Mikado LEXUS SAPPHIRE SPIN 220 <7gr.
http://www.zvejokpigiau.lt/product_info ... ts_id/2451
Mikriukam vaikui bus
http://www.zvejokpigiau.lt/product_info ... ts_id/2451
Mikriukam vaikui bus

Visi mes gi nuo gaidosu pradėjome... Nėra tolko restaffin'us pirkti, kai neužkalnų per mergas eisDainiusM rašė:tai ir nupirk normalu kotuka tam busimam vedanciajam, o ne gaidosa uz 100Lt
ir dar kokio dydzio upes ir kokio dydzio lasisos.djdj74 rašė:Pasidalinkit info? spinas lasisom, zvejot LT ( gal yra koks aukso vidurys) zinau,zinau paklausit kokie masalai
plius aisku dar klausimas kokio ilgio ir uzmetimo.siJonas rašė:Ir tada cia bus nutarta ar Avida ar Wild Riveri tau siulyt :D
as pats su tokiu pernai gaudziau. gaudant didesniais masalais tiktu. bet jis yra grubus kotas ir dar trumpas. tai tada ritei ir jos stabdziui tenka itin auksti reikalavimai plius gaudai visa laika vos ne iki minimum atleistu stabdziu ir jau biskiuka supratimo ir patirties reikia jei su tokiu kotu bandysi isprasyt didesne nei kokiu ~12 kg zuvi. ir aisku reiks toli begt krantais. tuo tarpu jei pasiimtum liaunesi ir ilgesni kota tai jis dali darbo uz tave padarytu del savo amortizaciniu savybiu plius taisytu kaikurias zvejo klaidas, kai netycia per grubiai pasielgtum.djdj74 rašė:Sauliui rekomendavus! turiu nusipirkes dzigui AVS86mhf2 , tai gal jis man tiktu ir salmonui (Neris,Nemunas,Sventoji)! Bet gal trumpokas? masalai-kokie masalai? blizge,vobleris
Nu ir nebaigiai? kuris gi tas liaunesnis ir ilgesnisSauliusM rašė:as pats su tokiu pernai gaudziau. gaudant didesniais masalais tiktu. bet jis yra grubus kotas ir dar trumpas. tai tada ritei ir jos stabdziui tenka itin auksti reikalavimai plius gaudai visa laika vos ne iki minimum atleistu stabdziu ir jau biskiuka supratimo ir patirties reikia jei su tokiu kotu bandysi isprasyt didesne nei kokiu ~12 kg zuvi. ir aisku reiks toli begt krantais. tuo tarpu jei pasiimtum liaunesi ir ilgesni kota tai jis dali darbo uz tave padarytu del savo amortizaciniu savybiu plius taisytu kaikurias zvejo klaidas, kai netycia per grubiai pasielgtum.djdj74 rašė:Sauliui rekomendavus! turiu nusipirkes dzigui AVS86mhf2 , tai gal jis man tiktu ir salmonui (Neris,Nemunas,Sventoji)! Bet gal trumpokas? masalai-kokie masalai? blizge,vobleris
tai nuo upes dydzio priklauso, nuo masalu kokio dydzio naudosi priklauso. kiek krantai apzele leidzia su ilga kartim slampinet.djdj74 rašė:Nu ir nebaigiai? kuris gi tas liaunesnis ir ilgesnis(pvz) ana tavo rekomendacija man tiko
STR1024, iki 21 gr pas mane.SauliusM rašė:... lumis is GL2 tik dabar nepamenu ar STR1024 ar STR1025. Nu Xrapas galetu patikslint koki ten turi, nes butent apie toki kalbu kaip jo...
"Kartis" namie, kai "akcijas ir įlinkius" kambary po liustra tyrinėjiDainiusM rašė:...mosuot visa diena su kartim virs 3 metru...
nu ijungus pirma kosmini greiti mint pora km krantu per krumus paskui zuvi ne menkesnis malonumasDainiusM rašė:aina na*um ta kaifa zirgliot paupiais ir mosuot visa diena su kartim virs 3 metru... bet tsakant na vkus i cvet...
slakiai tokie dideli kaip lasisos neuzaugaDainiusM rašė:Tai ka, slakiai su dziginiais kotais gaudomi (kaip tu issireiskei apie titana)?