Pagal ne kuriu "gelezine" logika, tai per 90 metu FIFA Cup'a kai Raikardas spjove i kudlas Volerr'iui , kad to net kudlos pakilo

Tai olanda turejo fricu ultros gyva sudegint , ar ka padaryt?Futbole tikriausiai po kiekvienu varzybu nulinciuotu bent viena is zaideju

Parsai parsiskai ir elgiasi, pakenke ne tik Z, bet ir visos LT sirgaliu autoritetui. Dar truksta tik, kad uz pralostas rungtynes ar neimestus taskus, nusautu koki kasiora, kaip kad Kolumbijoj nusove futbolista(Escobar) kai tas per PC i savo vartus bramke isikale. Sitoj situacijoj kvailais pavadinciau ir palyginimus su seima. Aisku, galima lyginti, bet parodykit man toki beproti, kuris savo veiksmais kenktu seimai?
Audruti, kreipiuosi i tave, ar tu savo veiksmais kenktum seimai? Kad ir kokia butu situacija, ar kenktum? Plius po ivykio praejo nemazai laiko, aistros jau turejo but aprimusios, todel manau, kad sitie bezprizornikai yra, svelniai tariant, nestabilios psichikos

As suprasciau, kad tai butu nutike po rungtyniu Madride, tada aisku, aistros viskas ant karsto, bet dabar

Taigi Audruti, zinau kaip tu mane

, todel jei atsakysi i auksciau mano pateikta klausima, dziaugsiuos, jei ne suprasiu. O kokia nuomone busiu susidares jei neatsakysi tai liks tik mano reikalas

ot tai dave ...