Vegy viska surasei jau panasiai, o ne taip kaip ne kurie, reikalauti, spausti. Tai ir remia, realiai kiek gali. Kartoju, yra kulturos ir sporto remimo fondas, per kuri pagal istatymus ir gali remti savivaldybes sporta, taigi, kiek tam fonde yra lesu tiek ir paremia, tuo paciu is to pacio fondo turi paremti ir kultura, bei kitas sporto sakas ir klubus. O ne tiek kiek uzsimano, dar yra rezervas, is kurio irgi gali nugnybti, bet cioa jau sunkiau. Taigi pasikartosiu, Kauno savivaldybe Z praeitais metais skyre, 2.9mln is fondo, ir 3.2 mln pagal arenos koncesijos sutarti, dar Kaunas moka paskolas su visom palukanom uz arena, o arena naudojasi visi zinome kas. Taigi parama Z manau labiau negu solidi. Tik vat tie visi mano isvardyti skaiciai, eina per dar viena idomia kontora, apie kuria as jau buvau uzsimines, t.y. Zalgirio remimo fondas. Vat cia idomus veikejas visoje istorijoje

Taigi Z remimo fondas is Kauno gavo netgi 6.2 mln, dar 10 mln susirinko kaip teige romanovas uz bilietus, 15 mln imerke pats, taip jis irgi teige,ai dar dasideda remeju litukai ir pajamos is transliaciju bei reklamos(nors remejai ir reklama gal tas pats) tai paskaiciuokite kiek jam truksta iki jo sumastyto

biudzeto. Bet vel pries akis iskyla tas Z remimo fondas per kuri visos tos babules vaiksto, fondas skolingas visur kur tik isgali, sodrai, vmi, VR ir kas baisiausiai paciam Z

Susideliokit viska i savo vietas ir manau suprasit, kodel iskilo kipisas del 10 mln is savivaldybes. Taigi visi pasisakymai del Z menko remimo yra tik snipstas ir bandymas issimelsti litus, kuriuos galimai investavo VR, kuris pasidare priesrinkimini SOU, o nepatekes i "pazadetaja zeme" nusivyle ir sumaste litukus atsiimt drastiskais metodais
Vegys rašė:O va dėl krepšinio .... Kas nusipelno - tas ir gauna
o kuom per paskutinius keleta metu nusipelne jau taip krepsinis? Gali man pasakyti nors viena realu laimejima, o ne fiasko? Siai dienai manau labiau nusipelne irklavimas, plaukimas, imtynes ir galu gale boksas, na dar galiunu sportas

nors sitas ir ne olimpine sporto saka.
ot tai dave ...