Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Apie viska... ir rimtai, ir nerimtai
 #439552   marenas
 14 Sau 2013 22:12
bobis rašė:geras rašinukas:

http://bendraukime.lrytas.lt/man-rupi/m ... o-liga.htm

ypač rekomenduočiau pikčiurnoms ir bambekliams :)
cia tai juokingiausias,straipsnis is visu :grin: vos neapsimizau.turbut man buvo skirta,jai pagyji nuo viezio nereiskia kad,turi uzsidiet akinius ruozinius,ir nekreipt diemesio,i tai kaip vaikus tvirkina,kaip teismai daro ka nuori,ir isvis,teisiesauga ziuri i magnatus per pirstus,aisku lietuviu toks bruozas,nemano darzas ne mano pupos,svarbu man gerai ir as nesergu vieziu.
cia taspatc kaip amerikoi juodaodzius kankino,vergais laike,bet to paciu baznycios slenkscius laize,kazi ka jie galvojo tada,kad tai gerai,kad tai katalikiska,zude tos negrus.ir tai dare bagoti zmones,nes turtai duoda zmuogui,dydele valdzia,dydeli turtai zmogui turietu but uzdrausti,.isten blogis eina,ispuikimas,snuobizmas,pasikelimas.tai ir yra dydziauses viezys. vataip Bobi
 #439564   Sokratas
 14 Sau 2013 22:58
[quoten ....ispuikimas,snuobizmas,pasikelimas.tai ir yra dydziauses viezys. vataip Bobi[/quote]

su tuom sutinku, bet kad pas ruskius yr geriau- niekada :)

O kas ten ką tvirkino, ir ar iš vis tvirkino, nei tu buvai nei matei, jei kalbėt apie garliavinius įvykius. Tik tau atrodo, kad tu viską žinai, nieko nematęs ir gali teisti...
 #439592   pensininkas
 15 Sau 2013 08:35
Vyras girtas grįžta namo. Žmona iš karto: bla bla bla, alkoholikas prakeiktas, tik degtinė galvoje... Tada vyras lenda į kišenę, paima popieriuką ir sako:
- Cyc! Štai, aš kaip tik testą atnešiau, pažiūrėsim, kokia tu kultūringa
- Na, pažiūrėsim, skaityk!
- Taip, pirmasis klausimas. Išvardinkite 2 užsienio valiutas.
- Na, pvz., doleris ir euras.
- Gerai. Toliau - išvardinkite 2 kontraceptines priemones?
- Tai aš tau nors 10 išvardinsiu!
- Tikiu! Trečias klausimas: išvardinkite 2 upes Airijoje. Tyli? Taip aš ir žinojau. Išskyrus pinigus ir dulkinimasį - jokių interesų!
 #439613   Rapolas
 15 Sau 2013 09:54
marenas rašė:...vos neapsimizau.turbut man buvo skirta...
Tikrai ne tau buvo skirta;-)
Kai buvau per Laisvės gynėjų dieną (sausio 12 d. vakare /kaip kiekvienais metais) prie laužų ir kai A.Mamontovas dainavo savo dainą "Laužo Šviesa" kaip tik pagalvojau apie tave, t.y. koks visgi prasmingas žodis yra LAISVĖ, t.y. ne tiek žodis, kiek jausmas (ir būsena), kada net ir "marenas" gali laisvai reikšti savo nuomonę, o mes jam galim kartais paploti, o kartais "užvožti" su savo nuomonėm. Tik nesusireikšmink :-D (ir tau buvo sveikinimas /prie Memelio temos)
 #439735   Martiz
 15 Sau 2013 16:42
nieko neizeidziant!

-Ei, žmogau, ką darai!!! Kodėl tu geri vandenį iš šitos balos? Čia juk visas miesto šudotekis subėga...
-Co ty powiedziałeś?
-Sakau dviem rankom kabink, dviem!!

Sėdi žvejys ant ledo, vienoj rankoj meškerė, kitoje plyta.
Eina merga pro šalį ir visa tai pastebi.
- Klausyk kam tau ta plyta?
- Duosi pasakysiu.
- Baik tu juk tai nesamonė.
- Kaip nori.
Parūpo merginai sužinoti ir sutiko. Po reikalo ir vėl paklausė.
- Tai kam tą plytą rankoi laikei?
Ant meškerės niekas nekibo, o ant plytos tu trečia.

Vyras grįžta namo iš komandiruotės. Sekso mėnesį neturėjo, taip nori, kad net dantys traška... Na ką, įsirauna namo, pagauna žmoną, nuneša į lovą iiiiiiiiirrrrr OPA, kaaaai... Ir tik žiūri: kai įstato, pas žmona ant kojų pirštai OP ir susilenka... Ištraukia - atsitiesia. Įstato - vėl susilenkia ir taip 5 minutes, kol galiausiai vyras neiškenčia:
- Brangioji, kas per figniia tau su kojų pirštais darosi?
- Durniau, duok bent pėdkelnes nusiimt!
 #440003   remis k
 16 Sau 2013 10:41
Eiline situacija.grįžta vyras iš komandiruotės namo,atidaro duris,ziūri prieškambaryje kabo didelis didelid paltas,didelė didelė skrybelė,kampe dideli dideli batai.Žvilgt į miegamajį ,o ten didelė didelė subinė ant lovos.Nubėga į virtuvę pasiima šluotą,grįžta į miegamajį ir iš visų jėgų per šikną jablinkš.Girdi balsas-Na va ir įlindo,o to sakei neilys neilys.
Tokia pati situacija.Bet iš miegamojo išlenda buhajus,vyrą už čiupros į virtuvę nutempia,pasodina ant kėdės su kreida apibrėžia apskritimą ir sako -Išeisi iš apskritimo pau piz...ec.Gryžta į miegamajį.Po kurio laiko girdi iš virtuvės juoką.Ateina į virtuvę,o vyrukas juokiasi, iki ašarų.Buhajus klausia -E, kas tau.O vyrukas-Bliamba kol jūs ten dulk....tės.aš tri kartus iš apskritimo buvau išėjas.
 #440037   Mike
 16 Sau 2013 12:38
remis k rašė:Eiline situacija.grįžta vyras iš komandiruotės namo,atidaro duris,ziūri prieškambaryje kabo didelis didelid paltas,didelė didelė skrybelė,kampe dideli dideli batai.Žvilgt į miegamajį ,o ten didelė didelė subinė ant lovos.Nubėga į virtuvę pasiima šluotą,grįžta į miegamajį ir iš visų jėgų per šikną jablinkš.Girdi balsas-Na va ir įlindo,o to sakei neilys neilys.
Tokia pati situacija.Bet iš miegamojo išlenda buhajus,vyrą už čiupros į virtuvę nutempia,pasodina ant kėdės su kreida apibrėžia apskritimą ir sako -Išeisi iš apskritimo pau piz...ec.Gryžta į miegamajį.Po kurio laiko girdi iš virtuvės juoką.Ateina į virtuvę,o vyrukas juokiasi, iki ašarų.Buhajus klausia -E, kas tau.O vyrukas-Bliamba kol jūs ten dulk....tės.aš tri kartus iš apskritimo buvau išėjas.
Ta pačia tema.
Grįžta mažas sudžiūvęs buhalteris su portfeliuku iš darbo. Ir miegamajame randa žmoną su meilužiu. O meilužis toks didelis didelis - 2 metrų, pečiai per duris netelpa, o kumštis kaip buhalterio galva. Nu, sako, pipiec, tau, suknistas buhalteri. O tas ramiai iš potfeliuko išsitraukia revolverį ir sako: kaip gerai, kad tu toks didelis, darbe akinius pamiršau.
  • 1
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 144
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė