Mes su tuo kitu gudriu ta rite ir žvejoję esamDainiusM rašė:visi gudrus, net pasiust ner ka...
p.s. jaja sitas

...kitam gale vobleris
Mes su tuo kitu gudriu ta rite ir žvejoję esamDainiusM rašė:visi gudrus, net pasiust ner ka...
p.s. jaja sitas
as su TA PACIA irgi esu biski metesXrapas rašė:Mes su tuo kitu gudriu ta rite ir žvejoję esam![]()
tu tai su TA PACIA kaip as metes, bet Xrapas tai NE su ta paciaDainiusM rašė:as su TA PACIA irgi esu biski metesXrapas rašė:Mes su tuo kitu gudriu ta rite ir žvejoję esam![]()
![]()
neprasovei tikrai, cia startas norit pajausti malonuma su multikais.zaltyzz rašė:paklausiau jusu patarimu isigijau Shimano Citica E. Ziuresim ar neprasoviau
Tikrai geras pirkinys, o už ~30lt iš Citicos gali Currado pasidarytizaltyzz rašė:paklausiau jusu patarimu isigijau Shimano Citica E. Ziuresim ar neprasoviau
Daugirdas rašė:Tikrai geras pirkinys, o už ~30lt iš Citicos gali Currado pasidarytizaltyzz rašė:paklausiau jusu patarimu isigijau Shimano Citica E. Ziuresim ar neprasoviau
As pas tavo ydejes guoliuka, jeigu dar tu ja turi.Marius1 rašė:Žodžiu esminių skirtumų, apart guoliuko kainuojančio kelis litus, kaip ir nerasta
man visai smagus spro violety pasirode:zaltyzz rašė:Ieskausi koto paskaites forume radau neblogu atsiliepimu apie okuma oktana baitcast 195 10-35g ir kaina jo man kaip pradedanciui optimalii kokius dar kotus galima butu atkreipti demesi (pradziamoksliui nesinori moketi daugiau nei 300lr
). Zvejosiu beveik visada nuo kranto isibrides, masalai 10-35 gal vienas kitas ir lengvesnis, bet dauguma manau 10-20g. Planuoju tvicinti gaudyti pavirsiniais masalais, poperiais.