as metau viksrinio traktoriaus viksro dali viena. Dantukai susmenga i grunta, tai dar nebuvo kad nelaikytu
su juo mariose inkaruojuos kai vejas nemazas buna.

Jei toks, tai turi laikytkaledusenis rašė:na pas manes irgi ne hi-tech'as - traukinio vagono ratukas. laiko normaliai, kai nebelaikys normaliai eisiu nusipirkt kazka.
vat klausimas iskilo, kaip tvirtinti, uz kur tvirtinti kad minimaliai sumazetu tas efektas kai trauki masala ir valtis sukasi i ta puse is kurios trauki? dar su valtim nekazka praktikos turiu..
??????????Egidijus rašė:Ką manot? Gal kam teko išbandyt kažką panašaus? Žvejočiau pagrinde ežeruose
http://www.valtys.eu/index.php/pages/view/?item_id=249
Na taip, bet kažin ar jis laikytų plokščiam kietesniam dugne, ar dumblėtam dugne be žolių... Taip pat neatrodo ir labai kompaktiškas, transportuot nelabai patogubobis rašė:draugas naudoja tokį savos gamybos, buvau nustbęs kad vaktį 3,6m PVC su mum dviem laikė be problemų, inkaras lengvutis lengvutis:
aš pats turiu prisirišęs labai kompaktišką, kilnojimo gyrą`, svarmenį gal 8-ių kg. na bet kai reikia išlupt iš dumblo, tai vos valtį nepaskandinu...Domas rašė:Na taip, bet kažin ar jis laikytų plokščiam kietesniam dugne, ar dumblėtam dugne be žolių... Taip pat neatrodo ir labai kompaktiškas, transportuot nelabai patogubobis rašė:draugas naudoja tokį savos gamybos, buvau nustbęs kad vaktį 3,6m PVC su mum dviem laikė be problemų, inkaras lengvutis lengvutis:
Na taip, tai ir sakau, kad vos nepaskandinu, kai reikia išlupt iš dumblosavas rašė:Cia savo nelaimingam Nyrokui?
Gal ir sunkesnis, Gal kokie 4 kg - bijau sumeluot - tingiu dabar i garaza belstis. Pagal mazuma buvo pardej kai pirkau kazkur pries 8 metusDomas rašė:Tai jei antras nuo mažėjimo, tai pas tave tik 2,5kg,