Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Kas, kur, ant ko šiuo metu kimba ir kt. aktuali informacija
 #392158   giedriuzzz
 26 Lie 2012 21:05
Taip šis tvenkinys nėra įvestas į sistemą.
Kažkada skambinausi į Pakruojo MŽD tuo klausimu, tai sakė duomenys įvedimui jau seniai perduoti, bet kažkodėl jo neįveda '''bum
 #392190   Rapolas
 27 Lie 2012 07:25
ssvajunass rašė:Sveiki, planuoju važiuoti į dvariukų tvenkinį pameškeriot, bet tarp ALIS sistemos nerandu kad duotų rinktis dvariukų tvenkinį pakruojo rajone. Čia skaitosi dar neįvestas į sistema jis? gal kas susidūrėt su šia problema ?
Taip, "skaitosi":D, kad neįvestas į ALIS sistemą. Pabandyk susisiekt su Pakruojo MŽD: http://www.lmzd.lt/lt/kontaktai/
Dvariukų tvenkinys (ir ne tik) Pakruojo MŽD sąraše yra, o alaus išgert (nusipirkti leidimą per internetą) "leidžiama" tik penkiuose :-D
 #431115   Kykas
 13 Gru 2012 15:18
Sveiki vyrai,
vot sėdžiu ir galvoju čia man dabar brokanieriaut pradėt ar kokį b...?
Pasibaigė mano senas respublikinis popierukas ir nebežinau ką daryt...
Kažkokia čia dabar sudėtinga procedūra su visais tais leidimais...

Situacija paprasta. Esu kaunietis, nu va tuoj tuol norėsiu ant ledo lipt.
Tai blyn ko man reikia kiek kainuoja ir kur gaut, kad legalus būtau?
Žvejoju, tai daugiausiai Kauno mariose, bet tarkim, kokie lampėdžiai ar kitas karjeras, gal dar koks Nevėžis tai irgi gali pasitaikyt...
Tai dabar aš nesuprantu kiek čia man kokių popierių už kokią sumą reikia?

Atvirai pasakius, tai kažkokio inspektoriaus aš gyvenime niekada nemačiau ir nieks niekada nesidomėjo ar aš kokį bilietą turiu...
Visada tuos bilietus perku tik iš idėjos. Bat tai kai pažiūrau apie kokias čia jūs kainas kalbat, tai man klausimas iškyla ar verta ten kažką pirkt iš idėjos?

Paaiškinkit kas žinot trumpuoju būdu kas, kur ir už kiek. Bo dievaži brokonierium patapsiu :(
 #431128   Kykas
 13 Gru 2012 15:51
Dėkui. ''plot

O kaip žinot a išnuomavo tą telkinį kam nors ar nelabai?
Bent jau Kauno marios, Lampėdžiai, Nevėžis?
 #431130   Rapolas
 13 Gru 2012 16:00
Kykas rašė:Dėkui. ''plot

O kaip žinot a išnuomavo tą telkinį kam nors ar nelabai?
Bent jau Kauno marios, Lampėdžiai, Nevėžis?
Kauniečiai turėtų geriau žinot :-D
Manau, kad Kauno mariose ir Nevėžyje galėsite žvejoti "trumpuoju būdu" (su meškeriotojo bilietu),
o Lampėdžiuose - "ilguoju".. (nes Lampėdžiai priskirti prie išnuomuotų vandens telkinių, kaip ir Nevėžis- kol kas:D) ;)
 #440701   ssk
 18 Sau 2013 00:52
Dar toks klausimas, nuo kada įsigalioja tvarka, kad upės yra nenuomojamos? Ta prasme nuo kada su respublikiniu galima visam tekančiam vandeny žvejoti?
 #448562   GvidasG
 13 Vas 2013 20:04
Turiu Mazeikiu MZD bilieta zalia toki :) nuejau pas juos ir nusipirkau uz 50LT metam parasyta kad teisia suteikia zvejoti MZD vandens telkiniuose o po sita eilute yra tuscia ir raso telkinio pavadinimas ten nieko nera irasyta tai taip iseina kad as galiu visuose Mazeikiu MZD telkiniuose gaudyt su situo bilietu ?
 #448584   alkanas
 13 Vas 2013 20:59
taip, visuose mazeikiu mzd isnuomotouse vandens telkiniuose gali su tuo leidimu zvejot, o kad butu aiskiau pasiklausk mzd ka jie issinuomave yra, arba turejo duot toki atskira lapeli kur visi ju telkiniai surasyti ir upes, tik upes galioja rajono ribose
 #448848   Sakys
 14 Vas 2013 14:18
GvidasG rašė:Turiu Mazeikiu MZD bilieta zalia toki :) nuejau pas juos ir nusipirkau uz 50LT metam parasyta kad teisia suteikia zvejoti MZD vandens telkiniuose o po sita eilute yra tuscia ir raso telkinio pavadinimas ten nieko nera irasyta tai taip iseina kad as galiu visuose Mazeikiu MZD telkiniuose gaudyt su situo bilietu ?
Turiu ir aš tokį mažeikių rajono bilietą, tai dešinėja pusėje yra lentelė kur reikia žymėti žuvis, tai ten ir yra pateikti visi išnuomoti telkiniai, bilietą pirkau prieš pabrangimą ir man jis dar galioja, nežinau gal pasikeitė bilieto forma:
Balėnų tv.; Juodpelkio tv.;Laižuvos tv.;Leckavos tv.;Pašerkšnės tv.; plinkšių ež.;Renavos HE tv.;sedos ež.;Šeršnėnų tv.;Tulnikių tv.;Žibikų tv.; Ventos upė.; Varduvos upė; Vadaksties upė; Ašvos upė; Sekmės žvejyboje ;-var-var.
 #450443   daicei
 20 Vas 2013 11:11
Sveiki, iškilo toks klausimas. Pirkau perlo terminale žvejo bilietą. Ir ten yra parašyta vardas pavardė ir ______________. Tai norėjau paklausti tipo, ten paimt ir įrašyt ar turėjo įrašyt jau terminale. Ir ar įmanoma pamatyti tą leidimą alis. Kaip pasižiūrėjau nėra net numerio ant to leidimo :shock:
 #470477   Agis
 23 Bal 2013 07:30
Kažkur buvau užmatęs tą informaciją, bet nebepamenu :oops:
Iki kokio dydžio galima sumažinti tą PDF paklodę iš Alis
 #470532   SauliusM
 23 Bal 2013 09:36
Agis rašė:Kažkur buvau užmatęs tą informaciją, bet nebepamenu :oops:
Iki kokio dydžio galima sumažinti tą PDF paklodę iš Alis
megejiskos zukles tarybos temoj imetes buvau su pavyzdziu.
SauliusM rašė:Žvejai skundžiasi, kad per ALIS atspausdintas leidimas yra labai nepatogus (A4 formato). Jį galima sumažinti (info žemiau). Mažiausias leidimas, kurio barkodą dar nuskaito skaitytuvas yra 3,5 cm ant 4,5 cm.
Šį dydi gausime pasirinkę šiuos PDF dokumento spausdinimo nustatymus:
Paveikslėlis
 #472359   Kairys
 28 Bal 2013 18:12
Klausimukas žinantiems: koks greičiausias būdas įsigyti respublikinį bilietuką, eiti iki Perlo terminalo? ;-) Dėkui.
 #472362   Mike
 28 Bal 2013 18:25
Jei moki naudotis internetu, tai per Alis greičiausias būdas.
 #472363   pensininkas
 28 Bal 2013 18:27
greiciausias budas per alis. Bet cia reikia turet elektronine bankininkyste, kad pasijungt ir apsimoket, ir spausdintuva, kad atsispausdint po visu operaciju. Bet siaip, ryt griztant po darbo prasukt pro artimiausia perlo terminala
 #472369   edmundaxx
 28 Bal 2013 19:07
Išvis nereikia nei spauzdintis jokio leidimo, nei tampytis kažkokį popiergalį. Tavo užduotis- nusipirkt leidimą per ALIS ir su savim turėt tapatybę parodantį dokumentą.
 #472370   pensininkas
 28 Bal 2013 19:13
Diver rašė:tai negi visa laika su savimi A4 lapa tampysies???
keliais postais auksciau yra parasyta ir paaiskinta, kaip sumazint lapa iki minimumo
 #472372   edmundaxx
 28 Bal 2013 19:14
Ir pačiam įdomu pasidarė... Pvz Nemune - Atmatoj, atkarpoj nuo kokių Sausgalvių iki tarkim Atmatos galo ar Skirvytės... Reikia kažkokio specialaus leidimo ar užtenka paprasto respublikinio?
Pamenu pernei pirkom terminale, tai ten buvo 2x brangesnis negu paprastas respublikinis leidimas. :roll:
O per ALIS prisijungus, nieko panašaus nerandu... Toks vaizdas, kad paprastas respublikinis ir viskas?
 #472396   Mike
 28 Bal 2013 20:21
edmundaxx rašė:Ir pačiam įdomu pasidarė... Pvz Nemune - Atmatoj, atkarpoj nuo kokių Sausgalvių iki tarkim Atmatos galo ar Skirvytės... Reikia kažkokio specialaus leidimo ar užtenka paprasto respublikinio?
Pamenu pernei pirkom terminale, tai ten buvo 2x brangesnis negu paprastas respublikinis leidimas. :roll:
O per ALIS prisijungus, nieko panašaus nerandu... Toks vaizdas, kad paprastas respublikinis ir viskas?
Nemuno deltos regioniniame parke vykdoma ne paprasta mėgėjiška žūklė, o licencinė žūklė. Todėl per Alis turi keliauti ne į "mėgėjiška žūklė", o į "licencinė žūklė".
 #472409   pensininkas
 28 Bal 2013 20:50
50lt kupiura ir pasnabzdejimas i ausi "metinis zukles leidimas valstybiniuose neisnuomotose telkiniuose"
 #472430   executive
 28 Bal 2013 21:45
kaip suprantu nuo 05.01 valstybe atsiima upes ir jos taps neisnuomotais vandens telkiniais kuriuose galioja bendras leidimas neisnuomotiems vandens telkiniams? taigi nevezi ties kaunu jau galiu zuklauti geguzes pirma tik su tuo valstybiniu bilietu? ar vistik dar geriau nusipirkt ir kauno rajono neveziui skirta bilieta?
 #472479   Mike
 29 Bal 2013 08:20
Nuo gegužės 1 d. Kauno rajono Nevėžiui skirtų bilietų nebus, galios "valstybinis bilietas".
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 30
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė