Va čia parašyta: http://www.nemunodelta.lt/16994/informa ... ejyba.html
3 pastraipa
3 pastraipa
Nematuok upės gylio abiem kojomis (W.Buffet)
12.4.10.karšius (Abramis brama) nuo balandžio 20 d. iki gegužės 20 d. Nemuno deltosJulius's rašė: O kur parasyta, kad gaudyt ju negalima?Buvo laikai kai pr karsiu nersta su dugninem negalejai gaudyt, o dbar lupt tu juo kekviena diena jei tik nori
![]()
cia?Nuo balandžio 20 d. iki gegužės 20 d. visus sugautus karšius privaloma nedelsiant paleisti atgal į vandens telkinį.
Teip, siemet viskas bus labai velu.. Gal gerai, o gal ir nelabai, velniai cia zinohamis rašė:Užmirškit Jūs Atmatą iki balandžio pabaigos kaip minimum. Jau taip žiema užsisėdėjo, tai dar kol bus normaliai žvejojama mažiausiai mėnuo praeis ir tai reiks pradėt nuo aplinkinių upių. Pakalnė, Vorusnėlė ir t.t. Plius leiskit karšiams normaliai išneršti, nes šiais metais greičiausiai užsitęs nerštas.
Negi dar klausimas kyla? Žvejot nesinori tau?Julius's rašė:Teip, siemet viskas bus labai velu.. Gal gerai, o gal ir nelabai, velniai cia zino
+1 Baisiausia man dėl lydekų.hamis rašė:Na jį gali ir pratęsti. Reikia tikėtis, kad dėdės savo darbą atliks.
Ir aš manau, kad Karšiai ras tinkamo oro iki Gegužės 20 d. išneršti, o va Lydekos gali nespėti. Ežeruose tikrai per tris savaites pusmetrinis ledas nenutirpsedmundaxx rašė:+1 Baisiausia man dėl lydekų.hamis rašė:Na jį gali ir pratęsti. Reikia tikėtis, kad dėdės savo darbą atliks.
nutirps,nes jau ant balandzio 3 +12 pranesa ir panasiai...tik va ar vanduo spes ysilti iki reikiamu temperaturu cia jau klausimas,nes kad nutirpo ledas nereiskia kad vanduo bus koki 10-12 laipsniu...Lydeka rašė:Ir aš manau, kad Karšiai ras tinkamo oro iki Gegužės 20 d. išneršti, o va Lydekos gali nespėti. Ežeruose tikrai per tris savaites pusmetrinis ledas nenutirpsedmundaxx rašė:+1 Baisiausia man dėl lydekų.hamis rašė:Na jį gali ir pratęsti. Reikia tikėtis, kad dėdės savo darbą atliks.
Pagaliau.. :D Vis ziuriu sedi ir sedi ten pingvinu bureliszemaytis rašė:po klevu (pakalnej) po 30-40 stintu pagauna. Mazos
Stoli pasienietis esi?nes jei taip, tai mes prie ju niekad neinamJulius's rašė:Pagaliau.. :D Vis ziuriu sedi ir sedi ten pingvinu burelisBet kaip niekas neateina pas manes pasisneket taip ir neateina :D
Smartfishe dirbu as..zemaytis rašė:Stoli pasienietis esi?nes jei taip, tai mes prie ju niekad neinamJulius's rašė:Pagaliau.. :D Vis ziuriu sedi ir sedi ten pingvinu burelisBet kaip niekas neateina pas manes pasisneket taip ir neateina :D
Pastoviai jie pirmi prieina
"ko nepadarysi del tu stintu"augutis rašė:Dar yra lipanciu????
Vakare situacija pasikeite.Algirdas D rašė:siandien pravaziavau iki svyturio atmata jau jau tik nuo uostadvario iki kroklankes nemenkos sangrudos o nuo sysos ziociu is silutes puses link austumales ramiai galima mest fyderi tik nezinau ar eina davaziuot.rusai su lauztuvais dirba pakrantes nuo ledo laisvina prie klevo savizudziai stinta gaudo oras super.
Zinok nestojau uzklaust. Ryt y darba lekdamas uzsuksiu jei ka rasiumarlboro rašė:o ar pagauna jau normaliai ar tik viena kita? :D