As ji tik taip ir ne kitaip visada vadinumindoze rašė:a tu isiklausyk kaip skamba ( Naglas Shuleris) ;)

As ji tik taip ir ne kitaip visada vadinumindoze rašė:a tu isiklausyk kaip skamba ( Naglas Shuleris) ;)
mirkyti "kakavoje"?AndriusM rašė:Tegu tik Naglis šulija neprikalba nesamonių ir galėsim mirkyt voblerius upeliuose
Tetuks :D Reiks vasara i Latvija vaziuot Gaujos upes apziuret...AndriusM rašė:Klaidžiojau po interneto platybes ir netyčia aptikau : http://www.youtube.com/watch?v=e43gFa5lT0w
Nors žvejojau dar tik 5 kartus , pagavau tik viena mažylį , bet vis tiek šita žvejybą užburiatraukia ji mane nors tu ką
![]()
Kokios gyvybės ten po vandeniu tuose upeliukuose slypi, gražu žiūrėt
Ir mane paiimk :DsiJonas rašė:Tetuks :D Reiks vasara i Latvija vaziuot Gaujos upes apziuret...
Pasižiurejau, tai taip pasiilgau, greičiau vasarasiJonas rašė:AndriusM rašė:Klaidžiojau po interneto platybes ir netyčia aptikau : http://www.youtube.com/watch?v=e43gFa5lT0w
Nors žvejojau dar tik 5 kartus , pagavau tik viena mažylį , bet vis tiek šita žvejybą užburiatraukia ji mane nors tu ką
![]()
Kokios gyvybės ten po vandeniu tuose upeliukuose slypi, gražu žiūrėt
Doni, po penkių mėnesių jau ruduo busDonis rašė:...laukiu vasaros...
Nieko nieko dar prisižiūrėsit , dar viskas tik prasidedaTadunce rašė:Arabai, žiūrėk pozityviau, dar 2/3 sezono prieš akis..
Nors per pirmą trečdalį nesugebėjau pamatyt net margio uodegos..
mindoze rašė:aga, dilgelynai ir uodai dar savo parodys
Gerai, labai gerai... Kad dar taip kelios rūšys nuodingų gyvačių. Menše narodu - bolše kislorodu.Ovidijus rašė:Dar prie to pacio pridekim erkes skruzdes bruzgynus....
Mazhiau bezdekite bezhvejodami ir uzh teks to kyslorodo :-Parabas rašė:. Menše narodu - bolše kislorodu.
Laukiu 9 menesius vasaros . o po to dar 3 menesiusarabas rašė:Doni, po penkių mėnesių jau ruduo busDonis rašė:...laukiu vasaros...
nelietuviskimindoze rašė:cia lietuviski marguciai?
vat ir ziuriu, kad nepanasus i musiskiusjulius69 rašė:nelietuviskimindoze rašė:cia lietuviski marguciai?