Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Krepšinis, futbolas, kt. sporto šakos
 #442301   ramkis
 23 Sau 2013 15:40
Nematau tavo Edmundaxx pasisakymuose nei faktu, nei argumentu. Pasakyk, man kas ka teige? Vat cia ir yra turgaus bobu kalbos, kad net nezinai nei kas ka sake, nei kas ka teige, o plysauji ir sriubauji, kad vat taip jam ir reikia. Kodel? As nemanau, kad taip jam reikia, na , kad desra rukytu (citata). Nes tai nera gerai rinktinei, tuo paciu, tai papildomi nervai man, kaip LT rinktines gerbejui.
A sito kalbu as is viso neimciau i maumeni :-D
 #442311   ramkis
 23 Sau 2013 16:13
Cia greiciausiai vertimo problemos, ir gali buti, kad ikisti ir NBA pirstai. Nes sita organizacija kaip KGB, kontruoliuoja viska kas liecia lyga. Gal todel ir atsirado tokia antraste, kad itikti NBA ir salerkinis negautu kokios tai baudeles :-D
 #442317   Vegys
 23 Sau 2013 16:42
Wytux rašė:JEi gali palygink jo stat kai jis zaide lenkijoje ir ten dabar toje lygoje- speju ( nezinau, nelyginau), kad Lenkijoje jo rodikliai buvo kuklesni.
Lenkijos statistikos neturiu, tingiu ieškot. Eurolygoje rezultatai buvo kuklesni, 12.5 taško + 7,9 kamuolio, dlygoje - 23,5 taško, 10,8 kamuolio http://www.nba.com/dleague/riograndevalley/statistics/ Skirtumas yra, bet dlygoje ir šiek tiek daugiau laiko žaidžia.
Kaip jis atrodo dlygoje - mačiau. Žiūrėjau varžybas. Man visai patiko.
 #442320   ramkis
 23 Sau 2013 17:02
Ai bl.t jus ir lyginat. Lenkija, Eurolyga ir kazkokia lyga. Ir lyginat kas buvo pries metus. Juoks ima. Per metus anas ir patobulejo manau nemazai, taip, kad jo siu metu statistika europoj manau galetu but dar geresne. Nu zodziu, dabar vaiki kaip sasuota suni meto patvoriais, uzuot dave geimint. Ismeta, vel priima, vel ismeta. As jau senai buciau p.ses rugsti is Hiustono, ir dar graziu zodziu iseidamas pazeres. Idomu, kas jo agentas? Tas turetu issireikalaut keitimo, nes dabar jo verte krenta, ir stipriai. Realiai NBA beveik nelosia, losia tik bezdzioniuku darzelio lygije. Jei nebus ismainytas, tureti smukt kitam sezonui i Europa. Pasiblaskyt truputi jei bus galimybiu ir tada vel saut tenai, bet jau su savo verte.
 #442344   edmundaxx
 23 Sau 2013 19:24
ramkis rašė:Nematau tavo Edmundaxx pasisakymuose nei faktu, nei argumentu.
http://www.15min.lt/naujiena/londonas-2 ... 616-234759
http://bendraukime.lrytas.lt/krepsinis/ ... tvykti.htm
http://london2012.lrytas.lt/-1342590226 ... %C5%B3.htm
http://www.eurobasket.lt/lt/naujienos/7 ... os-(video)

Nu su teisininko parašu, gele straipsnio, tai neradau niekur. :grin:
 #442356   ramkis
 23 Sau 2013 19:41
Na idejai nuorodas kurios niekaip neargumentuoja tavo pasisakymo. Cia yra Kuncaicio sapaliones, ir is konteksto istraukta antraste,paskutiniam straipsnyje ir visiskai nieko nepasakantys keli sakiniai pirmame. Nepamaciau nieko naujo, ka jau zinojau. Tai yravturgaus bobu pezalai, ir kaip sakiau nuomone is vienos puses. T.y. Kuncaicio pasakymai apie tai,kad Motiejunas reikalavo garantiju. Niekur nera Motiejuno ar jo aplinkos zodziu, pareiskimu ar dar ko kur jie reikalautu garntiju. Taigi gryztu prie to pacio,situacija tarp rinktines ir Motiejuna visiskai neaiski, ir nereikia cia veju rasinet ir teisti vienus ar teisinti kitus.
 #442362   edmundaxx
 23 Sau 2013 19:55
Taigi verkė, kad mat jo 2 sykius nepajėmė, tai dabar bijo vėl vasarą prarast, kad jo nevertina ir t.t.t.t.t...
Tu pats logiškai pamąstyk (pamirštant visus straipsnius)- kviečia - nevažiuoja. Tai kame replės? Jaunas, jėgų kaip pas arklį, noras įrodyt savo vertę, rinktinėj niekad nebuvęs, bet atsisako... Užsilipdė jis "gerą pliusą" sau.
Norėjo užsigarantuot vietą NBA, tai va, tegul turi. Ne tik, kad vasarą rinktinėj nelošė, bet dabar išvis tupi.
Nebūtų rinktinės kandidatas, ateitis, tai išvis... Pločiau rankom dėl to, kad nelošia, dabar, kaip ramkis sakė, neramu dėl rinktinės ateities tik.
 #442367   Wytux
 23 Sau 2013 20:02
Vegys rašė: . Eurolygoje rezultatai buvo kuklesni, 12.5 taško + 7,9 kamuolio, dlygoje - 23,5 taško, 10,8 kamuolio http://www.nba.com/dleague/riograndevalley/statistics/ Skirtumas yra, bet dlygoje ir šiek tiek daugiau laiko žaidžia.
Nemanau kad Lenkijos lygoj jis virsijo Dlygos statistika- tai manau daug pasako apie Dlygos lygi. Tiap jis ten daugiau zaidzia, bet nereikia pamirst kad Prokome jis buvo jo....na zvaigzde, o ir treneris ne koks murzius buvo :twisted:

Ant kiek jis ten patobulejo ramki tai irgi klausimas :roll: Del Eurolygos jam ir butu loterija- kazi ar turetu tuos 12.5 taško + 7,9 kamuolio kokia Reale ? :roll: Man asmeniskai kazkaip truksta jo gero grajaus aukstam lygi, geroj komandoj, labai neramina ir tai, kad pora kartu jo nepaeme i rinktine ... todel man jo lygis dar toks eziukas ruke :?
p.s. cia ziuriu i ji kaip ir LT rinktines zvaigdzes lygi.
 #442374   edmundaxx
 23 Sau 2013 20:14
Wytux rašė:Del Eurolygos jam ir butu loterija- kazi ar turetu tuos 12.5 taško + 7,9 kamuolio kokia Reale ? :roll:
Jei Prokome tokią turėjo, tai tavo įvardintame Reale, labai džiugu būtų nors perpus mažesnę matyt. :roll:
Jei tokį požiūrį turės ir toliau, tai ne tik nebus LT rinktinės star, bet ir ar nebus Ilgauskas Nr.2 (visad norėjęs lošt rinktinėj, bet niekad nelošęs).
Linkiu, kad Jonas ir Motiejus būtų ateities rinktinės vedliai. ::hai-bai
 #442377   ramkis
 23 Sau 2013 20:23
Wytux rašė:
Vegys rašė: . Eurolygoje rezultatai buvo kuklesni, 12.5 taško + 7,9 kamuolio, dlygoje - 23,5 taško, 10,8 kamuolio http://www.nba.com/dleague/riograndevalley/statistics/ Skirtumas yra, bet dlygoje ir šiek tiek daugiau laiko žaidžia.
Nemanau kad Lenkijos lygoj jis virsijo Dlygos statistika- tai manau daug pasako apie Dlygos lygi. Tiap jis ten daugiau zaidzia, bet nereikia pamirst kad Prokome jis buvo jo....na zvaigzde, o ir treneris ne koks murzius buvo :twisted:

Ant kiek jis ten patobulejo ramki tai irgi klausimas :roll: Del Eurolygos jam ir butu loterija- kazi ar turetu tuos 12.5 taško + 7,9 kamuolio kokia Reale ? :roll: Man asmeniskai kazkaip truksta jo gero grajaus aukstam lygi, geroj komandoj, labai neramina ir tai, kad pora kartu jo nepaeme i rinktine ... todel man jo lygis dar toks eziukas ruke :?
Sunku gincytis. Apie patobulejoma,manau per metus kazkiek vistiek patobulejo. Apie tos antrines lygos lygi jau rasiau ankstesniame kazkuriame poste, na niekalo antrine lyga negali buti kazkas super ir lygintis bent jau su vidutine europos lyga.
O vat nepaemimas i rinktine,tai cia jau kitas klausimas. Velgi gryztu prie to paties, apie ka mes cia su edmundasxx vartome. Neaisku kodel ji atkabino, nes atvirai kalbant, daugelis Kemzuros ir Co sprendimu buvo nelogiski ir keisti. Todel tarkim taip, Kemzura kur? Ogi niekur, net netiko lenkelius treniruot. Taigi, nepatekimas i rinktine ganetinai toks kaverznas reikalas. Ai, zodziu, sudetinga situacija su Donce. Ir ner daugiau ka cia kalbet. Baisiai nesinoretu,kad vienas idomiausiu siai dienai zaideju, prapultu, del visokiu kvailu jankiu, kemzuru ir netikusiu agentu.
 #442383   ramkis
 23 Sau 2013 20:33
edmundaxx rašė:
Wytux rašė:Del Eurolygos jam ir butu loterija- kazi ar turetu tuos 12.5 taško + 7,9 kamuolio kokia Reale ? :roll:
Jei Prokome tokią turėjo, tai tavo įvardintame Reale, labai džiugu būtų nors perpus mažesnę matyt. :roll:
Jei tokį požiūrį turės ir toliau, tai ne tik nebus LT rinktinės star, bet ir ar nebus Ilgauskas Nr.2 (visad norėjęs lošt rinktinėj, bet niekad nelošęs).
Linkiu, kad Jonas ir Motiejus būtų ateities rinktinės vedliai. ::hai-bai
Kas butu jeigu butu. O gal jis Real butu dar geresne statistika rodes, nes butu turejes geresnius partnerius. O tu jau su pidziuga rasai, kad per pus mazesne. Kodel?
Ir koks tas jo poziuris? Kam tu rasai tai ko niekas nezino?
Suprantu,kad tu jo nemegsti. Bet ar nebus taip,kad gal but rinktines zaidmas suksis aplink ji ir tu ji pradesi garbint? Nes zenklai krypsta i tai, kad butent Donce gali buti kertinis zaidejas,aplink kuri suksis zaidimas. Ir tai jau gali buti siemet. Taip,kad ...
 #442386   Wytux
 23 Sau 2013 20:39
ramkis rašė:.... Ir tai jau gali buti siemet. . ...
Laaaabai jau optimistiska pragnoze :-D
 #442390   edmundaxx
 23 Sau 2013 20:42
Nu, gal ne kaip daugelis, aš prieš Kemzūrą nieko neturiu ir neminiu blogu žodžiu. Ta akimirkai, kai Doncę atkabindavo, tai jis lošė dar Benetone, ten irgi stebuklų neišdarinėjo. O atkabinimas buvo dėl to, mano galva, nes: prisimink rinktinę prieš 2-3m. Tada priekinė linija tikrai galinga buvo, net ir be brolio. Nors buvo patekę ir stebukladarys Andriuškevičius. :-D Jei Doncę statyt į SF, tai ten išvis jam nebuvo šansų (Kleiza, Jasaitis, Jonas paskui ir Pocius). Jis kaip sužibėjo pas lenkus, Eurolygoj, tada jis labai pasikėlė savo markę. :gutgut
Gryžtant prie Kemžūros, 2 metai iš eilės svajojau, kad jis būtų Ž treneris, bet atėjus Plazai irgi nenukabinau nosies. :-D
O kad "netiko" treniruot Kęstas lenkų, tai čia irgi... "Su Moskvičium F-1 nelaimėsi". ;uolrait Per geras treneris tokiai komandai.
 #442393   ramkis
 23 Sau 2013 20:48
Wytux rašė:
ramkis rašė:.... Ir tai jau gali buti siemet. . ...
Laaaabai jau optimistiska pragnoze :-D
 #442394   edmundaxx
 23 Sau 2013 20:49
Ramki, aš ne tai, kad jo nemėgstu, bet sakau, kad per daug jau buvo pastatęs iš savęs baisią žvaigždę. Dabar gal grįš į realybę, ir laikys save nieko dar nepasiekusiu, talentingu žaidėju.
Doncė bus rinktinės vienas pagrindinių žaidėjų, bet nemanau, kad bus pagrindinis (jei komandoj toks išvis atsiraS "player nr.1").
Dėl šių metų, tai nežinau... Išvis neramina, kad vieni traumuoti nelošia, kiti sveiki irgi nelošia... O kad Doncė būtų iškart lyderis, tai sunkokai tikiu. Tikiuos LK11 atsigaus ant vasaros.
 #442398   ramkis
 23 Sau 2013 20:53
Blemba,nuplauke viskas.
Taigi apie optimizma. Nenoriu prikarkset,ir neduok dieve,kad taip nutiktu, bet situacija su Kleiza vercia nerimauti. Faktiskai del traumu praleido puse sezono, tad yra labai didele galimybe, kad 2013 EC jo gali ir nebuti. Tai ka jus gerbemieji matot jo vietoj? As realiai nematau nieko, kas mane labai zavetu. Taigi kas?
 #442400   edmundaxx
 23 Sau 2013 20:56
ramkis rašė:Blemba,nuplauke viskas.
Taigi apie optimizma. Nenoriu prikarkset,ir neduok dieve,kad taip nutiktu, bet situacija su Kleiza vercia nerimauti. Faktiskai del traumu praleido puse sezono, tad yra labai didele galimybe, kad 2013 EC jo gali ir nebuti. Tai ka jus gerbemieji matot jo vietoj? As realiai nematau nieko, kas mane labai zavetu. Taigi kas?
Žiūrint kur LK statai, ar į PF, ar į SF. Jei į SF tai Mačiulis pakolkas pranoksta pats save. :gutgut Jasaitis irgi negrybauja. :gutgut Jei + Motiejus, tai SF grėsmingiausia rinktinės pozicija tikrai. PF sunkiau, o jei dar kokie Katelynai eis į komandą, tai dar baisiau bus...
 #442401   ramkis
 23 Sau 2013 20:57
edmundaxx rašė:Ramki, aš ne tai, kad jo nemėgstu, bet sakau, kad per daug jau buvo pastatęs iš savęs baisią žvaigždę. Dabar gal grįš į realybę, ir laikys save nieko dar
Kada jis save pastate? Nu mes gryztame prie to paties. Is ko tu sprendi?
 #442402   ramkis
 23 Sau 2013 20:59
edmundaxx rašė:Nu, gal ne kaip daugelis, aš prieš Kemzūrą nieko neturiu ir neminiu blogu žodžiu. Ta akimirkai, kai Doncę atkabindavo, tai jis lošė dar Benetone, ten irgi stebuklų neišdarinėjo. O atkabinimas buvo dėl to, mano galva, nes: prisimink rinktinę prieš 2-3m. Tada priekinė linija tikrai galinga buvo, net ir be brolio. Nors buvo patekę ir stebukladarys Andriuškevičius. :-D Jei Doncę statyt į SF, tai ten išvis jam nebuvo šansų (Kleiza, Jasaitis, Jonas paskui ir Pocius). Jis kaip sužibėjo pas lenkus, Eurolygoj, tada jis labai pasikėlė savo markę. :gutgut
Gryžtant prie Kemžūros, 2 metai iš eilės svajojau, kad jis būtų Ž treneris, bet atėjus Plazai irgi nenukabinau nosies. :-D
O kad "netiko" treniruot Kęstas lenkų, tai čia irgi... "Su Moskvičium F-1 nelaimėsi". ;uolrait Per geras treneris tokiai komandai.
Na cia net neturiu ka komentuoti. :shock:
 #442404   edmundaxx
 23 Sau 2013 21:00
ramkis rašė:
edmundaxx rašė:Ramki, aš ne tai, kad jo nemėgstu, bet sakau, kad per daug jau buvo pastatęs iš savęs baisią žvaigždę. Dabar gal grįš į realybę, ir laikys save nieko dar
Kada jis save pastate? Nu mes gryztame prie to paties. Is ko tu sprendi?
Vien tai, kad jam reikėjo garantuotos vietos. Ir vėl tik neteik, kad tai bobučių kalbos. :-D
Dar- tai, kad jis galėjo lošt rintinės, bet dėl pačio durnos galvos neatvažiavo, nes norėjo "užsigarantuot vietą NBA".
Ko pasekoje matome, kad nei LT rinktinėj prasimušė, nei NBA. Ar klystu? ;-)
 #442416   Wytux
 23 Sau 2013 21:33
ramkis rašė:Blemba,nuplauke viskas.
manau (ir labai tikiuosi) kad suzaves KOMANDA ,o ne koks vienas grajokas...o timpteleti vienas rungtynes gali ir Maciulis, kitas gal Pocius su Kalnu uzsiautes, trecias gal Valanciunas as Motiejunas .... siuo metu nera nei vieno LT rinktineje kuris temptu kaip arklys vienas kaip koks Novickis Vokiecius - bet ar tai blogai ? :roll:
Treneri turim turbut geriausia ka galim turet ..ir garantuotai keliems metams, taip kad as visas viltis dedu tik i KOMANDA .
 #442429   edmundaxx
 23 Sau 2013 22:08
Nereikia tokio, kuris kiekvienose rungtynėse būtų išskirtas lyderis, bet reikia lyderio, kad reikiamais momentais galėtų imtis iniciatyvos. O kad nereikia konkretaus lyderio, tai geriausiai matosi ant šių metų Žalgirio. :ruko
 #442449   Vegys
 24 Sau 2013 05:10
edmundaxx rašė:O kad Doncė būtų iškart lyderis, tai sunkokai tikiu
o aš tikiu.
LK traumuotas. Nenustebčiau, jei pertrauką padarytų.
Jonui reikia įžaidėjo. O jo nėr.
Donce įžaidėjo nereik. Jam reik kamuolio. Na, ir dar trenerio, kuris nesibartų, kad perduoda ne komandos draugams, o meta pats.

Nežinau kodėl, aš juo labai tikiu.
 #442491   audrutis
 24 Sau 2013 10:11
Kleiza as jau palaidojau. Tokio traumu maiso forma kilt i virsu negali, kad ir kaip bebutu gaila. Tai, ka mateme 2010, buvo jo karjeros pikas. Mano akyse Kleiza jau prisijunge prie Maco - dar vieno ziauriai per anksti karjera baigusio zaidejo....

O kas pakeis Kleiza? As manau laisvai ta padarys 2 zaidejai - Maciulis ir Kuzminskas. IMHO
 #442542   ramkis
 24 Sau 2013 12:10
edmundaxx rašė:, kad jam reikėjo garantuotos vietos. Ir vėl tik neteik, kad tai bobučių kalbos.
Dar- tai, kad jis galėjo lošt rintinės, bet dėl pačio durnos galvos neatvažiavo, nes norėjo "užsigarantuot vietą NBA".
Ko pasekoje matome, kad nei LT rinktinėj prasimušė, nei NBA. Ar klystu?
Ne nu tu vel apie ta pati. Na kodel visi tiki tuom ka pasake Kuncaitis arba Kemzura? As nesakau, kad taip nebuvo, bet nera ir konkretaus fakto, kad butent pareikalavo. Kaip pareikalvo? Zodziu? Rastu? Absurdas. Nu nera ir viskas. Kaip norit galite ivardinti, bet fakta apie reikalavima niekas nepatvirtina. Todel ir sakau, kad tai turgaus bobu skiedalai.
audrutis rašė:Kleiza as jau palaidojau. Tokio traumu maiso forma kilt i virsu negali, kad ir kaip bebutu gaila. Tai, ka mateme 2010, buvo jo karjeros pikas. Mano akyse Kleiza jau prisijunge prie Maco - dar vieno ziauriai per anksti karjera baigusio zaidejo....

O kas pakeis Kleiza? As manau laisvai ta padarys 2 zaidejai - Maciulis ir Kuzminskas. IMHO
Apie Lino situacija jau rasiau, ji tikrai sudetinga. Ir visai nesinoretu, kad nutiktu taip kaip nutiko Macui.
O vat apie Maciuli ir Kuzia, tai taip jie gali, bet kad laisvai? Nu net nezinau, Vat truksta man pas juos kazko, jei seniau apie Kuzia buvau zymiai geresnes nuomones, tai dabar man jis kuo tuoliau tuo labiau panaseja i savo broli. Tik, kad jo puolimo arsenalas uz Sauliaus yra platesnis ir pozicija kita, o siaip manau, kad Kuzia per "minkstas". Bet gal taip tik atrodo is salies. Nu nezinau. O Jonas, Jonas tikrai gresas zaidejas, gali buti lyderis vienose rungtynes, bet, kad jam patiket rungtyniu lemti? Nu gal, bet sakau, nu truksta kazko ir viskas. Nors Jonas tikrai gerai zaidzia siemet, ir neduok dieve, kad jam kaz atsitiktu.
 #442552   Vegys
 24 Sau 2013 12:39
Netraukia nei JonasM nei Kuzminskas iki Kleizos. Nei po vieną, nei kartu sudėjus :)
 #442555   Rapolas
 24 Sau 2013 12:43
Vegys rašė:Netraukia nei JonasM nei Kuzminskas iki Kleizos. Nei po vieną, nei kartu sudėjus :)
:gutgut gerai pasakei :/brazasista
 #442564   edmundaxx
 24 Sau 2013 12:50
Esant tokiai situacijai, kokia ji yra dabar, tai ir 1 Kuzia už LK geriau.
Bet ši diskusija išvis prie nieko neveda. :-D
  • 1
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 357
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė