Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Kotai, ritės, valai, svareliai, šėryklėlės, signalizatoriai, naudingi priedai
 #449955   Taddas
 18 Vas 2013 21:19
Skridžas rašė:Tai čia ne musu rinkai čia šustresnėms šalims su didesne potencija gal tas kotas skirtas, Lietuvoj nežinau ar buvo prekyboje jis :roll:
esme ir yra tokia,kad ju ,nu ne situ kotu,kitu yra pirkt ,o kataloge ju kaip ir ner ,va visas idomumas,nors imti kotai is tu paciu tiekeju
 #449959   RoBass
 18 Vas 2013 21:29
Taddas rašė:Robas supratau tavo minti ,o as pamaniau,kad tu rasai,kad as tipo del kainu vejus rasau

cia kimba tu kotu nebeturi,paprasciausiai google klaidina ,isivedus tiesiogiai ju tinklapi 3,6 m neturi
Tik tai ir turejau omeny :/brazasista
Kad "ciakimba" ju nebeturi, taip ir pats galvoju, tiesiog ka norejau pasakyti,jog kazkada solitronu tokios kainos buvo, kai kur biski brangiau....
Tai tiek.
 #449960   Taddas
 18 Vas 2013 21:31
Skridžas rašė:Nesupratau Tadai minties tavo skaičiau tris kartus...Gali taip kaimietiškai paaiškinti kas tau blogai su tais tiekėjais? :shock:
esme tame,kad lietuvoje yra pirkt kotu,kuriu gamintojas nerodo,savo kataloge ,nors tiekejas i lt yra vienas ir tas pats,tai klausimas is kur tie kotai atsiranda
 #450977   blight
 21 Vas 2013 20:08
RoBass rašė: Taip, jau pasikeite kainos ir tai gryna nesamone, tipo prapopulerejo tie Solitronai, tai reikia ir kainas kelti, gryna Lietuva B...l. '''bum tipo tiekejasi pasikeite.... :lol: :lol: :lol:
Čia gal visai ne dėl to :roll: Aš kai dar pernai pirkau "Žvejoklyje", man ten jau tada sakė, kad kitą met bus ženkliai brangesni, nes Okuma priklausys Salmo :roll: Kaip ten yra iš tikro nežinau, tiek daug nesigilinau, bet Solitronai "Salmolitoje" pabrango praktiškai dvigubai :evil: Ir šiaip kas įdomu iš pažiūros lyg atrodo tokie pat, bet atidžiau pažiūrėjus šiek tiek skiriasi, pvz viršūnėlės nuo senųjų Solitronų jau į naująsias neįkiši (bus per laisvos, arba kitaip sakant senųjų jos mažesnio diametro), žiedukai čiut kitokie ir kitaip padėlioti :roll:
 #451303   vyrgaz
 22 Vas 2013 19:09
Vakar per "Ochota i rybalka" televiziją užmačiau gan įdomų žvejybos fideriu būdą, jei taip galima pavadinti..Tiksliai neatsimenu kaip ana laida vadinasi,va kažkas panašaus..bet ten gaudė leščius ir lynus.. :)
http://www.youtube.com/watch?v=qDuveeFB18s
http://www.youtube.com/watch?v=PG9JykFDyj0
http://www.youtube.com/watch?v=6hfvEZILaZo
Čia žiūrau labiau apie karpius kalba ein..
Tas būdas, laidos vedėjas aiškino, efektyvus kai užein visiška nekiba..
 #451321   Skridžas
 22 Vas 2013 20:05
Vat romdaoj kažkokia daiva brangia čiupinėjau irgi buvo idėklas prailginimui,tai kol neįdedi to prailginimo kotas toks dar limpa i ranka,bet kai idedi prailginima iškarto jaučiasi nebe tas ..Principe žvejojęs nesu su tokiais kotais ..bet sako jautrumo mažiau..
 #451341   Skridžas
 22 Vas 2013 21:05
Blin o tai jie ir taip daug kainuoja tai čia su nuolaida jau netoli 700 gautus...Aš pzv. rizikuočiau ir imčiau.Nepatiks parduosis man :lol: Nes tokio tipo kota dabar aš parduodu ir į jo vieta man tokio reiktu :grin:

Tiesa pas garbolino baisai mažiukai žiedai prekiniai,nežinau kiek jie trukdys ar netrukdys užmetimui ,bet vis tiek turėk omeni..
Paskutinį kartą redagavo 1 Skridžas. Iš viso redaguota 22 kartus.
  • 1
  • 159
  • 160
  • 161
  • 162
  • 163
  • 332
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė