tiesa slypi čia : http://zvejotribuna.net/forumas/viewtop ... =88&t=2978

Pagal naujus įkainius tas "nors 20" palengvins tavo beraščio draugelio kišenę ant 8 500Lt.akulionak rašė:...nors 20 virs 30cm...
bet jei taisykles tikrai skaitei, tai kaip tu jose nepastebejei 7 punkto?akulionak rašė:Nuo kada iki kada taj tikrai zinom, ir slieku tikrai nenaudojam, taigi zalos tikrai nedarom gamtai
tai gal nejo draugelio, o draugelio mamos...arabas rašė:Pagal naujus įkainius tas "nors 20" palengvins tavo beraščio draugelio kišenę ant 8 500Lt.
akulionak rašė:laimejau dezute alaus
akulionak rašė:Baltas, ten dezute is 6 buteliu
tu iskelei visatos svarbos klausima.vyciokas rašė:man taip gaila,kad yra tyciojimas is tokios kilnios temos,apie margasoniusperskaiciau paskutinius posmus,ir nei vienam zody neradau,zodzio upetakis,tik apiebarzdas,sulauzytas meskeres ir t.t,vegy juk pats esi moderatorius ir taip apleidai sita tema,pataisykit mane jei as neteisus,juk blevyzgom yra kitos temos
variantas nr.2:Sakys rašė:Jeigu nežinojai ant slieko gaudyt upėtakių negalima(brakonieriavimas), aš jiems įrankių nelaužau. Nutraukiu valą su plūde, kabliuku ir švinu ir užmetu į pirmą pasitaikiusį medį.
kam skambinti? ka sakyti? kad tau nepatinka tai kaip zmogus zvejoja?mindoze rašė:pagailekit jus tu marguotu mazyliu pamate sliekininka nepatingekit paskambint kur reikia.
Parasik kaip situacijaarabas rašė:Jūs čia toliau šūdą malkit, o aš einu čiučia liulia ir ryte važiuoju vandens ieškoti.
Naudoju tik mepps firmos, ar stipri srove ar stovintis vanduo visur vienodai gerai dirba , dydziai spalvos visur pritaikomos, asis nesilanksto kaip pigesiu sukriu ir kabliai geriRobertas55 rašė:Sveiki , kokios jum sukres geriausiai dirba , firmu kokiu ?
Ei pranešk jei rasi vandenįarabas rašė:Jūs čia toliau šūdą malkit, o aš einu čiučia liulia ir ryte važiuoju vandens ieškoti.