Martiz rašė:Gal kas Klaipėdoj matėt Norstream spiningu?
jei ne, kas ant LTU prekiauja?
Ačiū

Martiz rašė:Gal kas Klaipėdoj matėt Norstream spiningu?
jei ne, kas ant LTU prekiauja?
Ačiū
siandien prisimines sita klausima biski pakilnojau naujus zalius wildriverius trituruse. nu vat kazkaip manau,kad jei siandien imciau ilga kota lasisom tai turbut rinkciausi tarp nauju zaliu wildriveriu WRS106MLF2 ir WRS106MF2. kad atsakyt kuri konkreciai imciau, jau reiktu eit su tais kotais prie vandens ir bandyt pametyt skirtingus masalus. gal reiks kada taip ir padaryt, nes dabar kazkodel pradejau galvot, kad vieno is tu kotu man gal net ir reikes rudeniui...SauliusM rašė:tai nuo upes dydzio priklauso, nuo masalu kokio dydzio naudosi priklauso. kiek krantai apzele leidzia su ilga kartim slampinet.djdj74 rašė:Nu ir nebaigiai? kuris gi tas liaunesnis ir ilgesnis(pvz) ana tavo rekomendacija man tiko
tai gali but ir ant muselkos blanko surodbuildintas kotas. gali ir koks wildriveris 10'6'' ugies skirtingu uzmetimu priklausomai pagal masala but. gali ir pvz avidas 10'6 ugies iki 3/4 pvz but. kad nesakytumet, kad vel tik apie kroiksus rasau, tai galima ir i lumius pvz STFR1363 ar jei masalai nedideli tai ir STFR1262 uztektu. jei visgi maza upe su smarkiai apzelusiais krantais tai labai smagus yra senas wildas dar juodas WS86MF2. arba jam labai panasus yra lumis is GL2 tik dabar nepamenu ar STR1024 ar STR1025. Nu Xrapas galetu patikslint koki ten turi, nes butent apie toki kalbu kaip jo.
vienu zodziu pasirinkimo pilnos akys pagal konkrecia situacija.
http://parduotuve.spiningavimas.lt/paie ... =norstreamMartiz rašė:...kas ant LTU prekiauja?
kokia kaina ju trituruse?SauliusM rašė:siandien prisimines sita klausima biski pakilnojau naujus zalius wildriverius trituruse. nu vat kazkaip manau,kad jei siandien imciau ilga kota lasisom tai turbut rinkciausi tarp nauju zaliu wildriveriu WRS106MLF2 ir WRS106MF2. kad atsakyt kuri konkreciai imciau, jau reiktu eit su tais kotais prie vandens ir bandyt pametyt skirtingus masalus. gal reiks kada taip ir padaryt, nes dabar kazkodel pradejau galvot, kad vieno is tu kotu man gal net ir reikes rudeniui...SauliusM rašė:tai nuo upes dydzio priklauso, nuo masalu kokio dydzio naudosi priklauso. kiek krantai apzele leidzia su ilga kartim slampinet.djdj74 rašė:Nu ir nebaigiai? kuris gi tas liaunesnis ir ilgesnis(pvz) ana tavo rekomendacija man tiko
tai gali but ir ant muselkos blanko surodbuildintas kotas. gali ir koks wildriveris 10'6'' ugies skirtingu uzmetimu priklausomai pagal masala but. gali ir pvz avidas 10'6 ugies iki 3/4 pvz but. kad nesakytumet, kad vel tik apie kroiksus rasau, tai galima ir i lumius pvz STFR1363 ar jei masalai nedideli tai ir STFR1262 uztektu. jei visgi maza upe su smarkiai apzelusiais krantais tai labai smagus yra senas wildas dar juodas WS86MF2. arba jam labai panasus yra lumis is GL2 tik dabar nepamenu ar STR1024 ar STR1025. Nu Xrapas galetu patikslint koki ten turi, nes butent apie toki kalbu kaip jo.
vienu zodziu pasirinkimo pilnos akys pagal konkrecia situacija.
Ooo, gerasSauliusM rašė:...siandien prisimines sita klausima biski pakilnojau naujus zalius wildriverius trituruse. nu vat kazkaip manau,kad jei siandien imciau ilga kota lasisom tai turbut rinkciausi tarp nauju zaliu wildriveriu WRS106MLF2 ir WRS106MF2. kad atsakyt kuri konkreciai imciau, jau reiktu eit su tais kotais prie vandens ir bandyt pametyt skirtingus masalus. gal reiks kada taip ir padaryt, nes dabar kazkodel pradejau galvot, kad vieno is tu kotu man gal net ir reikes rudeniui...
nei ilgeja, nei trumpeja. kaip turejau spiningu nuo 1,5m iki 3,6m ilgio, taip ir turiu.Rapolas rašė:Ooo, gerasilgėja ilgėja kotai ir pas SauliusM
![]()
kad labai nezymus skirtumas tarp ju rankoj laikant man pasirode, nors cia jau reiktu ant vandens realiai juos lygint, kad labiau skirtumai paaisketu. siaip nera sasiskos abu. MLF2 gal sakyciau net akcija labiau "museline" o MF2 labiau "spiningine". bet nu neesminis ten tas skirtumas toks. skambinau i Triturus, sake tuoj paziures kokia anu kaina ir atskambins atgal.Rapolas rašė: Manau, kad MLF2 biškį "sasiska" jau gali būt, jei palygint su MF2, ar nepasirodė?
tu gal tokius savo patarimus pasilaikyk sau, nes nusisnekejei visais 4 punktaisOvkas rašė:Saulėnai tau ten rudenį prie rančos nelabai tiks.
Pirmiausiai bus per ilgi, ten juk pievos amžiais nenušienautos iki kevšinių.
O antra karklų ten labai daug priaugę. Reiks giliai brist![]()
![]()
Ir kažin kaip tu su jais savo numylėtus Rigus mažus mėtysi![]()
Tai blem biski uzlausta, kaina tai kaip AVIDO faktiskai kokio 70MF2SauliusM rašė:va atskambino Triturus, sake abu kainuoja po 659 Lt jei be nuolaidu jokiu.
bet tai tu palauk, ilgis koks paziurek. virs triju metru. aviidas to ilgio apie 9 stolnikus kainuoja manrodos.Fuksas rašė:Tai blem biski uzlausta, kaina tai kaip AVIDO faktiskai kokio 70MF2SauliusM rašė:va atskambino Triturus, sake abu kainuoja po 659 Lt jei be nuolaidu jokiu.![]()
Sneku aisku apie bazine kaina, be nuolaidu.
kas tas yra "lasisiniai masalai" ir ka tai reiskia juos "istampo" manau vartikle Atom tai tikrai istampo ML wildas. cia lasisinis ar ne masalas?Fuksas rašė: Jei ML is principo istampo lasisinius masalus komfortibulumo ribose, tai kaip ir aisku butu ka imti.
Kalba ne apie Fiskar kastuvu kotus, o apie tai, kad Eyecon ekonominis kotas, bet kaina kaip ne ekonominio wild riverio, bent mano mintis buvo tokia.SauliusM rašė:aha i auto amortizatoriu kaina irgi panasi, bet tai nereiskia, kad auto amortizatoriai gaminami is wildriverio blanku ar tie blankai is amortizatoriu...PelkiuSenis rašė:Bet kaina labai panaši į wild riverSauliusM rašė: eyecon yra ekonomine klase kaip ne kaip.Na, jei sumastysiu imt - tai sužinosiu kas kaip
Tik jaučiu, kad man per griežtas bus x-fast
man tai jau tapo nebe esme. man dabar esme tapo maksimali realizuotu kibimu iseiga ir kad kuo maziau paskui zuvi pakrante begt reiktu. nes uzsiknisau begiot. ir kad maziau kabliai atsilenkinetu nuo rekordiniu zuvu. o damesiu iki tos zuvies kiek reik ir ka reik tai as beveik su belekokiu greblio kotu.Fuksas rašė:Nu esme kad uzsimestu masalas toli.
deciau lygybes zenkla tarp situ seriju, ir panfish serijos taip pat dar. trys vienodo lygio serijos, tik kad skirtingu parametru ir paskirciu kotai.doncenas rašė:O tai tada mojo bass sulyginus su su eaeconu kas gaunasi?Ju abieju parametrai vienodi,tik kad kainos skirtumas nezenklus.Ir jeigu pagamintas mexico,tai jau nebe lygis?
Rialiai turbut nieko nebeissiaiskinsiu.Kaip bebutu siandien eaeconas parvaziavo.Tad belieka laukti kada ledas pasitrauks ir paleisti ji i darba...SauliusM rašė:deciau lygybes zenkla tarp situ seriju, ir panfish serijos taip pat dar. trys vienodo lygio serijos, tik kad skirtingu parametru ir paskirciu kotai.doncenas rašė:O tai tada mojo bass sulyginus su su eaeconu kas gaunasi?Ju abieju parametrai vienodi,tik kad kainos skirtumas nezenklus.Ir jeigu pagamintas mexico,tai jau nebe lygis?
SauliusM rašė:man tai jau tapo nebe esme. man dabar esme tapo maksimali realizuotu kibimu iseiga ir kad kuo maziau paskui zuvi pakrante begt reiktu. nes uzsiknisau begiot. ir kad maziau kabliai atsilenkinetu nuo rekordiniu zuvu. o damesiu iki tos zuvies kiek reik ir ka reik tai as beveik su belekokiu greblio kotu.
Rapolas rašė:SauliusM rašė: uzsiknisau begiot.sensta sensta mūsų Sauliukas
klausimas, kas yra priezastis, o kas pasekmevk rašė:viršsvorio priaugo, nebepabėga.
gal gali parodyt, kuris cia is musu jauneja? aisku buna, kad zmones su amzium suvaikeja, bet as ne apie tai.Rapolas rašė: sensta mūsų Sauliukas
Forumas jaunėja, t.y. daugiau jaunimo prisijungia ir mūs senius "permuša" ,t.y. amžiaus vidurkis jaunėjaSauliusM rašė:gal gali parodyt, kuris cia is musu jauneja? aisku buna, kad zmones su amzium suvaikeja, bet as ne apie tai.Rapolas rašė: sensta mūsų Sauliukas
yra ten tos lietuviskos raides ir mobiliakuose aisku, bet uzsip... jom rasyt is mobiliako.Rapolas rašė:dideja rašančių su "mobiliakais", kuriuose nėra lietuviškų rašmenų