kaip ir sakai slykstoka buvo paleidau, siandien dvi tokios tik mazesnes, bandziau prapjaut siandien atrode tikrai keistai tarp odos ir mesos koks comas kazko panasaus i sustingusi permatoma silikona mesa balta riebi.. siukslinej voliojasi:D kaip su eseriais sekesi?Nerius rašė:Esu ciupinejes tokia zuvi,slykstoka tokia.Linai,kepei ar dziovinai?
jo meluojuNerius rašė:Nu nemeluok,juk pakepei ja.Eseriukai sakyciau silpnai. Vienam ezeriuke labai smulkus,bet be saiko. Kitam didesni,bet kibimas silpnas labai. 6 guli namie ir bus iskepti.
Viena lydekaite pagauta ir paleista,kita pasileido pati su visu balansyru. Oras pasaka,saulute silde visa diena.
kita savaitgali as kursiu mariose stintas gaudysiu:) o matiliu yra pas jus ar dzikus kabint ant marmyskes?Nerius rašė:Kokie 400g. Siaip jei su balalaika varytum tai ju be saiko primustum. As su balansyru gaudziau. Ledas koks 20cm. Jei tokie orai laikysis kokius pranesa,tai kita savaitgali drasiai gali lipti. As ateinanti savaitgali i kalnus isvarau,tai galit pas mane vaziuoti ir buti jei norit.
man kibs as pagaunu ir ten kur zuvies nera:DNerius rašė:Nieko tu negaudysi,nekibs kita savaitgali kiek zinau.As su marmyske negaudau,bet maciau chebra sekmingai ant dzyku gaudo.
Kas per upetakiniai poperiai? gal galima smulkiau, kokia modeliai, kada sudirba...?Ignelis rašė: net neabejoju kad poperiai irgi sudirbtu... nes sega visai visai pavirsiaus, bet ten man reikalingas metimas, o su savo turimais upetakiniais poperiais, neuzhmesdavau
o man kazkaip upetakiui nepasitvirtino o bet taciau juroj kartais paima slakiokaiIgnelis rašė:Sakydamas upetakiniai, turėjau omenyje dydį. Apie 5cm, o naudoju rapalinius. Seip nepamenu kad popieriai dirbtų geriau už tradicinius masalus. Tiesiog taip įdomiau, upetakiai vaizdingai per ji kala,
kazkada esu gaudes ant savadarbes dideles is kamscio pludes ir apacioj musele traukdavau su patempimais tai daznai plude puldavo bet va ant poperiu nenori gal pauzes neislaikauIgnelis rašė:Ezeruose iki 2m gylio is valteles![]()
upeliuose netaip.
pasuk pries vaziuojant pranesiu apie leda, siandien lijo ir vejas nemenkas krantai gali but atsuteNerius rašė:Blemba galvoju atvaziuoti pazvejoti pas jusu jei oras padorus bus be lietaus bent.
o fjordai irgi uzsala pas tave?Ignelis rašė:Su ledu drąsiai. Tik avalynės reikia nekiauros.