Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Krepšinis, futbolas, kt. sporto šakos
 #450137   giedriuzzz
 19 Vas 2013 12:20
A kažin Kazlauskas paskaito tribūną :roll: Jei paskaito, tai gal atsižvelgs į jūsų pasvarstymus rinktinės komplektavime :-D
 #450139   p.arturas
 19 Vas 2013 12:21
giedriuzzz rašė:A kažin Kazlauskas paskaito tribūną :roll: Jei paskaito, tai gal atsižvelgs į jūsų pasvarstymus rinktinės komplektavime :-D
siaip zvejys jisai, nidoje ne karta su meskere ant molo maciau.
 #450143   Vegys
 19 Vas 2013 12:34
Jonai Kazlauskai,
Žinau, kad skaitai Žvejo Tribūną. Prašau nepamiršt pakviest Oreliko į rinktinės stovyklą.
Dar noriu perduot nuo ramkio, kad jis siūlo įtraukt Butkevičių - tą, kur pas italus lošia.
Kol kas tiek.

:)
 #450146   ramkis
 19 Vas 2013 12:39
Vegy, svolaciau :-D Musu diskusas tik grynai rekomendacinio pobudzi, o ne nurodomojo :-D :-D :-D
 #450150   Vegys
 19 Vas 2013 12:47
Ok ... tada lai pats sprendžia dėl Butkevičiaus. :)
Dėl Oreliko čia rimtas pasakymas, joks ne "rekomendacinio pobudzio". Pats gi sakei, kad jaunimą reik ruošt Olimpiadai. Nepapuls ko gero į rinktinę, bet gal patirties pasisems.
 #450157   ramkis
 19 Vas 2013 13:01
Orelikas - mmmm, orelikas nieko visai, bet gal jis i kita pozicija labiau mano manymu tiktu. Jis man toks labiau, 3 nr. Nors is bedos aisku galetu ir sunkiu pasispardyt. Ir metai jo tokie visai derlingi.
 #450163   Vegys
 19 Vas 2013 13:25
Tai kas be ko jis ne PF. Tiesą sakant, jo net daug nematęs žaidžiančio. Girdėjau, kad tinginys biškį (kiek tiesos nežinau). Kol kas per 3-čią poziciją jis tikrai neprasimuš, bet kaip sakiau - patirties pasisems. Arba - jei kas nors atsisakys žaist ar trauma - ką gali žinot.

Iš jaunimo (vėlgi ne apie PF, o apie jaunimą) Mockevičiaus žaidimas man visai patiko kiek mačiau - čia už kažkurią tai U rinktinę kai žaidė. Statistika neypatinga ( http://espn.go.com/mens-college-basketb ... ockevicius ), bet ateityje gal gali ir praverst.

Nors ... Man ir Rediko žaidimas U rinktinėje labai patiko. O dabar kaip žaidžia tai net neaišku ...
 #450184   edmundaxx
 19 Vas 2013 14:59
Vegys rašė:Man ir Rediko žaidimas U rinktinėje labai patiko. O dabar kaip žaidžia tai net neaišku ...
Kaip, kaip blogai...
 #450189   ramkis
 19 Vas 2013 15:15
Apie Mockeviciu nieko negirdejes :shock: Idomu, kas ir kaip. Reikas, kaip Valiukonis savu laiku :-D Manau jau nebebus is jo gero zaidejo. Kas ten dar buvo is tos rinkitnes, is idomesniu. Ai Ulanovas, na jis SF, bet man toj rinktinej patiko. Dabar kazakip mazai apie ji kas bekalba, berods Panevezy trinasi. Gal Audrutis galetu apie ji daugiau papasakot, nors ne, Audruciui gimtojo miesto komanda giliai po lempute :-D
 #450205   Rapolas
 19 Vas 2013 15:36
Kažkaip pasigendu informacijos apie Vytenį Čižauską, įdomu kaip jam ten sekasi Ispanijoj?
Su įžaidėjais ant Lietuvėlės tai tikrai- badas :-D
 #450210   Vegys
 19 Vas 2013 15:41
Kaip tik rašiau apie Čižauską, ramkiui primint norėjau. Ale nespėjau.
Kaip sekasi - jei atmintis nepaveda, mažai jis ten žaidžia.
Va mėstelėjau akį - http://www.acb.com/stsacumjug.php?cod_jugador=260 . Ispaniškai nemoku, bet kas yra "Puntos" suprantu. Ir dar suprantu, kad "Max puntos" 11 yra gan nedaug.

Kažin ar nepadarė klaidos pas ispanus nuėjęs.
 #450213   Rapolas
 19 Vas 2013 15:51
Aš irgi nesuprantu ten ispaniškai, bet statistika nėra jau tokia beviltiška (gal tik tritaškiai ir "asistai" skystai:D) :-D o bet tačiau- vistik stipriausia lyga Europoj.
 #450235   hamis
 19 Vas 2013 16:22
Kaip dėl tos stipriausios lygos tai nebeaišku. Rusų lyga labai sustiprėjo. Dėl rinktinės tai dar ankstoka. neaišku kaip kas atrodys sezono pabaigoje.
 #450236   Rapolas
 19 Vas 2013 16:25
Nu jo, panašu, kad rusai lipa ant kulnų jau :-D
 #450242   ramkis
 19 Vas 2013 16:32
Cizauskas aisku idomus,net labai. Del ankstumo,nemanau,kad butu anksti. Reiktu paziureti kas ir kaip,butu idomu kokias te ispaniskas rungtynes paziuret. Bet as cia vis orientavausi i truputi didesnius, galvodamas apie Jankuno praradima. Raso,kad anas maziausiai 4men iskrito. Bet gryskim prie Cizausko. Tikrai idomus variantas kaip izaidejas,dar reiktu gerai pasukti makaule kas geriau,jis ar Adas. Tiksliai,pamirsom tikrai idomu zaideja.
 #450286   Wytux
 19 Vas 2013 19:39
ramkis rašė:..,dar reiktu gerai pasukti makaule kas geriau,jis ar Adas..
Reiketu pamatyt ji zaidzianti,cia makaules sukimas nelabai pades :-D
Gaila, kad is auksiniu U kur ir be Jono laimejo auksa kolkas nelabai yra i ka ziuret.... nu bet gal per greitai kazko norim.
 #450300   Vegys
 19 Vas 2013 20:06
Wytux rašė:Gaila, kad is auksiniu U kur ir be Jono laimejo auksa kolkas nelabai yra i ka ziuret.... nu bet gal per greitai kazko norim.
Ulanovas, Lietkabelis, naudingumas 14.3, Pieno žvaigždės 10
Čižauskas - jau apkalbėjom. LKL'e manau gerai žaistų, bo pernai jau naudingumas 10 buvo.
Rediko pajėgumas neaiškus, ale LKL kitose komandose galimas daiktas būtų neprastesni nei pirmi du.
Skučas - Baltai, naudingumas 12
Butkevičius, Lietkabelis, naudingumas 14.7
Pukis Ispanijoje - deja, manau padarė klaidą. Po traumos prieš kokius 2 metus ar pan kaip kad sėdo, taip sėdo. Ir neatsigavo. Gal LT žaisdamas labiau tobulėtų.
Simanavičius - gaila, net Šakių Zanavyke žaist nesiseka.
Jakštas, Nevėžis, naudingumas 7.6
Mockevičius - apkalbėjom. Aš juo tikiu.
T.Sabonis - netikiu juo ...
Giedraitis - NKL'e Mažeikiuose gerai lošia, lyderis (17 taškų, beveik 16 naudingumas), nors U rinktinėje man ir nepatiko.

Na, stebuklo nė iš vieno kol kas nėr. Ale dar nė vienas nenurašytas. Manau, dar dauguma turi šansų. Aš gal tik T. Sabonį nurašyčiau, nes man jo žaidimas nepatiko (D. Sabonio žaidimas kaip tik labai patiko) ...

Kaip žaidėjai, manau subręsta ~ 24 metus. Laiko dar turi ;-)
 #450302   Wytux
 19 Vas 2013 20:24

Arba rytas kazka netaip surase, arba Guoga biski nuo LT realiju atitrukes .. Matjosaitis su Barsciu KARTU rems komanda ? :shock: Atelsit legioneirius arba stipriai sumazint ju atlyginimus ? Manau juodis pasius jo pasiskaityt kontraktu :-D
 #450307   Vegys
 19 Vas 2013 20:33
Na jo, įdomiai pasirodė galimų rėmėjų sąrašas. Kad ir ta pati Maxima - lig šiol ji sporto nerėmė. Kai buvo užklausa dėl krepšinio (žemesnio lygio) rėmimo, atsakymas buvo "sporto neremiame", nors ten sumos juokingos "vaikščiojo".
Beje, dėl to pačio žemesnio lygio krepšinio rėmimo - apie Guogą sakė, kad kalba, žada daug. Kalba - ale viskas tuo ir baigiasi.
 #450318   Wytux
 19 Vas 2013 20:47
Vegys rašė:Na jo, įdomiai pasirodė galimų rėmėjų sąrašas. Kad ir ta pati Maxima - lig šiol ji sporto nerėmė....
Nu prie klubo gal ir arena priklauso .. tu isivaizduoji keliu X-su "Maxima" ten butu galima atidaryt :roll:
 #450406   audrutis
 20 Vas 2013 00:45
Maximai naudinga kad Z stiprus butu ir rinktusi pilna arena. Is arenos iseje zmones sulekia i Akropoli linksmintis po pergaliu
 #450407   audrutis
 20 Vas 2013 00:57
Lydekos pirkimas yra negeras zenklas Zalgirio fanams. Ir ne todel, kad sustipres pagrindinis varzovas, o todel, kad Rytas nepraranda vilciu laimet LKL ir likt Eurolygoj. O jeigu nepraranda vilciu reiskia Zalgirio padetis blogesne nei galvojau ir jis kazin ar isliks pilnas iki LKL finalu, nes jei padetis butu geresne Ryto vadyba manau suvoktu, jog siumetinio Zalgirio serijoje iki 4 pergaliu nenugaletu net pasistiprime 100 Lydeku
 #450413   Wytux
 20 Vas 2013 08:34
o tai jei LR laimi LKL tai lieka eurolygoj ?
 #450418   p.arturas
 20 Vas 2013 08:54
audrutis rašė:Lydekos pirkimas yra negeras zenklas Zalgirio fanams. Ir ne todel, kad sustipres pagrindinis varzovas, o todel, kad Rytas nepraranda vilciu laimet LKL ir likt Eurolygoj. O jeigu nepraranda vilciu reiskia Zalgirio padetis blogesne nei galvojau ir jis kazin ar isliks pilnas iki LKL finalu, nes jei padetis butu geresne Ryto vadyba manau suvoktu, jog siumetinio Zalgirio serijoje iki 4 pergaliu nenugaletu net pasistiprime 100 Lydeku
jei legionieriams nemokes ir jie gales nutraukt sutartis, tai pasibaigus top16 bus pakelti sparnai. niekam neidomu kaip jie LKLe pasirodys.
 #450484   ramkis
 20 Vas 2013 12:45
audrutis rašė:o todel, kad Rytas nepraranda vilciu laimet LKL ir likt Eurolygoj
Audruti, kas tave labiau neramina:
a) kad LR gali laimet LKL;
b) LR liks Eurolygoj ? :-D
Z padetis yra labiau nei neaiski. O Guogos sapaliones irgi nera jau tokios 100% uztikrintos. Berods tu Audruti rasei, dar sezono pradzioj, kad intriga LKL gali sukelti tik Romka :-D Vualia :-D
  • 1
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 357
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė