Statybų inžinerija, ,,statau'' ten tokį dangoraižėlį nedidską:) Nusibodo jau, tai drožiu, kad stogas nepavažiuotų:)dusys rašė:Satan a diplominis apie ka, kad voblerius drozi berasydamas.
Vienam žvejy kablys.
Statybų inžinerija, ,,statau'' ten tokį dangoraižėlį nedidską:) Nusibodo jau, tai drožiu, kad stogas nepavažiuotų:)dusys rašė:Satan a diplominis apie ka, kad voblerius drozi berasydamas.
dusys rašė:...Bet labiausiai noreciau is lydekos tai isgirsti
Rapolas Cia ne folija. Cia halograminis brokatas. Esant prastam apsvietimui jis yra tiesiog sidabrinis ir nezvilga spalvotai.Rapolas rašė:dusys rašė:...Bet labiausiai noreciau is lydekos tai isgirstiGražu- žvejui ,tai tikrai.. Ši folija, sakyčiau, labiau saulėtą dieną gali suveikti, o gali ir visai neveikti. Man buvo su vienu vobleriu tokio "spalvininmo"- tai dabar ant eglutės kabinu vietoj žaisliuko, kai jų pritrūksta
Šiaip pats ale "vobleris" (turiu draugo savadarbę blizgę tokios formos su ožio /ar tai ožkos/ plaukų uodega:D) yra įdomus ir tikrai žolynuose suveiks, bet aš, asmeniškai, bandyčiau užpurkšti tą blizgumą gelsvais ir žalsvais tonais ;) arba išviš nudažyti ir nedėti tos "folijos". Nieko asmeniškotik mano nuomonė ;)
Aaa, tai šiek-tiek keičia situaciją.. Aš ir pagalvoju, kaip folija galima taip gražiai uždengti visą vobiką;)dusys rašė:Rapolas Cia ne folija. Cia halograminis brokatas. Esant prastam apsvietimui jis yra tiesiog sidabrinis ir nezvilga spalvotai.
Vandenyje atrodo labai naturaliai.
shelwius rašė:62mm, ~13g
Kad su epoksidke impregnuoti, tai sakyčiau, dar derėtų po forumus palandžioti ir pasiskaitinėti, kaip ir kokios medienos poras "lengviausiai" užpildo tiršta derva. O "impregnavimui" tinka visi skysti lakai, tiesiog reikia tarpusavyje derinti medžiagas: impregnantas, gruntas, dažai ir lakas (žiūrėti, kuo skiedžaisi minėtos medžaigos).aleksotas rašė:Sveiki,
noriu Jūsų patarimo dėl lako medinukams lakuoti, koks geriau iš Jūsų patirties ir ar netinka impregnavimui nitro lakas, ar geriau epoksidkė?
Dar ar tinkama 2mm. liežiuvėliams medžiaga tipo polikarbonatas. Šiap bandžiau su skardai skirtom žirklėm kirpti tai kerpasi gražiai neskilinėja.
Nepamenu, kuriame čia puslapyje diskutavome apie lakus, naudojamus galutiniam lakavimui. Nepatingėk paieškoti;) aš daugiausia naudoju CAB-ą (kai reikia skaidriaus) ir Tikurila jachtinį laką, kuris yra gelsvokas ir "minkštokas", bet gerai dengia ir laiko. Henyte, berods, siūlė kitą- kuris negelsta, bet man, asmeniškai, nepatiko nors ir pakankamai skaidrus:D .. dar buvo UR-293, kuris kietas, bet gerai skyla :D. Vienžo, su lakais kaip ir su mergom- vieniem patinka blondinės, kitiem žaliaakės, o man patinka- brunetėsaleksotas rašė:Sveiki,
Rapolai dėl impregnavimo aiškumas yra todėl norėčiau paties ir netik paties patarimo dėl galutinio lakavimo, koks Jūsų nuomone tinkamiausias lakas pav:jaxtinis Sodolin, Tikurila valtims,...t.t ar kažkoks kitas "parketinis"
Ačiu
Pasilikau prie "savo" lako CAB -o ,kai reikia gauti pieno spalvą arba baltą perlamutrą. ALPINA (clarklakas:D) nepatiko ne tiek dėl "minkštumo" (juk ir TIKKURILA palyginus su CAB-u minkštas), kiek dėl kvapo. Net po savaitės geros ventiliacijos (laikymo lauke pavėsyje) dar jaučiama šiokia-tokia lako smarvė, todėl ant viršaus dar gavau užpurkšti papildomai CAB-ą. Kai reikia gauti gelsvą perlamutrą, tai Tikkurila tam lb tinka. Taigi, likau prie savo mėgstamų (nu jau minėjau apie brunetes ,tai skonio receptorių kaip ir nepasikeičiau:D) lakųhenyte rašė:Rapolaiir baltuciai kaip nacisto uzpakalis, CAB'u lakavai? Pabandei ta manaji, rasai nepatiko, del minkstumo turbut?