Na va, atejo laikas tarti paskutini zodi. Pameni Agi sakydavai man, kad mano toks charakteris, jog as visada turiu pasakyt paskutini zodi

O kadangi charakteris yra praktiskai nesikeiciantis dalykas, tai kitaip as negaliu. Na o dabar apie viska is pradziu, kad suprastumet, kodel sukeliau tiek sumaisties, nes itariu nelabai cia susigaudet.
Visu pirma pasakysiu, kad pensininkas cia visai ne prie ko. Taip, pasake jis astresni zodeli, isiutino kazkiek, bet realiai visa tai ivyko del senu problemu, kuriu neissprende senieji moderatoriai su tavim Agi priesaky, nes tu juk tikrasis tribunos vadas. Na o dabar apie viska is pradziu.
Kazkada seniai seniai, 2007 metais atradau as si puikiu zmoniu rata Zvejo tribunos forumo pavidale ir labai greitai i ji isiliejau. Prisipazinsiu tribunos chebra man reiske tikrai daug. Kaip kazkada pasijungdamas parase makaule - sio forumo chebra buvo nereali, ji buvo kaip seima. Ir tikrai buvo labai gera but joje, dalyvaut meetuose, mastyt ka gero galima padaryti forumo labui ir tt. Taciau gyvenime taip jau buna, kad viskas kas yra gerai trunka dazniausiai ne ilgai.
Kazkuriuo momentu forumas pradejo labai greitai augt, daugejo ne kiek temu, o kiek zmoniu. Ir zmoniu atejo visokiu bei toli grazu nebe visi buvo geranoriski ir nebe visiem rupejo forumo labas, t.y. atsirado tokiu, kuriu ego buvo daug auksciau uz pati foruma. Cia ir buvo padaryta esmine klaida, del kurios 90% senuju forumo nariu nebesilanko forume. Tavo Agi vizija tokia ir buvo, kad padaryt si foruma kaip imanoma didesni priimant visus atskalunus is visu pakampiu, kurie nerado ir negalejo rasti laimes kitur. Tau rupejo ne kokybe, o kiekybe, todel valdant foruma buvo demonstruojama begaline tolerancija netgi tiems nariams (juos reiktu vadinti Troliais), kurie aiskiai matesi visiskai nebrangina nei forumo, nei forumo biciuliu, nei bendravimo forume, o tik tesiekia savu tikslu ir savu ambiciju patenkinimo. Kaip taisykle pasikeitus daugumai, pasikeite ir pats forumas. Keli saukstai deguto sugadino visa medaus statine, kuri buvo ilgai ir svarbiausia NUOSIRDZIAI saugota ir branginta.
Nuo to laiko pasikeiciau ir as. Nebevykau nei i viena meeta, savo veiksmais nei kiek nebebranginau forumo ir pradejau elgtis mazdaug taip, kaip cia elgiasi ir kiti Troliai. Interpretuokit tai kaip norit, bet as manau tai pasamones padiktuotas elgesys su kazkuo, kas tau tapo nebe brangus. Cia kaip elgesys su ex mylima moterim, kuri pasikeite bei tapo visiskai nebeartima arba netgi blogiau.
Savo neigiamas emocijas nukreipdavau i tuos forumiecius, kurie mano manymu elgdavosi kaip didziausi mulkiai ir kuriem mano nuomone ant forumo budavo nusisvilpt.
Taip ir vyko viskas keleta meteliu, kol nesusikibom su pensininku (cia tikrai nebuvo vien mano nuopelnas, nors reikia pripazinti mano reakcija i oponento issisokima buvo neadekvati paciam issisokimui - toks jau as esu

) Sukoncentravau visas savo nuoskaudas i viena zmogu, kuris to buvo tikrai nevertas. Ko gero jis toks pat karstakosis kaip ir as, tik jis nezinojo, kad gauna ne tik uz save, bet ir uz visus kitus. Uz tai taves Igori viesai atsiprasau
Viskas kas turi pradzia, turi ir pabaiga. Tas liecia tiek zmogaus gyvenima, tiek forumo egzistavima, tiek ir forumiecio niko gyvavima. Pastarasis su sia pastraipa ir pasibaigs. Atleiskit tie, kuriuos izeidziau. Dazniausiai nedariau to samoningai o tiesiog kovojau savo kova uz senaja geraja Zvejo Tribuna. Aisku buvo ir kelios isimtys, bet ju tikrai neivardysiu, nes tokie dalykai neturi prasmes. Visi kas mane is tikro pazysta supras apie ka as.
Sekmes visiems. Tobulekit, vystykites, valykites nuo tikruju padugniu ir kilkit aukstyn
P.S. Visa laika salia mano pasisakymu galedavot matyt mano dukros nuotaika. Tai parodo, koks man sis forumas buvo svarbus. Taciau dabar nuotraukos jau nebera.....