A c.h.u.i gintis pries italu futbolistus? Vistieks neprispardys i krepsip.arturas rašė:kodel gi ne? jei pries juventus nepasigyne normaliai tai gal vis tik rodiklis?
apie puolima pris juventus nesneku.

ot tai dave ...
A c.h.u.i gintis pries italu futbolistus? Vistieks neprispardys i krepsip.arturas rašė:kodel gi ne? jei pries juventus nepasigyne normaliai tai gal vis tik rodiklis?
apie puolima pris juventus nesneku.
Bet is tavo varpines ziurint turetu but pats idomiausias pusfinalisVegys rašė:
Šiaip tai LR nusišviečia 4 vieta reg. sezone. Bus ko gero neįdomiausias visų laikų finalas. Bent jau iš mano varpinės žiūrint
Arba - Ž specialiai praloš Prienams / Neptūnuigiedriuzzz rašė:Vat laimės visas likusias 4 rungtynes ir pakils į trečią vietą (na tipo Ž specialiai praloš LR kad finalas įdomesnis būt)
busimas atkrentamasiasbobis rašė:apie katras čia ryngtynes kalbam?
Jo,bet sita man kazkaip ne tokia prasta kaip kitos. Aisku gaila,bet manau viskas bus gerai.
man Valentinas Masalskis visad labiau patiko uz Vitolda...giedriuzzz rašė:aimta iš straipsnio: "teigė Kauno komandos sporto direktorius Valentinas Masalskis."![]()
![]()
![]()
Ka tavo manymu,Romka turi bendro su ViasatuAntas rašė:
p.s. gal žinot, jei buratkinas paliko, tai ir kašį su Žalgirių rodys gal ne per viasat sport, o per tv 3 ar tv 6?
As mislyju, kad cia viskas yra daug giliau. Anie juk romkos zmones, a ne "zuoka kareiviai" , cia romka kazka mudryja, bet nelabai kolei kas suvokiu kavava rašė:bet ka galvoja tie du, katrie prieme tas akcijas??? neikertu.....