Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #457065   Ignelis
 14 Kov 2013 11:20
o kas liecia deklaruojamus parametrus.., tai kazhkodel ir as nesu mates nerealiu skaiciu ant brangiu ir zinomu brendu etikeciu :roll: bet va visokie noname tai prisisvaigsta ant etikeciu :twisted: anot vava nafik suda pirkt, jei uz 200 geriau galim :v-ar p.s nepamirsk kad "prastesnis" laidumas vandeniui tolygus geresniam kvepavimui ir atvirksciai
 #457201   vacys
 14 Kov 2013 17:45
Tadunce rašė: Kuo KURA pranašenė už Vector.
Pas abi F3.5 medžiaga naudojama.
..bet parduotuvej ant KURA striukIu prikabintas cegelis, kad jos is F4 membranos.
 #457218   PelkiuSenis
 14 Kov 2013 19:28
romas100 rašė:
PelkiuSenis rašė:Tai jei standartiskai nelaidumas vandeniui buna apie 20000, tai "kvepavimas" apie 10000 orentacija?
Jei krantu vaikstai , tai kam tos brydkelnes :ruko , o jei vandeny - tai kaip ten kvepuoja jos :ruko :?:
O tai niekad neteko zvejot, kad tai krantu tai vandeniu tenka eiti? :roll:
 #457220   PelkiuSenis
 14 Kov 2013 19:30
vacys rašė:vision ikon zip- 6/3 sluoksniai (F3.5 membrana). kvėpavimas 5.5kg/m2/24h, nepralaidumas vandeniui 13000mm.
už tokia kaina- "opiumas liaudžiai". ir dar užtrauktuką turi.
perkam kol dar yr..
O kur tu tokia info radai?
Ir siaip tai kai imsiu tai tikrai be uztrauktuko, nes kiek zinau su lengviau apsirengt ir ji nepralaidus kai prabrendi gilesne vieta, bet jei iki bambos reik isibridus pastovet, gali likt ir slapias.
 #457236   Tadunce
 14 Kov 2013 19:48
Tokius skaičius ant bridkelnių rašo.
Šiandien specialiai užmečiau akį.

Dėl sušlapimo, tai kas čia papasakojo tokį briedą?
Per metus neteko šlapiam išlipt, nors ne kartą stovėjau giliai įsibridęs (giliau, nei užtrauktukas prasideda)
 #457240   SauliusM
 14 Kov 2013 20:00
Ignelis rašė:arba kaikam reiketu pakausi pasivaskuot, kad kosmoso itaka silpnesne butu :mėlynvarla is mano pasisakymo ta ir reikejo suprast, kad "kam isvis rasomas tas nelaidumas vandeniui, jei bridkelnes yra visiskai nelaidzios"
cia tam, kad tu pabambet galetum pradziai veju prirases. nes as su 10 000 striuke juroj isibrides prastovejau su pastoviai i vandeni pamerktom alkunem ne viena karta ir niekas ten neperslapo. bet kai tu naudoji ten visokias kosmines kelniu vaskavimo technologijas, tai gal ir striuke kokia baisiai mandra, kad prie tokiu parametru praslampa. tai vat gali ir prasivaskuot ir ana.
 #457275   Tironas
 14 Kov 2013 21:24
Tadunce rašė:Eugenijau, gal gali paaiškinti skirtumus tarp Vision Vector ir Vision kura striukių?

Esmė, kad kaina skiriasi trečdaliu (~200lt).
Kuo KURA pranašenė už Vector.
Pas abi F3.5 medžiaga naudojama.
http://www.visionflyfishing.com/page.ph ... 42&pid=263
http://www.visionflyfishing.com/page.ph ... 42&pid=322
poteisybei siandien tingiu gilintis. bet rekomenduoju paziuret tuos du rubus gyvai. Pamatysi skirtumas tiek medziagoje, tiek pasiuvime.
VEctor daiktas neblogas, kolkas niekas nesiskunde del perslampimo. KUra buvo skundu todel kad ji per ilga braidymui, ypac muselininkui, bet labai gerai vaziuoti dviraciu :) dar buvo nepasitenkinimu del spalvos. Siemet KURa padare juoda ir sviesiai salia ir kiek minkstesnes svelnesnes medziagos.
 #457279   Tadunce
 14 Kov 2013 21:31
Mačiau naujas spalvas, žalia tai tokia, nei 5, nei 10, o su juoda vasarą pasmerktas kaisti užšvietus saulutei.
Gal buvusi spalva geriausia jai, nors renkantis mane atgrasė ji mane vistiek.
Pirkau praktiškai aklai, nečiupinėjau nei vienos normaliai (Tavo rekomendacija ties vectorium padėjo - nenusivyliau), o dėl ant popieriaus nesančių ryškių skirtumų ir nesiryžau mokėti brangiau ir imti kurą (dar, kaip ir minėjau - spalva)

Prie progos pačiupinėsiu šių metų modelį, palyginimui
 #457281   Tironas
 14 Kov 2013 21:36
Tadunce, o kam reikia striukes kai vasara sviecia saule? na pats pagalvok :)

o del spalvos tai zmones kai kurie parinasi, o as i tai skeptiskai ziuriu. Man kaip tik prikolas kai kazkas idomaus. pamatysit musu su Paulium tandema sia vasara :) spalvine gama patiks visiems :)
 #457282   Tadunce
 14 Kov 2013 21:42
Na, mano pripratimas vasarą, rudenį, žiemą, pavasarį, visada aš su striukyte.
Stengiuosi vidury dienos per patį karštį negaudyti, bet būna visko, ir galiu pasakyt, kad su šviesia membranine striukyte kartais geriau, nei su juodu pirmu sluoksniu būna.
O jei be striukės, tai pastoviai kur rankovė įmerkiu, ar visokių augalų prisikabinu prie pirmo sluoksnio rūbų.

Dėl spalvos žvejyboje, esu labai konservatyvus, bijau prie upės ateiti su ryškiu apdaru, nes paranoja turiu, kad žuvys iš toliau pastebės, kad kažkas ryškus juda ant krantelio :-D
 #457283   PelkiuSenis
 14 Kov 2013 21:44
Cia kaip, kam kvepuojancios bridkelnes, jei krantu zvejoji tai nereikia, jei vandeni - tai nekvepuoja gi :-D
O jei rimciau tai gi ir pats supranti, kad buna, kad isvarai apsiniauskus, po valandos jau saule kepina, o po dar dvieju jau lyja. :)
 #457298   Tironas
 14 Kov 2013 22:31
bandem. naudojam reguliariai.

seip situacija tokia kad impregnantas sita veikia kazkiek. sakyciau 2-4 devejimus. mano galva nebutinas dalykas, ir jei jau pradejo leist arba labai egrt vandeni - situacijos neisgelbesi is esmes.

bet va Tech wash ploviklis yra geras dalykas. visus membraninius nsklabiu su juo. taupant galima ir apatinius skalbti, nors tam reikalui yra ir spec skalbiklis.
 #457301   Andrius0522
 14 Kov 2013 22:38
na as uzsisakiau,lietis vanduo nesilieja dar,bet dregme jau vis didesne pradedu jausti...bandysiu praskalbti,ir dar gal purskiamo pasiimsiu,manau blogiau nebus...
 #457308   Ignelis
 14 Kov 2013 22:50
SauliusM rašė:
Ignelis rašė:arba kaikam reiketu pakausi pasivaskuot, kad kosmoso itaka silpnesne butu :mėlynvarla is mano pasisakymo ta ir reikejo suprast, kad "kam isvis rasomas tas nelaidumas vandeniui, jei bridkelnes yra visiskai nelaidzios"
cia tam, kad tu pabambet galetum pradziai veju prirases. nes as su 10 000 striuke juroj isibrides prastovejau su pastoviai i vandeni pamerktom alkunem ne viena karta ir niekas ten neperslapo. bet kai tu naudoji ten visokias kosmines kelniu vaskavimo technologijas, tai gal ir striuke kokia baisiai mandra, kad prie tokiu parametru praslampa. tai vat gali ir prasivaskuot ir ana.
Kuris čia modelis toks stebuklingas? Nekyla klausimas nafik tada reikia to 15ar20000 atsparumo jei ir su 10000 kaip ichtiandras gali čiut ne nardyt ir sausas būti?;)))
 #457309   Andrius0522
 14 Kov 2013 22:51
Tironas rašė:bet jis naudojamas tik po skalbimo, ant svaraus rubo
jo suprantu,isskalbi su mano rodytu,paskui purski ana...
 #457447   vk
 15 Kov 2013 12:50
Tironas rašė: bet va Tech wash ploviklis yra geras dalykas. visus membraninius nsklabiu su juo.
:ks> Va čia tai sugebėjimai reklamuoti :shock: - vadina geru dalyku, nors pats su juo rūbų neskalbia. :-D ;;yel
 #457468   Andrius0522
 15 Kov 2013 13:34
vk rašė:
Tironas rašė: bet va Tech wash ploviklis yra geras dalykas. visus membraninius nsklabiu su juo.
:ks> Va čia tai sugebėjimai reklamuoti :shock: - vadina geru dalyku, nors pats su juo rūbų neskalbia. :-D ;;yel
jei jis reklamavo,manau turejo buti (nuskalbiu) :)
 #457706   PelkiuSenis
 16 Kov 2013 09:12
Klausimas Tironui (jei kas kitas zinot, prasom nepasikuklinti). Vision bridkelniu dydziai pateikiami, bet va del pedos dydzio nieko. 46-47 dydzio kojine su kokio ismatavimo bridkelnemis buna? Nes koks XXL man biski per platokas ciuju butu :)
 #457787   SauliusM
 16 Kov 2013 15:45
Ignelis rašė:
SauliusM rašė:
Kuris čia modelis toks stebuklingas? Nekyla klausimas nafik tada reikia to 15ar20000 atsparumo jei ir su 10000 kaip ichtiandras gali čiut ne nardyt ir sausas būti?;)))
Campus Baltic. deja pirktas jau pries 7 metus, sunesiotas jau ir senai tokiu pardavime nemaciau. siaip striuke skirta ne zvejam o buriuotojam i jura.
 #457810   Tironas
 16 Kov 2013 17:12
PelkiuSenis rašė:Klausimas Tironui (jei kas kitas zinot, prasom nepasikuklinti). Vision bridkelniu dydziai pateikiami, bet va del pedos dydzio nieko. 46-47 dydzio kojine su kokio ismatavimo bridkelnemis buna? Nes koks XXL man biski per platokas ciuju butu :)

na mano 46 ir as nesiojau ir LL ir XLL. tai manau su L bus dar dar, o su xl turetu but visai gerai
 #457996   DainiusM
 17 Kov 2013 11:15
Tironas rašė: pamatysit musu su Paulium tandema sia vasara :) spalvine gama patiks visiems :)
Zydrai rengsites siemet abu :?: :[anuol
 #458388   DainiusM
 18 Kov 2013 16:26
Tironas rašė:dainiau, kaip supratau kad tau nelbai patix :) zydros dar neturim, sory
tiek tos atleisiu... bukit ir toliau uzsimaskave, ka su jumi... ;uolrait
 #458623   dagys
 19 Kov 2013 10:43
PelkiuSenis rašė:Klausimas Tironui (jei kas kitas zinot, prasom nepasikuklinti). Vision bridkelniu dydziai pateikiami, bet va del pedos dydzio nieko. 46-47 dydzio kojine su kokio ismatavimo bridkelnemis buna? Nes koks XXL man biski per platokas ciuju butu :)
mano pėdutė 45 :[anuol vision ikon L kojinė mažoka- per du sezonus nykščio vieta gerokai išsinešiojo, visa kita OK
  • 1
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 148
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė