"Maukis rašė:Zet, kelios dienos pries naujus metus rasei:
"pas mane irgi, atsidure du extreme serijos kotaiziuresiu ar pasiteisins, tikiuosi, nes paskui vel prasides paieskos naujo spino. Nesu tikras ar patiks tai, kad labai galunes lankscios, man patinka kai proporcingai dirba spingingas, na geguzes menesis parodys
nors gal reikejo pavasario palaukti ir ant upes isbandyti, ir be akciju apseiti....
Siandien rasai:
" Dabar uzsisakineju viena kota, idomu, ar pasiteisins...."
kiek dar zadi prisipirkt kotu iki pavasario ir "ziuret ar pasiteisins"? Jau as rasiau, kad esu ligonis, kad ilgais ziemos vakarais issitraukiu spininga, paglostau, sudestau voblerius ir viska vel padedu atgal, bet tu, matau, dar labiau susirges. Respektas

tu berods rasei "kitam krante" ;) . Nu as nenoriu tiek ir daug. Va pvz video: http://www.youtube.com/watch?v=bXqXQt12V2c
kur 5:05 uzmeta volberi 90% patoginiu principu, ko neina su croix lengend tournament walleye. Pardaviau kota pazistamui, tai tas su kitais kotais bemetes irgi batoginiu principu, ziema i upe nuejo(pries pora savaiciu), nu sako, niekaip negaliu su juo normaliai uzmesti

uzmeta patogiai, ir kotas lyg ir tvichina normaliai, galunes nelinksta - ko pagrinde ir reikia. Ir daugiau kur video paziuri, uzmeta patogiai, kotas metant issilenkia, o va tvichinant stangrus. Nu reiskias yra tokiu kotu - tik klausimas, koks masalu svoriu deapazonas pas tuos kotus, kad taip dirbtu,skirtuma 2 gramai, ar 7 gramai.
------------
Lydekusas
Lydekusas