SauliusM rašė:tai koki man klausima iskelt? patrumpint licencini ruoza iki uztvankos tiktai? bus ramu. o pacios uztvankos reguliavimo klausimais tai sorry, taryba nelabai prie ko.
Tai vat ir nezinau ar tikrai tu cia prie ko

Kas link pacios upes,tai as ta ruoza gal dar ir padidinciau,bet ta uztvanka ir jos zuvitakio atidarymo uzdarymo grafikas,tai mane nervina

Taryba,cia gal ir ne prie ko,bet aplinkos ministerija gal ir prie ko? Sakau,jei jau kazkas gali Murziuruonio viso to paklaust,tai gal ir vertetu? Gal but jei ta tema"klausimai am ministrui" dar gyva,tai gal sitas aktualijas reiktu perkelt ten

Tas klausimas man jau seniai neduoda ramybes ir kazkada rasiau net i seima kokiam tai Rolandui Jukneviciui,kuris tuo metu kaip ir rupinosi panasia problematika. Siaip lyg ir maloniai emailais pabendravom kokia savaitele,bei aptarem tos upes problematika. Atrode,kad suprato kame problema,zadejo pasidometi,paskambineti kam reikia,pasiaiskinti... tai taip viskas tuo ir baigesi. Vat ir nezinau kur cia dar kreiptis,o ir vienas lauke,tai ne kazin koks karys. Sakau,gal kazkaip eitu visa tai pasiaiskint bendresniu lygiu,o ne pavienem saviveiklinem iniciatyvom?