Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Guminės, PVC, plastikinės, medinės valtys; varikliai, naudingi priedai; echolotai, GPS
 #464706   DainiusM
 07 Bal 2013 08:37
Rimasx rašė:Po valtimi degame 4-5 bambalius
o valtis nesudegs kartu su apsaugos priemonem? :-D
 #464719   viktas
 07 Bal 2013 09:40
Nu is bedos tai gali visokias skarbonkes ir butelis raisiot, bet po valtim kist tai ka as zinau...(pakels du vyriokai tyliai ir rasi bambaliu kruva ryte)
 #464726   upa
 07 Bal 2013 09:57
kokie bambalia kokios skarbonkes atsibuskit pilna visokiu elektroniniu prietaisu kad ir ta elektronine apsauga ant dviracio :shock:
 #464761   CameL
 07 Bal 2013 12:46
Laba,gal kas zinote kas per starteriai (knopkute) prietaisoma prie varyklio kad netampiti virves pastoviai,kur galima paziureti kaip atrodo,kaina,dekui =O
 #464788   Vitolis
 07 Bal 2013 15:06
CameL rašė:Laba,gal kas zinote kas per starteriai (knopkute) prietaisoma prie varyklio kad netampiti virves pastoviai,kur galima paziureti kaip atrodo,kaina,dekui =O
O dabar pabandyk Lietuviškai paklaust :-D
 #464792   Slyvas
 07 Bal 2013 15:17
Vitolis rašė:Dėkui už nuorodas ir net įrašą pažiūrėjau. Eisiu pas lysapiednikus pardėn ir padabosiu ką jie gali pasiūlyt :gutgut
ok,paziurek jautruma svarbiausia,jei ka duok zinoti :)
 #466381   Kleckas1978
 12 Bal 2013 09:29
taigi jau buvo rasyta - galejai ir pasiskaitineti daugiau o ne iskart klausti
pasitikrink ventylius - vandens su muilu ir apipilk ir paziurek ar is po leto neleidzia???? jei leidzia reike daverzt.
jei prie ventyliu viskas OK (aisku tikrink pilnai pripusta) tada bandyk per siules apipurskineti - gal koks brokas, jei garantinis ir leidzia per suklijuotas vietas - keisk valti.
 #466843   alkanas
 13 Bal 2013 15:48
del valties ir variklio apsaugos nepamirskit ;uolrait kad vagy gali dominti ir vien variklis, o ji atsukti ir nukirpti trosa tyliai- juoku darbas, valtis net nesujudes. variklio apsaugai yra kas naudoja gps cipa kaip papildoma priemone.
 #467021   Sokratas
 14 Bal 2013 11:27
ku2002lt rašė:hebra, kokio diametro ratukus naudojat pvc valties transportavimui? siaip visur raso kad 26cm, bet kai paciupinejau seniuose tai pasirode labai jau dideli..ar neatrodys jie juokingai ant transo pakabinti? :superšokas
:shock:
na jo ,svarbiausiai tame reikale ir yra, kad neužjuoktų, pirštais neužbadytų taip sakant :lol:

Ale tai sarmatlyva liaudis... ;-)
 #467029   ku2002lt
 14 Bal 2013 12:07
bobis rašė:
ku2002lt rašė:hebra, kokio diametro ratukus naudojat pvc valties transportavimui? siaip visur raso kad 26cm, bet kai paciupinejau seniuose tai pasirode labai jau dideli..ar neatrodys jie juokingai ant transo pakabinti? :superšokas
na jo ,svarbiausiai tame reikale ir yra, kad neužjuoktų, pirštais neužbadytų taip sakant :lol:

Ale tai sarmatlyva liaudis... ;-)
ne sarmatlyva, ir tuo labiau ne del kitu, tiesiog paciam nemalonu kai valtis apkrauta visokiom nesamonem.. pvz..http://auto.plius.lt/skelbimai/honda-t4 ... 46527.html
 #467060   Sokratas
 14 Bal 2013 15:44
o rašai, kad bijai, kad neatrodytų juokingai.

Na, jei taip pasidaręs tas žmogus, matyt jam gerai, o juokingai kam tai, ar ne, jam nusišvilpt...

Pvz Vitoliui ir kitiem kai kuriem visad juokinga, kad aš su bambaliu ant kaklo spiningaudamas, bet kaip nešiojau jį, taip tebenešioju nors tu ką. Jiem juokinga, lai pasijuokia, man patogu, aš nešioju...
 #467220   Sokratas
 14 Bal 2013 22:30
man, kad būtų patogiau žvejot, o kitiems- nesvarbu... na, nebent pasijuokt :)
 #467381   Vitolis
 15 Bal 2013 12:04
bobis rašė::gutgut :grin:

aš irgi neieškosiu, lai ieškosi kam reikia :)
Nepyk bobi. ia draugiškai ir tiek. Nu ką padarysi, kad esu linksmų plaučių ir kai kada perdaug tiesmukiškas :) :/brazasista Bet tavo konstrukcija :gutgut paprasta ir veiksminga. Tuo pačiu sukelianti šypseną :/brazasista (nepagalvok, kad aš iš tų mazumų, kad čia glaustausi) :-D
 #467497   Sokratas
 15 Bal 2013 18:32
Vitolis rašė:
bobis rašė::gutgut :grin:

aš irgi neieškosiu, lai ieškosi kam reikia :)
Nepyk bobi. ia draugiškai ir tiek. Nu ką padarysi, kad esu linksmų plaučių ir kai kada perdaug tiesmukiškas :) :/brazasista Bet tavo konstrukcija :gutgut paprasta ir veiksminga. Tuo pačiu sukelianti šypseną :/brazasista (nepagalvok, kad aš iš tų mazumų, kad čia glaustausi) :-D
nebepykstu jau gal metai kažkur , gal du, nei ant tavęs, Vitoli,nei ant Raudės... :grin:
 #467990   Egidijus
 16 Bal 2013 19:24
STORM valtis...

http://www.valtys.eu/index.php/pages/view/?item_id=249

Ką manot apie tą šedevrą? Gal kam teko išbandyt kažką panašaus? Ieškojau apie šias valtis šioje skiltyje, bet nieko konkretaus. Žvejočiau pagrinde ežeruose. Kokios galios elektrinio variklio jai reiktų (jei dviese žvejot)? Ačiū už bet kokias pastabas, atsiliepimus :roll: .
 #467992   Andrius0522
 16 Bal 2013 19:27
Egidijus rašė:STORM valtis...

http://www.valtys.eu/index.php/pages/view/?item_id=249

Ką manot apie tą šedevrą? Gal kam teko išbandyt kažką panašaus? Ieškojau apie šias valtis šioje skiltyje, bet nieko konkretaus. Žvejočiau pagrinde ežeruose. Kokios galios elektrinio variklio jai reiktų (jei dviese žvejot)? Ačiū už bet kokias pastabas, atsiliepimus :roll: .
ezeruose iki 32 lbs per akis nors ir trims zmonems...aisku uraganai savo daro,ramesnem dienom lbs kaip ir ytakos neturi...stumia ir tiek...
  • 1
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 248
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė