Čia sunkus variantas, kai nori užmest blizgę 30g svorio ir kad dar jaustum viską su 9g guminuku.
O viskas turi būti viename kote... 

Jei neima žuvys- ima žvejai.
o jei gaudyt lasisa taikant "grieztojo dzigavimo" buda?Vegys rašė:O kaip ten gali gaudyt su guminukais 9 gramų ? Gaudyk kaire ranka, gaudyk dešine - vis tiek spiningas iki 35 g per galingas.
kokį velnią tą Fujitsu Shogun isikandai...nusipirksi ir suksi galvą kam jį parduoti.Lėk į Vilnių ir nusipirksi gerą kotą..nepirk šoguno.ALUS iš tavęs priklauso.geemalu rašė:O Fujitsu Shogun nebūna trumpesnių nei 2,62?Nete tik ilgesnius randu arba nemoku ieškoti..Vienas dalykas aiškus, kad koto paieška yra tikras galvos skausmasgal kas nori patart kokį rankoj palaikyti man?Gaudau iš valties arba Žeimenoj,tdl manau ilgo man nereikia..dažniausiai gaudau blizgėm iki 27 g,bet kartais užeina nuotaika ir gumomis pamėtyti. Noriu jautraus daikto,kad aiškiai perduotų kas ten darosi su masalu. Db naudoju 10-30 g. universalų tokį kotelį,bet su metais ir šiokiais tokiais įgūdžiais jis man tikrai nuobodokas atrodo,nuo sunkesniu blizgiu metant visas dreba. Tad kokie mano variantai?Ar sunkint gramus iki kokiu 35 g. ar mažint masalus ir rinktis koki daiktą iki 25 g.?va čia užstrigau ir ne iš vietos.. jaučiu mažesnis svoris priduotų jautrumo ar čia nusipezu
? P.S. kotui skirti norėčiau iki 500 Lt,tačiau galiu sau ir brangesni leisti, nes turiu susitaupęs, bet baisu neįtaikyti..
Laikas Niką keistLamiglas rašė:as uz avida nes pats toki turiu, o jeigu rimtai tai mano turetas lamiglaso sertifaitas labai nesuzavejo , pardaviau o gal paprasciausiai nusibodo ...
LM44 Nemune metyt tai avida iki 18gr bet ne 96 o 90. nes to tumpesnio tai bent jau man tai zymiai smagesne akcija.ramsys rašė:Sveiki.Reikia pagalbos.Niekaip neišsirenku kurį spiningą pasirinkti..St.Croix Avid AVS96MLF2 3-18g ar St.Croix Avid AVS96MF2 7-21g. Gal kas turintis tokius galėtų patarti. Spiningauju dažniausiai Nemune ir jis būtų skirtas salačių ir šapalų žūklei. Noriu, kad ir pvz. juozuką l44 galėčiau smagiai užmesti, nors jis ir šiaip gerai lekia, bet ir trečio numerio longui papuolus prieš srovę, spiningas neperlinktų. Tiesiog noriu sužinoti jų realias min ir max uzmetimo ir šiaip galimybes.Dėkui.
Parduotuveje kainuoja kiek daugiau ~1k berods. Bet visur ir visada galima deretisjudesys rašė:gal kas zinot tiksliai kiek kainuoja croix LES70MF2? US 350$ tai lietuvisku 900lt ar cia LT jis daugiau kastuoja?
Drožiu Nemune ir Nery 96mf2. Gaudau su juo pagrinde voblom salatus ir šapalus. Kartais ir džigui. Meta lm44 neblogai ir mažus voblikus iš bėdos meta, po 3-4g tokius. Max apkrovimas komforto ribose mano galva jam yra ~26g. Su žuvim dirba smagiai, be didesnio vargo susitvarkė su bveik 8.5kg lydžiu.ramsys rašė:Sveiki.Reikia pagalbos.Niekaip neišsirenku kurį spiningą pasirinkti..St.Croix Avid AVS96MLF2 3-18g ar St.Croix Avid AVS96MF2 7-21g. Gal kas turintis tokius galėtų patarti. Spiningauju dažniausiai Nemune ir jis būtų skirtas salačių ir šapalų žūklei. Noriu, kad ir pvz. juozuką l44 galėčiau smagiai užmesti, nors jis ir šiaip gerai lekia, bet ir trečio numerio longui papuolus prieš srovę, spiningas neperlinktų. Tiesiog noriu sužinoti jų realias min ir max uzmetimo ir šiaip galimybes.Dėkui.
LM44 turbut su bet kuo uzmesi, bet vat darbo ko gero net ir su lengvesniuoju variantu nelabai jausi, su sunkesniuoju juo labiau, ypac jeigu naudoji mono vala. Long'a su MLF tikrai mesi gerai, bet ant rimtos sroves links iki puses. IMHO tiesiog reikia rinktis, kas vis delto aktualiau dideli long'ai ar LM44, nes standartiniams LT gyvenantiems sapalams MF smarkiai per galingas. Abu sie variantai bent jau aplink Vilniu yra klasikiniai ir populiarus slakiniai/lasisiniai spiningairamsys rašė:Sveiki.Reikia pagalbos.Niekaip neišsirenku kurį spiningą pasirinkti..St.Croix Avid AVS96MLF2 3-18g ar St.Croix Avid AVS96MF2 7-21g. Gal kas turintis tokius galėtų patarti. Spiningauju dažniausiai Nemune ir jis būtų skirtas salačių ir šapalų žūklei. Noriu, kad ir pvz. juozuką l44 galėčiau smagiai užmesti, nors jis ir šiaip gerai lekia, bet ir trečio numerio longui papuolus prieš srovę, spiningas neperlinktų. Tiesiog noriu sužinoti jų realias min ir max uzmetimo ir šiaip galimybes.Dėkui.
as su 90MLF2 gaudau sapalus ir salacius Nemune. mano supratimu tai Lietuviskom salygom yra protingas maksimumas maksimalaus dydzio sapalam maksimalaus dydzio Lietuvos upej.andrewsas rašė:LM44 turbut su bet kuo uzmesi, bet vat darbo ko gero net ir su lengvesniuoju variantu nelabai jausi, su sunkesniuoju juo labiau, ypac jeigu naudoji mono vala. Long'a su MLF tikrai mesi gerai, bet ant rimtos sroves links iki puses. IMHO tiesiog reikia rinktis, kas vis delto aktualiau dideli long'ai ar LM44, nes standartiniams LT gyvenantiems sapalams MF smarkiai per galingas. Abu sie variantai bent jau aplink Vilniu yra klasikiniai ir populiarus slakiniai/lasisiniai spiningairamsys rašė:Sveiki.Reikia pagalbos.Niekaip neišsirenku kurį spiningą pasirinkti..St.Croix Avid AVS96MLF2 3-18g ar St.Croix Avid AVS96MF2 7-21g. Gal kas turintis tokius galėtų patarti. Spiningauju dažniausiai Nemune ir jis būtų skirtas salačių ir šapalų žūklei. Noriu, kad ir pvz. juozuką l44 galėčiau smagiai užmesti, nors jis ir šiaip gerai lekia, bet ir trečio numerio longui papuolus prieš srovę, spiningas neperlinktų. Tiesiog noriu sužinoti jų realias min ir max uzmetimo ir šiaip galimybes.Dėkui.. Aisku IMHO.
uzsakyt pas juos ir palaukt kol tures, nes kam jis tau dabar vasario menesi ant ledo?judesys rašė:gal kas zinot kur LT galima butu isigyt st.croix AVS66MHF2? fabai neturi
geriau anksciau, negu veliauuzsakyt pas juos ir palaukt kol tures, nes kam jis tau dabar vasario menesi ant ledo?
geriau nors karta nei niekada.judesys rašė:geriau anksciau, negu veliauuzsakyt pas juos ir palaukt kol tures, nes kam jis tau dabar vasario menesi ant ledo?
Kaune, Šilainių turguj gali turėti.judesys rašė:gal kas zinot kur LT galima butu isigyt st.croix AVS66MHF2? fabai neturi
Vienadali turi - Jasinskio g. maciaujudesys rašė:gal kas zinot kur LT galima butu isigyt st.croix AVS66MHF2? fabai neturi