Arabai, gražuma! 

"A ship is safe in harbor, but that's not what ships are for." William Shedd
Tai kad čia jau antras pusmetrinis upėtakis šiais metais. Pirmasis, pagautas pačią pirmą sezono dieną ,netgi keturiais centimetrais didesnis, bet visai neįspūdingas – ilgas kaip silkė, ir tiek.krioklis rašė: Sezonas tik prasidejo o tu jau isegei beveik metu zuvelioka
batas atrodo lyg susspaustas, nes ikeliant nuotraukas į kaikuriuos puslapius, jos yra suspaudžiamos šiektiek ir gaunasi toks šleivas vaizdasPaulius_K rašė:Nuo kada 38 dydis 48 tapoO jei rimtai tai gyvai tas upetakis tikrai geriau atrode nei prie bato. Cia visai dydzio nesijaucia. O gal batai nefotogeniski?
Jaučiu nepabandęs nesužinosiAndM rašė:man kažkaip atrodo, kad jų ten nebeliko.. tai šviečiuosi, ieškau naudingos informacijos.
nu nelabai tikiu , kad is Nemumo i upeli upetakiu priplauktu .....AndM rašė:. O žemiau Nemunas "upių tėvas" žuvyčių skaičių galbūt atnaujina, pagausina...
klysti.Wytux rašė:nu nelabai tikiu , kad is Nemumo i upeli upetakiu priplauktu .....AndM rašė:. O žemiau Nemunas "upių tėvas" žuvyčių skaičių galbūt atnaujina, pagausina...
klysti ir smarkiai. ir atplaukia ir pagaves net esu.Wytux rašė:nu nelabai tikiu , kad is Nemumo i upeli upetakiu priplauktu .....AndM rašė:. O žemiau Nemunas "upių tėvas" žuvyčių skaičių galbūt atnaujina, pagausina...
Tikrai ne. Upėtkiai. Seniai ir mano tėvukas yra kelis sugavęs ant sukrės, ir draugas mano kelis išviliojęs. Užsuka kai koks ir dabarDonis rašė:Šlakiukus jie ten pagavo