Nelaimi jie visko jeigu ką
Šiaip man jie nepatinka, pasipūtę, arogantiški, o kokiam Fernandezui tai mielai d..... ai, tioke to 

Nu ok visko jie ir visur nelaimi, bet sutik ta pati barsa su realu tiek kasyje, tiek futbole vieni is lyderiu ir ne si sezona, o eile metu, apie rinkites net nesneku, tai kad ten nosis pariete, speju cia normalu, lietuviai ju vietoj budami dar ne taip suzvaigzdetu. As ju neginu, tik man tokie pasisakymai bekenciu, gaidziu gaidziai biski pacaniskai skamba.SatanKlaus rašė:Nelaimi jie visko jeigu kąŠiaip man jie nepatinka, pasipūtę, arogantiški, o kokiam Fernandezui tai mielai d..... ai, tioke to
Pritariu ... Ir dar jiems pilietybę suteikė ....
Jei dabar 21 amžius,tai vietoj smūgio galva, reikėjo priėjus su pūška smegenis ištaškyt. Nu taip gaunas.Vegys rašė:Tiems, kas sako "pagarba" - gyvenam 15 ar 21 amžiuje ? Kas suteikė teisę kumščiais savo teismus daryt ?
labiau..nes gime Lietuvoj ir tevas lietuvis.Vegys rašė:Už ką jiems suteikė pilietybę ? Tai čiuožėjai nesuteikė. Šie matyt labiau nusipelnę ...
Taigi vakar aš šitą per visus forumus jau rašiau, kad Plaza pralošė nusitempdamas kartu ir Žalgirį...Rapolas rašė:Eilinį kartą prapylė laimėtas rungtynes. Tik šį kartą, mano nuomone, prapylė treneris.. nors ir labai šabloniškai skamba
Kai reikėjo Javtoko ketvirto kėlinio pabaigoj- jo nebuvo, o kai reikėjo Kuzminsko, kuris traukė Ž, per pratęsimą jo nebuvo. Nekeista niekam?
Tai kad gavo ir tasedmundaxx rašė: O dėl ko ryžas Zavackas teisus buvo? Čia apie tą "garsųjį" jo pareiškimą? Nesuprantu, kaip tas snukin negavęs, tas 10 sykių labiau už Rudy nusipelnęs...
Pardon, parašiau neperskaitęs visų postųedmundaxx rašė:Taigi vakar aš šitą per visus forumus jau rašiau, kad Plaza pralošė nusitempdamas kartu ir Žalgirį...Rapolas rašė:Eilinį kartą prapylė laimėtas rungtynes. Tik šį kartą, mano nuomone, prapylė treneris.. nors ir labai šabloniškai skamba
Kai reikėjo Javtoko ketvirto kėlinio pabaigoj- jo nebuvo, o kai reikėjo Kuzminsko, kuris traukė Ž, per pratęsimą jo nebuvo. Nekeista niekam?![]()
Javtokas tokiose rungtynese pabaigoj zaist negali, nes nepataiko baudu. Nors vakar jis net tritaski imete, visi apie tai pamirsoedmundaxx rašė:Tiek kiek jis vertas gaut, tai nei per nago juodymą negavo.![]()
Grįžtant prie rungtynių... Nesuprantu kodėl Ž vakar nėjo akivaizdžiai po krepšiu, ypač antroj pusėj... Be Mirotičiaus daugiau ten nieko nebuvo... O ir tas tik 2 dvitaškius teįmetė... Reyesas tik pasireiškė gale vėl su atkovotais kamuoliais.. Slaughteris su Begičium išvis medžiai buvo. Ir neįkertu, dėl ko Delašas gale tiek daug žaidė? Jis ką, geresnis C už Javtoką ar Kšištofą? Ar daugiau patirties turi?
Mirotičius įmetė vieną iš esminių tritaškių, o ir šiaip darė, ką norėjo. Brolius per daug veikia ar tai žemės trauka ar tai sunkio jėga, bet gynyboj, sakyčiau, silpnai, o ir puolime vakar nieko gero..edmundaxx rašė: Be Mirotičiaus daugiau ten nieko nebuvo... O ir tas tik 2 dvitaškius teįmetė...
Šita "šablonine" nuostata gali gintis tik treneris dbr, o būtų pabaigoj Javtokas po baudos metimo pasiėmęs kamuolį ir nebūtų jokio pratęsimoaudrutis rašė:Javtokas tokiose rungtynese pabaigoj zaist negali, nes nepataiko baudu. Nors vakar jis net tritaski imete, visi apie tai pamirso
Net pasvarstant niekaip nesutinčiau, nu niekaip, niekaip, niekaip.audrutis rašė:Brolis Dariusas is esmes ir pralose rungtynes. Vienas jo bajeris kainavo Zaliem 6 taskus per kelias sekundes, ko pasekoje mus pavijo, o ta bereikalinga prazanga kai pirmavom 7 taskais isvis nuzude. Juk svarbiausia buvo tempti guma, o cia prazanga beissimetant kamuoli. Cia panasiai kaip Tanokos izengimas i baudos aikstele anksciau laiko 2004 pries Maccabi