.Prie ko čia Prienų perpirkimas?
Man San Antonio Spurs dar geriau žiūrisi !Wytux rašė:Prienai geriau ziurisi nei LRedmundaxx rašė: Čia ryškiai iš nusikalbėjimų srities pavarei.Prie ko čia Prienų perpirkimas?
Jo, Wytuk, gal LR ir SAS perpirks?Vegys rašė:Man San Antonio Spurs dar geriau žiūrisi !Wytux rašė:Prienai geriau ziurisi nei LRedmundaxx rašė: Čia ryškiai iš nusikalbėjimų srities pavarei.Prie ko čia Prienų perpirkimas?
LKL nieko nepraloštaedmundaxx rašė:Kam išlaidaut, kai viskas jau pralošta? Geriau taupytų kitiem metam.
Prisirisę jie prie tos Beobasket ir viskas .... Kas juos sieja ? O klaidų komplektacijoje buvo, bet argi tiek daug ? Su kuo pasirašė sutartis šiemet ? Ivanovas - ok, nei šis nei tas. Nedovic - geras žaidėjas. Latviukas gal ir ne į temą. Ale matot, į temą ar ne į temą - viskas priklauso nuo pinigį skaičiaus ... Kiek kainuoja. Nebuvo pas LR pinigų šiemet, tep ir gavosi.edmundaxx rašė:Juokas buvo dar rugsėjį, kai komplektavo komandą. O sezono eigoj, ypač paskutiniai įvykiai, tai... čia ne juokas, ne komedija, čia jau tragikomedija.Vegys rašė:Juokas pro ašaras, taip sakant ... Mokėkim ir iš savęs (savo mėgstamos komandos) kartais pasijuokt ...
Čia tu rimtai taip galvoji ar teorines galimybes analizuoji?Creativ rašė:LKL nieko nepraloštaedmundaxx rašė:Kam išlaidaut, kai viskas jau pralošta? Geriau taupytų kitiem metam.
aišku rimtai, iki balandžio mėnesio dar tiek visko gali nutikti, kad ojojoj, o tu jau gali pradėt švęstedmundaxx rašė:Čia tu rimtai taip galvoji ar teorines galimybes analizuoji?Creativ rašė:LKL nieko nepraloštaedmundaxx rašė:Kam išlaidaut, kai viskas jau pralošta? Geriau taupytų kitiem metam.
Gerai būtų, kad tavo žodžiai dievui ausin nueitų ...Creativ rašė:aišku rimtai, iki balandžio mėnesio dar tiek visko gali nutikti
Perpirkimas- tai metafora .. paiskinsiu paprasciau- priperki uz kapeikas lietuvisku pacuku, kurie lieja krauja ir plesosi aiskteleje- ir i juos bus daug idomiau ziuret nei i tinginius jugoslavus ar demoralizuotus babrauskus ir co.edmundaxx rašė:Geriau, tai geriau, bet prie ko perpirkimas? Čia vien kalbos apie perpirkimą negali būt. Čia tau ne prostitutę nusipirkt.
Aišku, kad su Dulkiu labai prašovė.Vegys rašė:O klaidų komplektacijoje buvo, bet argi tiek daug ? Su kuo pasirašė sutartis šiemet ? Ivanovas - ok, nei šis nei tas. Nedovic - geras žaidėjas. Latviukas gal ir ne į temą. Ale matot, į temą ar ne į temą - viskas priklauso nuo pinigį skaičiaus ... Kiek kainuoja. Nebuvo pas LR pinigų šiemet, tep ir gavosi.
Nu blemba, nu nors aš jų ir antifanas, aišku noriu, kad kuo blogiau būtų, nu bet vis tiek tikiu, kad bent į EuroCup'ą išeis.Vegys rašė:edmundaxx, taupyt per daug irgi negali. Kad nežais EL - viskas aišku. Bet užėmus 4-tą vietą ko gero ir Eurocup'e nežaistų. O tada tai š .... Nesakyk ...
Nežinia, ar dabar leistųsi ardomi Prienai, greičiau visokie Perlai, ar kaip ten jie šiais metais vadins... O už serbus aišku geriau eiliniai LT pacukai, juk vien tai, kad vietinis žaidėjas, nereikia mokesčių papildomų mokėt. Kokybės atžvilgiu ir kažin ar labai nusileistų.Wytux rašė:Perpirkimas- tai metafora .. paiskinsiu paprasciau- priperki uz kapeikas lietuvisku pacuku, kurie lieja krauja ir plesosi aiskteleje- ir i juos bus daug idomiau ziuret nei i tinginius jugoslavus ar demoralizuotus babrauskus ir co.edmundaxx rašė:Geriau, tai geriau, bet prie ko perpirkimas? Čia vien kalbos apie perpirkimą negali būt. Čia tau ne prostitutę nusipirkt.
A, pamiršęs jį buvau. Aišku, kad prašovė. Čia Vainauskas matyt Hamio rekomendacijom per daug patikėjoedmundaxx rašė:Aišku, kad su Dulkiu labai prašovė.Vegys rašė:O klaidų komplektacijoje buvo, bet argi tiek daug ?
Naujo gero įpirkt negalėjo. O ar kontraktas buvo pratęstas ar jis turėjo kontraktą šiam sezonui ?edmundaxx rašė:Bet svarbiausias prašovimas buvo, kad pasiliko Samardžiskį kaip C Nr1.
Radosevic gal ir turėjo žaist C, bet man tai jis PF ... Ir geras PF.Creativ rašė:edmundaxx, PF pozicija Ivanov ir Katelynas, Radoševičius visada centru žaidė.
Duok dieve kad klysčiau, bet manau mest jau dabar Palacio reik ...edmundaxx rašė:Tai iš Palacio tikėsis stebuklų? Tiesa, jei bus dar permainų, tai reikia ne tik aukšto, bet dar 1 iš PG mest lauk.Juk Palacio grynas PG, kam dar tuos abu laikyt...
Pratesė. Dėl to ir sakau, kad pasiliko jį.Vegys rašė:Naujo gero įpirkt negalėjo. O ar kontraktas buvo pratęstas ar jis turėjo kontraktą šiam sezonui ?
Creativ rašė:edmundaxx, PF pozicija Ivanov ir Katelynas, Radoševičius visada centru žaidė.
Dėl to aš jį ir priskyriau prie PF, o ne C. Čia kaip Kšištofas koks tikru C būtų vadinamas.Vegys rašė:Radosevic gal ir turėjo žaist C, bet man tai jis PF ... Ir geras PF.
Nieko nesustatys į savo vietas, nes nelabai matau išvis, kieno kur kokia vieta. Juk dar praeitą savaitę Maskoliūnas sakė, kad vsio, dabar loš jaunimas, o dabar fyst ir Palacio nuperka. Būtų geras, jei dabar dar nei 1 mažiuko neišmestų.Creativ rašė:Vegy, Palacio reikia, nes neturim nei vieno įžaidėjo, o jis savo patirtim tikiuosi sustatys viską į vietas.
nu va , pagaliau pavyko paaiskinti ka norejau pasakyt ...edmundaxx rašė: . O už serbus aišku geriau eiliniai LT pacukai, juk vien tai, kad vietinis žaidėjas, nereikia mokesčių papildomų mokėt. Kokybės atžvilgiu ir kažin ar labai nusileistų..
Nieko nemaišai ? Juk LT sportininkai verkė, kad dabar reiks mokesčius mokėt. Esu girdėjęs ne kart, kad užsieniečiai tiesiog pigiau dėl mokesčių ...edmundaxx rašė:O už serbus aišku geriau eiliniai LT pacukai, juk vien tai, kad vietinis žaidėjas, nereikia mokesčių papildomų mokėt.