Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Kotai, ritės, valai, svareliai, šėryklėlės, signalizatoriai, naudingi priedai
 #458163   RoBass
 17 Kov 2013 22:42
pagaliau padare norm. kaina zvejys.lt, nes dar pries savaite buvo salmos kainos nuo 350 iki 386, kaip koks kotas :lol: :lol: turbut niekas nebepirko :lol: tuoj manau ir salmo nuleis kainas, nes biski kosmines :lol:
 #458164   Shtulas
 17 Kov 2013 22:45
Nu nėr ko norėt, pamatė, kad paklausa yra didelė, fyst užkėlė kainas, galvoja durniai ir toliau pirks, tik jau pelno bus dvigubai daugiau. Čia gi Lietuva, viskas čia normalu. Nieks nepirks, tai ir kainas nuleis iki tokio lygio, kad pirktų.
 #458178   MariusJa
 17 Kov 2013 23:34
RoBass rašė:bet tu taip nusistates tik su tais mazais svoriais, bet juk gali tekti kada ir didesni svori metyti.....ai ir dar, antra jo galune kaip pickerio, max iki kokiu 20gr., kazkokia kaip ne tam kotui, nors niekada nebandziau svejoti, bet atrodo taip, kad linktu tik pati galune, kuri ciut ne 360 laipsniu kampu susilenkia, kaip sargelis... :lol: .krc, man jis geriausiai tiko (konfortiskiausiai) su 40gr. serykla + pasaras, bet ne daugiau....arba 2oz svinu,kai pavasarines mamkes gaudydavau, kai toks kibimas, kai nereikedavo seryklos....o isvis jis man idealiausias buvo, tai stintas gaudyti nuo kranto :-D
Aš tiesiog paniškai bijau kad feederis už tokią kainą (apie 160lt) skirtas tarkim iki 120g bus kietas ir sunkus. Čia manau maniškiai man tokį įspūdį sudarę kurio reikia atsikratyt. Manau ryt/poryt po darbo reiks lėkt į kokią žvejybos parduotuvę ir apsičiūpinėt normaliai, gal truputį daugiau suprasiu kaip kas ir kur :)

p.s. bet kokiu atveju dėkui visiems už patarimus ir sveką kritiką :gutgut
 #458182   RoBass
 18 Kov 2013 00:00
Butinai reikia vaziuoti i parduotuves ir ciupineti, nes taip is paveiksleliu nieko nesuprasi. Kotas turi prilipti prie rankos paemus pirmaji karta, meile ir siluma turi pajusti :-D jei nusipirksi koki, tai duok zinoti, pakritikuosim :twisted:
 #458202   MariusJa
 18 Kov 2013 09:18
RoBass rašė:Butinai reikia vaziuoti i parduotuves ir ciupineti, nes taip is paveiksleliu nieko nesuprasi. Kotas turi prilipti prie rankos paemus pirmaji karta, meile ir siluma turi pajusti :-D jei nusipirksi koki, tai duok zinoti, pakritikuosim :twisted:
čia matau sudėtingiau nei su moterim :D
 #458244   RoBass
 18 Kov 2013 10:59
Skridžas rašė:o norfoi dabar didelės nuolaidos :ruko
Taip taip mielas Skridzai, stenkimes nerasyti nesamoniu :-D :/brazasista
gerai, varom i tema:
 #458443   Taddas
 18 Kov 2013 20:19
normali kaina tu solitronu,o jei jus verkiat,kad salmo brangu,o zvejys.lt ar zvejokliuose pigu,tai giliai jus galiu nuvilt,nes pvz kota 3,9m ismetimas iki 100 galima nupirkt ir dar pigiau,o pvz 3,6 ismetimas 70,tik salmo yra pirkt ,daugiau niekur nem,aciau

si sezona tik jeis ir gaudysiu
 #458504   RoBass
 18 Kov 2013 22:51
vava rašė:Tadai, primink, tas solitronas greitas ar slangavotas?
Jauciu tuoj vava irgi Solitrona priglaus, kazko domisi :grin: Tuoj Solitronu tema bus galima uzvesti, nes nemazai is musu ju turim, diskutuosim kieno solitronas geresnis, pigesnis, brangesnis, lengvesnis, sunkesnis ir t.t.... :lol: :lol: :lol:
 #458530   vava
 19 Kov 2013 08:17
RoBass rašė:
Jauciu tuoj vava irgi Solitrona priglaus, kazko domisi :grin: Tuoj Solitronu tema bus galima uzvesti, nes nemazai is musu ju turim, diskutuosim kieno solitronas geresnis, pigesnis, brangesnis, lengvesnis, sunkesnis ir t.t.... :lol: :lol: :lol:
tikrai neplanuoju jamt solitron, nes pilnai tenkina shekspyrinis match2. ir, kaip suprantu, yra labai panasus kotai. tik, po paskutinio kainu pakelimo, solitronas gaunasi brangesnis
 #458600   Antas
 19 Kov 2013 10:18
VisualSound rašė:Kolegos, kur rast pasižėt Vilniuje Shakespeare Mach 2 XT 12ft Feeder? Labai susidomėjau šiuo įrankiu ir telieka pačiupinėt jį. Gal kas minčių turit?
kotas parduotuve, seiminiskiu gatve. Ten ji rasi ir paciupinesi ir t.t. kaina 300 lt - pries sav ziurejau
 #458601   MariusJa
 19 Kov 2013 10:20
Antas rašė:
VisualSound rašė:Kolegos, kur rast pasižėt Vilniuje Shakespeare Mach 2 XT 12ft Feeder? Labai susidomėjau šiuo įrankiu ir telieka pačiupinėt jį. Gal kas minčių turit?
kotas parduotuve, seiminiskiu gatve. Ten ji rasi ir paciupinesi ir t.t. kaina 300 lt - pries sav ziurejau
Super, kaip tik netoli darbo, reiks per piet nulėkt pasižėt. Dėkui
 #458695   RoBass
 19 Kov 2013 12:50
vava rašė:
RoBass rašė:
tikrai neplanuoju jamt solitron, nes pilnai tenkina shekspyrinis match2. ir, kaip suprantu, yra labai panasus kotai. tik, po paskutinio kainu pakelimo, solitronas gaunasi brangesnis
Panasumu turi, plonas blankas, plona rankena, nesunkus, bet cia ne per seniausiai chebra rase, kad biski nejautrus kuolai jie yra, tie iki 120gr.
nezvejojau su juo, bet esu laikes rankose, purtes, kaip ir nieko pasirode, jei netureciau savo trabucco, kuris panasaus uzmetimo kaip mach2, tai pats gal pasiimciau tas mach2...
 #458715   MariusJa
 19 Kov 2013 13:20
Antas rašė:
Tai va, neradau ten Shakespeare Mach 2 XT. Buvo tik 1 xt ir tai 3,9m. Pasižėjau šį, nu ką žinau, nelabai prilipo, gal dėl ilgio, badysiu ieškot x2 3,6m toliau kad papurtyt.
 #458741   RoBass
 19 Kov 2013 14:14
vava rašė:pas mane iki 90g uzmetimas. nesu ciupines 120g
uuuuups, sumaisiau su mach1, as turejau omeny apie mach1, o ne mach2 :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:
 #458757   vava
 19 Kov 2013 14:46
RoBass rašė:
uuuuups, sumaisiau su mach1, as turejau omeny apie mach1, o ne mach2 :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:
mach1 pas kazka esu ciupinejes, bet mach2 man smagesnis
 #458763   MariusJa
 19 Kov 2013 14:55
vava rašė:
RoBass rašė:
mach1 pas kazka esu ciupinejes, bet mach2 man smagesnis
Mach 2 kiek mačiau ta irgi 90g užmetimas, pataisykite jei informaciją klaidingą perskaičiau :)

Kuo smagesnis mach2 už1? Klausiu, nes kol kas nerandu parduotuvės kuri vietoje šį daiktą turi kad pačiupinėt galėčiau ir pats pajust skirtumą
 #458771   Shtulas
 19 Kov 2013 15:09
P.S. Bet kokiu atveju reik važiuot ir žiūrėt natūroj kaip limpa prie delno, prisiskaityt/prisiklausyt galima daug ko, o kai pačiupinėji vieną ar kitą daiktą realybė kartais pasirodo visai kitokia. Čia kaip ir su svoriais koto, rašo sveria 200 g., o pasveri ten pasirodo 250 g. :)
 #458772   MariusJa
 19 Kov 2013 15:12
Shtulas rašė:P.S. Bet kokiu atveju reik važiuot ir žiūrėt natūroj kaip limpa prie delno, prisiskaityt/prisiklausyt galima daug ko, o kai pačiupinėji vieną ar kitą daiktą realybė kartais pasirodo visai kitokia. Čia kaip ir su svoriais koto, rašo sveria 200 g., o pasveri ten pasirodo 250 g. :)
Tai kas be ko, jau šiandien niežėjo pirštai paspaust pelės klavišą ir užsisakyt, bet sveikas protas paskutinę akimirką suveikė. Toliau ieškau kur galima surast ir gyvai pačiupinėt :)
  • 1
  • 163
  • 164
  • 165
  • 166
  • 167
  • 332
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė