Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Guminės, PVC, plastikinės, medinės valtys; varikliai, naudingi priedai; echolotai, GPS
 #443335   Vitolis
 26 Sau 2013 15:29
Vitolis rašė:Kuri iš šių pompų be problemų gali pripūst PVC iki reikiamo slėgio. Tuo labiau Airdekinį dugną?????
Paskubinau ir nuorodos neindėjau :-D
BRAVO BST 12 HP; BRAVO BTP 12 M ar kuri kita iš Bravo firmos? Brangios tai taip, bet kad nieko kito nerandu padabno.
 #443348   Vitolis
 26 Sau 2013 17:35
Turiu va šitą http://www.amazon.com/Quick-Fill-AC-Ele ... B000QFEU0K veikia ir nuo 12V ir iš tinklo. Yra ir didelio oro srauto- mažo spaudimo ir mažo oro srauto-didelio spaudimo (stumoklinį) kompresorius. Spaudimą sukelia iki 12psi, bet kai nėra spaudimo manometro, tai sunku nustatyt kiek ji ten to oro privaro. O šiaip, tai gali ir bumt būt :superšokas Todėl ir noriu tokios, kuri prie nustatyto slėgio pati išsijungia. Bet kiek teko skaityt, tai tos Bravo pompos ne tik kad brangios nesvietiškai, bet dar ir nelabai patvarios. Gal kas galit paprotint kokią isigyt? Kokias patys naudojat. Dar turiu ir seniuose pirktą berods už 60Lt. Tai ji pakraunama iš tinklo ir gali su ja greit privaryt kokių pora valčių, tačiau iki galo dar reik ir kojine dapūst. O vat Airdeko su kojine tai jau vargu ar dapūsiu iki reikiamo lygio. Pasidalinkit patirtim :)
 #443380   vytiocha
 26 Sau 2013 19:25
Puikiausia pompike turi.Jei da tarnaus kokia 2-3 metelius tai mano nuomone nesukciau vienos vietos.Tikslingiau is valtines pajamt manometra ir sutaupyt tuos 300-400lt.bravines neblogos yr,kainos kokybes santykis siaip sau.Priprasi saviske ir manometru taip,kad is pirmo atjungimo bus acko.
 #443428   Kleckas1978
 26 Sau 2013 23:01
turejau Bravo BST 12HP - pute gerai bet prie +30 karscio pasvilo apvijos varikliuko mazo slegio - dabar isardyta meciojasi - nafik - geriau paprasta maksimine prisiputi kiek eina ir daputi su kojine - jei tiek mazai su kokiu masininiu kompresoriumi nuo 12v daputi iki kiek tau reikia - nes bent jau man ta Bravo vistiek ilgai pusdavo kol kietai pripusdavo :/nek - greiciau su kojine pompa likuti priputi.
 #443430   Airis
 26 Sau 2013 23:13
tai tada geriau jau tos super duper pompos is bmw ar opeliu ,kur velniai zinao ka pucia. tik 30lt savartyne, bet pucia tai jopsikmat. aisku su kojike dar reikia 30kartu
 #443452   chrysler
 27 Sau 2013 09:42
Esu nusipirkes sita http://www.zvejybosreikmenys.lt/Pompa, tai pvc 320 pripuciu lygiai per 5 min. Daugiau laiko is siu 5 min. uzima pompos pajungimas prie kiekvieno is keturiu voztuvu, negu putimas. Su originalia pompa puciau apie 15-17 min. Sita turi kieta spyruokle todel zymiai greiciau gryzta i pradine padeti, rezultate pucia nerealiai greit. Jokia elektrine nemanau, kad prilygtu. Valti puciu rukydamas, tai pilnai pripuciu dar nesurukes cigaretes.
 #443505   Vitolis
 27 Sau 2013 14:52
chrysler rašė:Esu nusipirkes sita http://www.zvejybosreikmenys.lt/Pompa, tai pvc 320 pripuciu lygiai per 5 min. Daugiau laiko is siu 5 min. uzima pompos pajungimas prie kiekvieno is keturiu voztuvu, negu putimas. Su originalia pompa puciau apie 15-17 min. Sita turi kieta spyruokle todel zymiai greiciau gryzta i pradine padeti, rezultate pucia nerealiai greit. Jokia elektrine nemanau, kad prilygtu. Valti puciu rukydamas, tai pilnai pripuciu dar nesurukes cigaretes.
Apie kojines ar rankines dvipusio veikimo čia kalba neina. Tokias kožnas turbūt turi. O kad savo minimą geldą iki pilnos laimės priputi per 5 min., tai čia kažkas jau iš "lydekai paliepus, man panorėjus" :-D ir dar rūkant :) Čia jau reikt kaip triušiui :-D
 #443515   chrysler
 27 Sau 2013 15:49
Nesu naudojes elektrines, todel man ir keista kodel svaikstama del ju, nes manau su jom darbo ne maziau, o per kiek laiko jos pripustu tokia kaip mano gelda ir ar pripustu iki pilnos laimes isvis tai atsakytu tas kas ja naudoja. O del abejoniu, tai as ne berniukas, kad suda malt, del to ir parasiau, nes maniau, kad daugumai i tai bus sunku patiketi. Pats buvau apakes. Beje kai kas raso kad sudeti dugna irgi problematiska ir gerokai laiko uzima, o man tai uzima nuo 5 iki 10 min. priklausomai nuo temperaturos, nes kai temperatura zema pvc yra sukietejusi ir del to yra sunkiau.
 #443521   Vitolis
 27 Sau 2013 16:31
Nenoriu nieko ižeist sory, bet kai metai pečius slegia, tai ir ieškai, kad būt lengviau. Lengiau, greičiau pripūsi, tik greičiau žvejot pradėsi. Valtį pasirinksi ne su kietu sudedamu dugnu, bet lentelinį, ar su airdeku, vėl lengviau. Irklais nesiirsi, o variklį, nors ir el. pasikabinsi, vėl pliusas. Jei patinka mūčytis dumplėm, irkluot, kiekvieną syk knistis su valties dugnu, prašom. Kiekvienas renkasi kas jam maloniau, Man maloniau žvejot. Kitam, gal ant kranto papildomą pusvalandį dulkintis. :-D
 #443564   Vitolis
 27 Sau 2013 18:47
marenas rašė:Seip man rodos,kad elektrynes ilgiau pucia,bet nesuprakaitoji.
Paprasta iš senukų pompikė (pakraunama) pučia ypatingai greit. Nepridėsi prie jokios kojinės. Nekalbant jau apie tobulesnes. Tuo laiku gali ir spinus susidėt ir bet ką kita veikt :gutgut
 #443596   WooHoo
 27 Sau 2013 20:19
Jei pirma medžiaginė, tai manau dėgmę labai gers ir terliosis. Nors atrodo, kad turėtų būti patogesnė.

O antra tai ką, nuvalai su skuduru ir sėdi sau prabangiai :D su odiniu salonu..

O gal ką nors tokio matę kur galima būtų virš baliono pritvirtinti? :)
 #443635   vytiocha
 27 Sau 2013 21:33
Siaip virsutine labiau pustinukine.Jei minkstinima susitvarkyt negerianti kompaktiskesne ir tvirtinimui kaip ir platesne.Jei valtele dvieju suoliuku esu mates jungia abu suoliukus kokia tai jungtymi del kedes stabilumo kaip toi dainoj pirmyymm atgaall.Ta jungti panaudodami kaip sonini staliuka ir kitiem pribumbasam.Ajau ka priglaudei is valteliu
 #443637   Kleckas1978
 27 Sau 2013 21:34
chryzler - nepezek nesamoniu jokia pompa nepripus PVC greiciau nei elektirne kokia ale Brvao pompa - pucia jinai greitai tikrai ir niekaip nepripusi parukydamas pvc 360 per 5min (pezalai 100% - jei kokia ufimka priputi tai cia ir taip viskas aisku :-D - ner ten ka pusti - valtis kaip gelbejomosi ratas panasiai) - gali tas nesamones aiskinti tam kas jos neputes yra ir t.t. '''bum '''bum '''bum '''bum

siaip valties nebeputineju - ant aliumo perejau - nes kai gavosi jei priekaba tampyti ir garaze laikyti tai koks tikslas pvc laikyti :-D
o pries naudojimosi pabaiga po 1 sezono uzsilenke bravo pompa, vietoj jos naudojau maksimine kazkokia ir dapusdavau po 10-15 kartu i baliona ir galvos nesukadavau, nes kur uz maksimine 30lt o kur uz bravo 10x daugiau moketi - jei tiek dar uzteks :D
 #443667   Vitolis
 27 Sau 2013 22:35
WooHoo rašė:Jei pirma medžiaginė, tai manau dėgmę labai gers ir terliosis. Nors atrodo, kad turėtų būti patogesnė.

O antra tai ką, nuvalai su skuduru ir sėdi sau prabangiai :D su odiniu salonu..

O gal ką nors tokio matę kur galima būtų virš baliono pritvirtinti? :)
Dėl medžiaginės, tai nesuku jaikų :-D Pervilkai oda ir :gutgut Bet va pats atlošas gali būt ne taip patogus. Per daug ans atvirtęs atgal. O kai valtyje tik viens suoliukas (o tvirtint žadu (jei rinkciausi toki variantą) ant jo su tokiu nuimamu kronšteinu), tai nežinau ar bus jau taip stabilu. Antros nugarėlė patogesnė rodos. Bet tai tik planuose. Turiu ir kitą variantą numatęs. Tiksliau du. Kokį pasirinksiu, dar nenusprendžiau. Iki sezono dar laiko yra :-D Norisi, kad ta kėdė ir kiek galima aukštyn pasikeltų, kad galima būt patogiai tvičint nugaros nevarginant. O kai džigaujant, ji nusileistų suolo lygyje ir dar kad suktūsi apie savo ašį. Nu neprastai aš čia noriu :-D Tikiuosi igyvendinsiu iki pavasario :gutgut
O kaip kitaip tvirtint kėdę, tai prieš tai buvau numetęs nuorodą. Galima kažką išsirinkt
vytiocha rašė: Ajau ka priglaudei is valteliu
Laukiu atgabenant :grin:
Kleckas1978 rašė: siaip valties nebeputineju - ant aliumo perejau - nes kai gavosi jei priekaba tampyti ir garaze laikyti tai koks tikslas pvc laikyti :-D
Kiekviens renkasi kas jam priimtiniau tsakant :) Priekabos nebturiu, tampyt sunkiai nebgaliu, o namie sėdėt nenoriu :) Tai belieka rinktis tai, kas lengviausiai surenkama, pernešama ir pan.
 #443800   marenas
 28 Sau 2013 12:51
seip puciu su maksimos,ne mazoji,o dydesne,280 tikrai pripusciau per 5m,gal tos kojines pompos lieciau pucia nesu bandes,nes kai nupirkau valti,prie kojines pompos nebuvo zarnos,tad puciu su maksimine,seniau kitaiska marine,keturiu balionu berodc 300,su mazaja maksimine gan greit pripuzdavau.
draugas iskaskur turiejo pakraunama,tai pamenu rusiska pute,tai as savo ir ivandeni ileist spiejau.Gal po to sykio ir nebeziuriejau i tas elektrines,gal ten fuflo koks buvo,liktai is maksimos pirktas.
tik zynau viena ,kad rusiskos nyrokam kojines pompos ssuds,ten tai ir vakaras ateina.
 #443815   ku2002lt
 28 Sau 2013 14:37
marenas rašė:tik zynau viena ,kad rusiskos nyrokam kojines pompos ssuds,ten tai ir vakaras ateina.
pompos kaip pompos, jaunystej (10 metu atgal :grin: ) pusdavau tolka tak ir vargo nematydavau, rupedavo ne pompa o zvejyba, dabar tik mes visi ispizdeje, reik visokiu bravo uz 500 pinigu :-D
Vitolis rašė:
vytiocha rašė: Ajau ka priglaudei is valteliu
Laukiu atgabenant :grin:
jei ne paslaptis kas ta laukiamoji? is kur ir po kiek :/braj;
 #443855   alkanas
 28 Sau 2013 15:42
apie tas bravo kiek domejaus visur atsiliepimai apie jas del priputimo greicio geri, del slegio atseit tik brangiosios kietai pripucia, o vat del gedimu :/nek info kiek radau ir skaiciau - genda
 #443860   Vitolis
 28 Sau 2013 16:03
ku2002lt rašė:
Vitolis rašė:Pirma 45$, antra 60$
beja Vitoli cia is Cabels'o? kokios siuntimo ir muito kainos gal domejais?
Kol kas nesidomejau. Bandau rast kitoki varianta nei siustis. Gal ka sudumosiu ir buvusia biuro kede perdarysiu, kad but galima ant suolo tvirtint. Arba kitaip kaip nors. minciu yr.
 #443880   ku2002lt
 28 Sau 2013 17:03
Vitolis rašė:
ku2002lt rašė:neatsakei Vitoli kas per valcike? :cig.
Kol kas jokios :) Ai meluoju. Turiu garaže dar visai gęrą ruską gumiaškę :-D gal kam reik? galiu perleist :)
slapukas :-D
  • 1
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 248
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė