Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Krepšinis, futbolas, kt. sporto šakos
 #445770   giedriuzzz
 03 Vas 2013 17:59
O tai ta Romkos Sport1 televizija vis dar egzistuoja :roll:
Nes čia kažkada ne per seniausiai tai buvo išjungta :roll:
 #445771   kamstis
 03 Vas 2013 17:59
Wytux rašė:
kamstis rašė:Negalejau paziuret rungtyniu 'viarkt Netgi neisirasiau :evil: '''bum Gal kas koki linka numes,kur butu galima vaizdo yrasa paziuret :oops:
rytoj 16.30

http://www.tvprograma.lt/tv-programa/te ... 2013_02_03
Tai kad Spot 1 irgi nebematau :evil: nes per Viasata jau neberodo,o kabeline man biski per brangiai kainuotu,jei sugalvociau isivest ;-)
 #445802   audrutis
 03 Vas 2013 19:30
Sveikinu Ryta, isigijo kazka panasaus i centra. Aisku LKL finaluose tai kazin ar pagelbes, nes komandu kalibras siemet skirtingas, bet VTB lygoje tai tikrai pades pasigerint padeti turnyrineje lenteleje ir atkrentamosiose kovose pravers. Idomu tik su kuo Rytui gresia zaisti atkrentamosiose, nes neanalizavau
 #445807   edmundaxx
 03 Vas 2013 19:40
Rytas turėtų likt 5 vietoj, tai gautų tikriausiai VEF'ą. Rytas lošia metų rungtynes. :-D Po rungtynių ateis creativai visokie, euforijos apimti, sakys: kas tie CSKA, dabar Rytas iš kitos planetos. :-D :-D
 #445813   Wytux
 03 Vas 2013 19:45
geiciau is kitos galaktikos :-D nes taip is troico pataikyt sioje galaktikoje niekam neskirta ......
 #445819   p.arturas
 03 Vas 2013 19:50
mudakeliai, kurie labiausiai niekina Vilniaus komanda, pasirodo ziuri Ryto rungtynes. is nevilties ir nesamones rasinet pradejo.
 #445822   edmundaxx
 03 Vas 2013 19:53
Dar rungtynės nesibaigė, o Wilno brisiai jau lyst iš būdų pradėjo. :-D Neįsižeiskit, juokais. :/brazasista Bet kandžiotis ne mes pradėjom.
 #445823   Wytux
 03 Vas 2013 19:53
p.arturai , nesiparink,ziurek rungtynes ir plok katuciu ... netrukdyk diskusijos apie komandas is kitu pasauliu ::hai-bai
 #445826   audrutis
 03 Vas 2013 20:01
As daznai stebiu Ryto rungtynes, priesingai nei kurie nekurie Ryto fanai. Sale juk pustuste, o antras auksta uzuolaidom aptrauktas. Geda turetu buti del to Rytfaniams
 #445827   p.arturas
 03 Vas 2013 20:03
ne per seniausiai aiskinai, kad visa sirdim nekenti Ryto, nafig ziuri?
 #445830   kamstis
 03 Vas 2013 20:05
audrutis rašė:As daznai stebiu Ryto rungtynes, priesingai nei kurie nekurie Ryto fanai. Sale juk pustuste, o antras auksta uzuolaidom aptrauktas. Geda turetu buti del to Rytfaniams
:-ou-je :gutgut
 #445834   audrutis
 03 Vas 2013 20:14
p.arturas rašė:ne per seniausiai aiskinai, kad visa sirdim nekenti Ryto, nafig ziuri?
As neaiskinau, kad visa sirdimi nekenciu Ryto. Cia tamstele pats sugalvojote. Pasiskaitinekite sia tema ir suraskite, kur as rasiau, kad nekenciu Ryto visa sirdimi. Is tikro as rasiau, kad stiprus Rytas - butina stipraus Zalgirio salyga. Komandu priespriesa tik i nauda visiems sirgaliams ir bendram krepsinio lygiui. Todel stiprus Rytas reikalingas. O rungtynes as ziuriu, nes domiuosi krepsiniu. Ziuriu ir tas eurolygos rungtynes, kuriose nezaidzia nei viena Lietuvos komanda ;-)
 #445838   p.arturas
 03 Vas 2013 20:25
audrutis rašė:
p.arturas rašė:ne per seniausiai aiskinai, kad visa sirdim nekenti Ryto, nafig ziuri?
As neaiskinau, kad visa sirdimi nekenciu Ryto. Cia tamstele pats sugalvojote. Pasiskaitinekite sia tema ir suraskite, kur as rasiau, kad nekenciu Ryto visa sirdimi. Is tikro as rasiau, kad stiprus Rytas - butina stipraus Zalgirio salyga. Komandu priespriesa tik i nauda visiems sirgaliams ir bendram krepsinio lygiui. Todel stiprus Rytas reikalingas. O rungtynes as ziuriu, nes domiuosi krepsiniu. Ziuriu ir tas eurolygos rungtynes, kuriose nezaidzia nei viena Lietuvos komanda ;-)
audrutis rašė:Man Rytas reikalingas tam, kad varyt ant kazko ir kazko nekest, tad jo dingimas is bent kiek pajegesniu komandu saraso man nepatiktu. Linkiu kazkam prisimest prie Vainausku, sostine juk, ten pinigu daugiausia, ir dar siame sezone nusipirkt 1 gera zaideja bei nauja treneri. Gal tai padetu atsigaut. Bent LKL finala butu idomiau ziuret
-:kiwl
 #445840   edmundaxx
 03 Vas 2013 20:29
:-D Nieko, sveika pasipykt priešingų stovyklų fanam. :gutgut
 #445843   audrutis
 03 Vas 2013 20:36
O kur tas pasak taves "visa sirdimi"? :)

Ir kaip matei teksto apacioje linkejau Vilniaus komandai but stipresnei, kad butu idomu stebet vietinio fronto kovas, tad tikrai nelinkiu komandai tokiu baisiu dalyku, kurie persekioja ja visa si sezona :) Pergale siame LKL finale, kaip ir pernyksciame, bus visai nesaldi, nes ji jau dabar akivaizdi :(
 #445845   p.arturas
 03 Vas 2013 20:43
audrutis rašė:O kur tas pasak taves "visa sirdimi"? :)

Ir kaip matei teksto apacioje linkejau Vilniaus komandai but stipresnei, kad butu idomu stebet vietinio fronto kovas, tad tikrai nelinkiu komandai tokiu baisiu dalyku, kurie persekioja ja visa si sezona :) Pergale siame LKL finale, kaip ir pernyksciame, bus visai nesaldi, nes ji jau dabar akivaizdi :(
ko sikna suki? pastoviai varai ir pravardziuoji ryta, ir tokiu kai tu ne vienas. uztat ir gauni atgaline reakcija.
tu visad pasiki, paskui 10 zinuciu parasai koks tu geras ir kiti tik blogi.
galiu pasakyt tau taip kaip tu vartai zodzius:,,eik tu *PYP*, ... geraja to zodzio prasme".
 #445851   edmundaxx
 03 Vas 2013 20:46
SatanKlaus rašė:+33. Taškas :!: :gutgut
Sakau, sezono pergalė. :grin: Turbūt Samardžiskis su Leono skleidė neigiamą energiją. :grin:
 #445854   audrutis
 03 Vas 2013 20:51
p.arturas rašė: ko sikna suki? pastoviai varai ir pravardziuoji ryta, ir tokiu kai tu ne vienas. uztat ir gauni atgaline reakcija.
tu visad pasiki, paskui 10 zinuciu parasai koks tu geras ir kiti tik blogi.
galiu pasakyt tau taip kaip tu vartai zodzius:,,eik tu *PYP*, ... geraja to zodzio prasme".
Siknos nesuku, tiek tu tiek as buvom dalinai neteisus. O vat del to, kas pastaruoju metu pradeda kurstyt neapykanta, tai tu 100% neteisus, nes etatiniai kirsintojai cia rytfaniai. Pilni esat pagiezos del savo komandeles nelaimiu ir pastoviai sulendat cia kad uzsiraut, o kai uzsiraunat - tada bandot vartytis jog ne patys pradejot. Gaila man jusu kartais buna, nors kartais buna ir nuotaika atgal israsyt :-D
 #445856   Edosius
 03 Vas 2013 20:56
Na su pergale L.Ryto fanai :gutgut Buvo gražu ''plot
p.s. p.artuuuurasss ir kažkokas creativ... eikit gal biški PALESTI manų kruopų, nes PAPŪGOMS tas tinka.. :/braj;
p.p.s Audruti... su REAL'u mano pozicija nepasikeitė.. lėksim pašvilpti kartu ... o gal net PARĖKTI :-D
 #445857   audrutis
 03 Vas 2013 21:03
Edi, as irgi uz tu varzybu ziurejima, tik reikia bilietus jau dabar kalti. Ar galetum tuo pasirupint? As pinigus tau pervesiu :) Man reikia 2 bilietu, varys brangioji - musu soferiukas :)
 #445858   Edosius
 03 Vas 2013 21:10
audrutis rašė:Edi, as irgi uz tu varzybu ziurejima, tik reikia bilietus jau dabar kalti. Ar galetum tuo pasirupint? As pinigus tau pervesiu :) Man reikia 2 bilietu, varys brangioji - musu soferiukas :)
Viskas mano rankose, neprgyvenk... VARYSIM :/brazasista
 #445895   Vegys
 03 Vas 2013 23:09
Ž - nesąmoningas varžybų laikas. Pačios varžybos - super. Tiesa, kartais ir sekėsi, nes CSKA mesdavo iš 3taškio laisvi ir nepataikydavo, ale tai nesumažina Ž pergalės reikšmės.Svarbiausiai - man patiko komandos žaidimas.

LR vs kazachai ... didelio komentaro nereik. Ar prisipažinsint, kuris lyginot LR lygį su kazachais ar teks knistis istorijoje ? :) Nors .... ar tai svarbu ?

Geras savaitgalis LT krepšinyje,

Audruti, aš sakiau, kai Kleiza geriau už Mačiulį ir Kuzminską kartu sudėjus. Aš juos lyginu sveikus (Linas juk pasveiks). Vis dar neatsisakau savo minties. Bet pripažystu (ir džiaugiuosi) kad Kuzminskas atranda savo žaidimą, o Jonas stipriai jį pagerinęs ...
 #445900   audrutis
 03 Vas 2013 23:20
Kleiza pasveiks??? As noreciau tuom tiket, bet po tokiu traumu kaip jo pasveikstama ne visada. Pusantru metu nezaide, gryzo, ir jau metus yra tik savo paties seselis. Jei su keliais butu viskas gerai - butume ta jau pamate. Nepatinka man paciam mano pesimizmas, bet turiu negera nuojauta jog Kleiza niekada nenebus toks, koks buvo 2010 :(
 #445902   audrutis
 03 Vas 2013 23:25
Vegys rašė:Tiesa, kartais ir sekėsi, nes CSKA mesdavo iš 3taškio laisvi ir nepataikydavo
Na negali visada pataikyt ir laisvi. Popas net laisvas prameta, ka matem ir siandien. CSKA trajaku pataikymas 32%, Zalgirio 25%. Nepataike ir tie ir tie. Tiesiog Zalgiris zaide labiau kaip komanda, todel ir laimejo. O CSKA juk negali antras rungtynes pries Z is eiles mest trajakus 60% :) Kaip ir Rytas nebemes sekanciose varzybose :) Nes toks trajaku pataikymas - baisi retenybe
 #445907   Vegys
 04 Vas 2013 00:15
audrutis rašė:Kleiza pasveiks???
Labai tikiuosi. Net ir pasveikęs to lygio nepasieks ko grero, bet vistiek būtų geras startinis LT penketuko žaidėjas.
  • 1
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 357
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė