audrutis rašė:As isijungiau tik pries kelias valandas neistveres nesamoniu, kurias kai kurie rase, tad dar nepavargau bei galeciau dar pora dienu pasikoliot
kurio?EDVD rašė:Paspausčiau Like mygtuką ramkio postui, bet nėr jo
Cia ne nuomoniu nesutapimas, o mano issiblaskymas ir uzmarsumasaudrutis rašė:Tau atleista. Tik kita karta nevadink alkoholiku zmogaus, kuris turi kita nuomone nei tuJuolab, kad alkoholizmas yra baisi liga. Pazystu nemazai serganciuju ir manau pazista visi tokiu. Tai ziauri liga, o is ligoniu bent jau as niekada nesijuokiu...
taigi neteigiu, kad esi alkoholikasramkis rašė:Gink dieve nenoriu taves pavadinti alkoholiku
To kur varei ant manes, negi neaiskuramkis rašė: kurio?
ten kur rašiai apie kad remiamas jaunimas ir lietuvai atstovaujantys sportininkai. Ir nėra ko kištis į privačius reikalus. Tiesiog sutampa nuomonės.ramkis rašė:kurio?
Parasei ta, ka norejau parasyt ir as.Vegys rašė:Nebus stipraus klubinio krepšinio - nebus ir rinktinės. Aš taip manau.
Nenori pilti žibalo, bet pili (gal netyčia, nzn) Lietuvą rašydamas iš mažosios raidės, o Žalgirį- kaip ir normaliai ;)EDVD rašė:... ten kur rašiai apie kad remiamas jaunimas ir lietuvai atstovaujantys sportininkai. Ir nėra ko kištis į privačius reikalus. Tiesiog sutampa nuomonės.
Nenoriu pilti žibalo, bet rinkitinė labiau suvienija tautą nei Ž todėl ir reikia remti rinktinę o ne Ž.
Dvi stiprios klubines komandos ir keletas vidutinioku Lietuvai per akis. Esam maza salis ir mums to turetu uzteks. Tik va ar beturesim tu stipriu komandu po metu kitu as labai abejoju....arba bent jau juda viskas ta linkme, jog neturetumem...SatanKlaus rašė:Būkim biedni bet teisingi, niekada nebuvo stipraus klubinio krepšinio Lietuvoje, dvi komandos tai nėra stiprus klubinis krepšinis. Manau ir nebus
O tie rinktinės žaidėjai iš Sakalų, Nevėžio išvažiavo svetur ? Ar vis tik savo lygį pasikėlė LR / Ž ?Rolas rašė:Tai, kad tikriausiai 90 proc. dabartinės rinktines žaidėjų žaidžia svetur. O aš manau, kad nebus geros vaikų sporto mokyklų rėmimo programos, tada ir nebus stiprios rinktinės, ir plaukikų ir lenvaatlečių ir t.t. ir pn.
Cia biski perlenkei, nes mazdaug puse rinktines zaideju zaidzia ne svetur.Rolas rašė:Tai, kad tikriausiai 90 proc. dabartinės rinktines žaidėjų žaidžia svetur.
Is anos auksines kartos normaliu krepsininku tapo tik Jasikevicius (jei kalbam apie auksine karta gimusiu 1976, nes jie keliuose turnyruose buvo susimaise su 1974 gimimo zaidejais). Labai jau daug talentu buvo prarasta is tos kartos - Marciulionis, Jurkunas ir kiti. O galbut todel jie ir neatsiskleide, kad vaziavo zaist i JAV, kur norint prasimust reikia buti itin stipriam.Rolas rašė:Nu nevisai norečiau sutikti su tamsta. Kur, kokiose žalgiriuose, neptūnuose, ar lietryčiuose žaidė prieš ta buve auksiniai U18, turiu mintyse Praškevičiaus, Jasikiavičiaus (nors tada pagrindinis įžaidėjas buvo Marčiulionis) ir kita jų kompanija. Ir tik paskui juos išgraibė garsus klubai, ir dabar visai nesena Valančiūno (ir net be Valančiūno) auksinė kompanija. Kažin kiek jau jų augimui padejo tie garsus klubai??? Kai gerai pasirode, tik tada jie tapo geidžiamu kasneliu...Taip, kad nereikia lia lia.
Wytux, tai vadinama ne parama, o pagalba. Kvalifikuota medicinine pagalbaWytux rašė:hipy , man rodos paramos daugiausia reikia tau ... ir ne finasines.....
nekentek ... nueik pas daktarus - visiems bus tik geriauhipy rašė:bet matai, kenciu... ..
To tak. Oczywisty. Bet ar klubus turi remti valstybe/savivaldybes? Stai kur klausimas, jei turi, tai kokio dydzio turi buti ta parama? Nes dabar, tai didesneje dalyje rajonu ir miestu, koks 80% skiriama krepsiniui , likusi dalis padalinama kitom sporto sakom ir kulturai. Nes tam lesos ir yra skiriamos is kulturos ir sporto remimo fondoVegys rašė:Nebus stipraus klubinio krepšinio - nebus ir stiprios rinktinės. Aš taip manau.
Vat idomu audruti, kiek ju klubini krepsini remia municipaline ir pagrindine valdzia? Ar pasakysi, ar man tau pasakyt?audrutis rašė:Pavyzdys - Ispanijos ACB lyga. Pirmiausia jie sukure stipru klubini krepsini, ir tik paskui pradejo dominuot Europoje ir ju rinktine.
Gal gali placiau apie ta piramide, bet man kazkaip neuzkliuvo, kad Z augintu vaikusaudrutis rašė:Zalgiryje ta piramide buvo sukurta, tik kad vaisiu dar nelabai spejo atnest, nes pas Romka babkes baigesi....
nebus... matai mano gydymas Lietuvai kainuos - zalgiriukui maziau liks...Wytux rašė:nekentek ... nueik pas daktarus - visiems bus tik geriauhipy rašė:bet matai, kenciu... ..
cia jau net ir nekvalifikuotaaudrutis rašė:
Wytux, tai vadinama ne parama, o pagalba. Kvalifikuota medicinine pagalba
Na nevisai sutinku, jei jau kalbant apie talentų ugdymą tai čia be konkurencijos Olandija yra lyderių lyderis su savo ugdymo sistema, talentų pajieška, be proto daug stadionų/mokyklų ir įvairiausių lygių lygųaudrutis rašė:Paimkim kaip etalona siu laiku Barcelona futbolo komanda - ko gero geriausia visu laiku futbolo komanda. Jie turi savo akademija ir nuolat medzioja talentingus vaikus. Kiek prakute vaikai lyderiai issiunciami zaisti i dubleriu komandas, kuriu yra kelios, kol galiausiai daauga arba nedaauga iki pagrindines komandos, ir tik besigrudindami ten tampa tuo kuo yra dabar. Juk niekam ne paslaptis kad Ispanijos nacionalineje rinktineje, kuri laimejo 3 didziuosius turnyrus is eiles (ar kas pamenat kita tokia dominuojancia rinktine) puse zaideju yra is Barcelonos. Stai jums ir atsakymas. Tik turint piramide galima kazka rimto pasiekti. Zalgiryje ta piramide buvo sukurta, tik kad vaisiu dar nelabai spejo atnest, nes pas Romka babkes baigesi....