ar gal simai vaziuosi rytoj? mes ryt zadam varyt. multiko ieskot bandysiu kokio abu garcia 6500
Vienam gale kablys,kitam gale.....Dalys 

as kai praeitais metais buvau tai nekas ten su yrankiais su museline jo yra ka paziuret paklausinet bet ir tai jei zinomesne firma tai ir kaina pas juos nereali, tipo sensacija naujove kur mum jau 100 metu atgal zinoma. kai mes pasidomeje internete ar pacioj lietuvelej su nuolaida galime gauti uz labai net daug patrauklesne kaina. vienu zodziu s...do jie turi daug ir po pigiai bet geru yrankiu reik paieskot o jei randi tai uz kosmine kaina. as dabar prekinuosi taip susirandu ta preke kurios noriu tik tam kad paciupinet ar atitinka mano skoni reikalavimus o tada sulyginu kainas ir sakausi is el. shopu.dalius1984 rašė:ar gal simai vaziuosi rytoj? mes ryt zadam varyt. multiko ieskot bandysiu kokio abu garcia 6500
Daliau nepamirsk pasigirti kaip uzkabinsi pirma krokodila ant buldogo.ilgai laukt nereikes,tik neskubek su pakirtimu,padarik nedidele pauze po smugio.dalius1984 rašė:buvau parodoj.lyg ir radau ko ieskojau lyg ir nebet tavaro prisipirkau:) ypac patiko buldogu kainos.jemiau net kelis setus
as meciau, sudirbo minoske salotine nugara pati balta , gaudziau juroiliutaurasnorvydas rašė:to kimba:cia toki grazuoli juroje pagavai? vakar irgi buvom ir brittas bay ir arklowe nuo molo,alei ne krepsht,zvejojom keturiese,tai tik du sprindiniai whitingai,net geda prisipazinti...zvejojom nuo 7:30 iki 16:00.
i klausima kodel taip blogai pagavom,airiskas skiperis atsake,kad kai kas buna laimingas ir tris skumbres sugaves.marius999 rašė:ka reiskia airiskai pazuvaut
geriau taikyk ant auksto vandens,Norstar rašė:Beje apie jurine zukle neraukiu nieko Tiksliau rimtai nezvejojau Susidomejau papludimio zvejyba Tad ir noriu pagalbos kad nepadaryti klaidos Ryt bandysiu anksti ryte vaziuoti pasiskolines ilgesni kuola nei mano,pries vandens kilima i papludimi Nusipirkau tokiu juodu ilgu slieku (nezinau kaip jie vadinasi) noriu taip pagauti pleksne kad net silpna darosi:) O gal jas geriau gaudyti ant ko nors kito???
del koto tai kur planuoji zvejot? nes jai nuo fenito tilto tai per daug ilgo ir storo nereik ,o nuo pliazo apie 3 oz .sveikinu ikritus i pakranciu liuuunaNorstar rašė:Patarkit vyrukai Noriu pirkti meskerykoti nuo papludimio zvejoti Koki pirkti? Ar trumpesni ciut kietesni ar ilgesni ir liaunesni.? As pats is Tralee tai pas mus parduotuveje toki smagu Daiwos rankoje laikiau ilga ir lengva palyginus liauna su uzlankstomais ziedais Tik va kam jis toks tinkamas? Kaip ant jo matosi kibimas jeigu labai vejuota? Nes galune gana liauna Ir ar jis ne per liaunas kad uzmesti didesni svori labai toli???