chazim rašė:sveiki.
nelaimė tokia aerografas sugedo, nežinau ar dar pataisama . Purškia dažus bet , dar lašelius smulkius mėta. gal adata sulenkiau ?
Šis modelis pas mane dbr http://www.efiltrai.lt/lt/Oro_kompresor ... 07?&page=0
Ką manot , ar kas nors susidurėt su tokiom bėdom.?
Vat, adresas jei sugalvosichazim rašė:... bet jei toliau pjaus grybą teks įsigyt kitą..
turiu toki pat. jau kokius tris metus naudojuos ir bedos nematau. buvau kazkada adatos virsunele uzlenkes, tai taske. met replytes ir smulkus svitrinis viska sutverke ;) siaip svarbiausia geras kompresorius ir tirstesnius dazus galima purksti. As asmeniskai naudoju saldytuvo kompresoriu, tai slegi pasirenku pagal dazus. na aisku kartais tenka skiesti. beto geriausi dazai yra is senu pasibaigusiu aerozoliu. ten dar blesinei po kokius 10ml buna like, kai jau dujos pasibaige. o akrilinius naudoju tamiya firmos modeliukams skirtus tik cia reikia tinkama laka parinkti.chazim rašė:sveiki.
nelaimė tokia aerografas sugedo, nežinau ar dar pataisama . Purškia dažus bet , dar lašelius smulkius mėta. gal adata sulenkiau ?
Šis modelis pas mane dbr http://www.efiltrai.lt/lt/Oro_kompresor ... 07?&page=0
Ką manot , ar kas nors susidurėt su tokiom bėdom.?
Geriausi dažai yra tie, kurie dera su impregnantu, gruntu ir laku, ir su kuriais kiekvienas "atidirba" savo voblerių dažymo technologijąegiduks rašė:... beto geriausi dazai yra is senu pasibaigusiu aerozoliu...
Nu vaRobertukas rašė:Yra ir pigesnis budas del kompresoriaus, pripusta masinos padanga.pats planuoju isigyt aerografa
Man adresuota buvo dėl odekolono ?Rapolas rašė: O kompresorius iš šaldytuvo- gal ir neblogas variantas, bet taip pat- negeriausias. Kitas gali pasakyti pvz. - kad visai neblogai purškiasi iš odekolono buteliukų, ir jis bus iš dalies teisus, nes jį tai tenkina
Aga, tavy gerąja prasme (ir tavo tėvuką) turėjau omeny dėl odekolono buteliuko su purkštuku- visai gal ir gera įdėja ir estetiškai gal net fainiau atrodo už šaldytuvinį (garažinį) kompresoriųshelwius rašė:... Man adresuota buvo dėl odekolono ?![]()
Beje, turiu pagamintą ir iš šaldytuvo kompresoriaus...
Paslaptį išduosiuRapolas rašė:purkštelėjai per užuolaidos tinklelį ir turi ale žuvies žvynelius.
O papilvę? turbūt turit dar kokio nenaudojamo televizoriaus detalęshelwius rašė:Paslaptį išduosiuRapolas rašė:purkštelėjai per užuolaidos tinklelį ir turi ale žuvies žvynelius.: purškiam pro nenaudojamo magnetofono kolonėlės metalinį sietelį
Nu "jasna"shelwius rašė:Papilvė lieka be "žvynų", tik šonai daug maž. Tas tinklelis tik paskutiniam akcentui