Tai kaip pavadintum (dialogu, gal ), jei reikalingas teisėjas?SauliusM rašė:tai nereikia gincytis. as asmeniskai to gincu nepavadinciau.
Kalba-gamtos dovana, o niekų nekalbėjimas-menas
Tai kaip pavadintum (dialogu, gal ), jei reikalingas teisėjas?SauliusM rašė:tai nereikia gincytis. as asmeniskai to gincu nepavadinciau.
sabakaRapolas rašė: Atsakymas- vienas žodis: ir gyvūnas, ir dirbtinis masalas, ir "natūralus gyvūnėlis", ir kotas, ir ritė, ir valas
kodel tas zodis yra kabutese?Rapolas rašė:Tęsiame gyvūnų temą, nes ,matau, ji pasirodė ganėtinai aktuali
GYVŪNO PAVADINIMAS.
Gyvūnas nėra žuvis.
Šiuo pavadinimu yra (arba buvo) sukurta:
1. Dirbtinis masalas (jis tebegaminamas iki šių dienų).
2. „Natūralia“ šio gyvūnėlio versija taip pat yra gaudomos žuvys.
3. Šio gyvūno pavadinimą taip pat galima rasti ir žvejybinių kotų asortimente.
4. Žvejybinių ričių pavadinimuose taip pat figūruoja šitas pavadinimas.
5. Valas taip pat buvo pavadintas šituo vardu.
Taigi, paprastas klausimukas - gyvūnas?
Todėl, kad kai jis maunamas ant kabliuko kaip gyvas masalas, tai būtinai rašomas kabutėse, nes tik jo didysis "brolis" yra rašomas ne kabutėsep.arturas rašė:kodel tas zodis yra kabutese?Rapolas rašė:Tęsiame gyvūnų temą, nes ,matau, ji pasirodė ganėtinai aktuali
GYVŪNO PAVADINIMAS.
Gyvūnas nėra žuvis.
Šiuo pavadinimu yra (arba buvo) sukurta:
1. Dirbtinis masalas (jis tebegaminamas iki šių dienų).
2. „Natūralia“ šio gyvūnėlio versija taip pat yra gaudomos žuvys.
3. Šio gyvūno pavadinimą taip pat galima rasti ir žvejybinių kotų asortimente.
4. Žvejybinių ričių pavadinimuose taip pat figūruoja šitas pavadinimas.
5. Valas taip pat buvo pavadintas šituo vardu.
Taigi, paprastas klausimukas - gyvūnas?
Būtų gerai, kad visus penkis šaltinius (dirbtinis masas, "natūralus masalas", kotas, ritė, valas) nurodytumėte..giedriuzzz rašė:Voras - Spider
tai taip ir iseina, kad reikia atspet tai, kas pas tave galvoj.Rapolas rašė:bet mano atsakymas tai ne tas
Nu žinok, kartais įmanoma ir taiSauliusM rašė:tai taip ir iseina, kad reikia atspet tai, kas pas tave galvoj.Rapolas rašė:bet mano atsakymas tai ne tas
bet ne visai pagal konkurso taisykles gaunasi...Rapolas rašė:Nu žinok, kartais įmanoma ir taiSauliusM rašė:tai taip ir iseina, kad reikia atspet tai, kas pas tave galvoj.Rapolas rašė:bet mano atsakymas tai ne tas
SauliusM rašė:tai taip ir iseina, kad reikia atspet tai, kas pas tave galvoj.Rapolas rašė:bet mano atsakymas tai ne tas
Na tai jau nuspręs teisėjas, tegul ir Jis "padirba"SauliusM rašė: bet ne visai pagal konkurso taisykles gaunasi...
Čia jau klausimo papildymas, patikslinimas.Rapolas rašė:...Atsakymas- vienas žodis: ir gyvūnas, ir dirbtinis masalas, ir "natūralus gyvūnėlis", ir kotas, ir ritė, ir valas
Karvė kaip karvėSauliusM rašė:...jei net ne karve isvis...
sakiau, kad kalmarasRapolas rašė:p.s.: buvo KROKODILAS (CROCODILE)
Matai, kiek gyvūnų pasirodo yra tarp žvejybinių reikmenų gamintojų ir vartotojų (nepagalvojau, reikėjo GENA užuominą duoti arba lb artimą- genį)SauliusM rašė:sakiau, kad kalmarasRapolas rašė:p.s.: buvo KROKODILAS (CROCODILE)
uspakoisa:Rapolas rašė:reikėjo GENA užuominą duoti arba lb artimą- genį
Galvoji tai lengva sugalvot, kad "nesudirbtų" po to.. gal man lengviau per tą laiką voblerį išdrožt ir prakalt..SauliusM rašė: ir eik kita klausima galvot.
tai perdaug mandriu klausimu neprisigalvokRapolas rašė:... kad "nesudirbtų" po to.. .