Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Žūklės parduotuvės, straipsniai ir laidos apie žūklę, meistravimas, bendrai apie pašarus, orai ir kt...
 #466357   Aqua v.
 12 Bal 2013 08:13
Blogai tai, kad po daugumos ‘nuomoniu‘, pirmas pareiskejas turejo pasijausti vos ne nevykeliu, tipo pats kvaila nuomone pareiske. Nors jis placiai ziurint 100% teisus (cia, aisku jau mano nuomone) ir pareiskimas tinkamoj temoj. Tiesiog 'spameriai' panoro patusciazodziaut.
Zodziu faktines info is zmogaus ateiti negausit (tamsta moderas lyg), o vyraus beverciai ‘panku ir hipiu‘ (prasme neriboku:) ) postai.
 #466365   dusys
 12 Bal 2013 08:40
Aqua v. rašė:Blogai tai, kad po daugumos ‘nuomoniu‘, pirmas pareiskejas turejo pasijausti vos ne nevykeliu, tipo pats kvaila nuomone pareiske. Nors jis placiai ziurint 100% teisus (cia, aisku jau mano nuomone) ir pareiskimas tinkamoj temoj. Tiesiog 'spameriai' panoro patusciazodziaut.
Zodziu faktines info is zmogaus ateiti negausit (tamsta moderas lyg), o vyraus beverciai ‘panku ir hipiu‘ (prasme neriboku:) ) postai.
A tamsta bent pats supranti, link kur tu lenki, ar tau netycia cia gavosi.
 #466369   Wytux
 12 Bal 2013 08:50
O tai kaip tada dabar turi jaustis 'pankai ir hipiai' kai tu ju nuomone atvirai pavadini beverte? kuom ji (be)vertingesne uz kitu? Ar cia tipo "placiai ziurint" visu vienoda nuomone 100% turi buti i viena ar kita klausima ?
 #466406   Evaldas Z
 12 Bal 2013 10:30
Vylukas rašė:nors ten ne vieną tūkstantį jau išleidau,kur padėti kitus litus,rasiu ir be šios parduotuvės.
na, ten kur as panasias sumas isleides, tai pardavejai jau ir gatvej sutikti pasisveikina :) jeigu lankaisi tam tikruose taskuose, tai susibendrauji kazkaip. zinoma, kai kur ir po keleriu metu lankymosi vistiek draugiskai koki zipa isiulo :) o siaip tai jo, nepatinka kai lenda su pasiulymais. jau geriau as pats pasiteirauju apie ieskoma preke ar galimas alternatyvas. be to, reiketu but apmascius konkrecius pirkinius, o ne eit su mintim "gal ka pasiulys", nes tikrai pasiulys, tik neaisku, ka :) kalbant bendrai, ne vien apie zukles parduotuves, tai aptarnavimo kulturai dar yra kur tobuleti, bet jeigu taip laukciau, kol kas apsokines, tai kaikuriu daiktu gal ir iki siol netureciau :roll: nors ir zinau, kurioj vitrinoj guli :)
 #466424   Ignelis
 12 Bal 2013 11:05
mano panko nuomone :lol: na uzsakykit kasnors tyrima(verslininkai) ir itariu kad rezultatai stebintu. na manau butu bent 60:40. kuris pardavejas daugiau parduoda, tas kuris stovi ir i akis lenda, ar tas pardavejas kuris ir masto, ir prekiauja kaip zvejys... ::hai-bai nepernesu kai tuoj pat pribega ir trukdo rinktis ypatingai masalus ar kotus uz mane purto, :roll: kai noriu pasikalbet pats kreipiuosi ir liezuvis man del to neapsunksta pirmam uzduoti klausima. ir aciu dievuj kad tokiu ikyriu pardaveju yra labai nedaug... ;-) o kam norisi kad juos melztu ir paskui vaiksciotu, na tai rekomenduociau tuos savo pinigelius pasilaikyti iki artimiausiu atostogu ir kokioj afrikoj po turgu pasivaiksciot :twisted:
 #466455   vava
 12 Bal 2013 12:11
chebra, kazkaip keistai jsu cia i krastutinumus nuvaret. Ignelis sneka apie ikyruolius, kuriu matyt nieks nemegsta, o Vylukas rase apie poxujistus. tai man irgi nepatinka nei vieni, nei kiti, bet juk yra ir normaliu pardaveju, kurie gali neikyriai pasiteiraut ir, esant reikalui kazka pasiulyt arba, kai pirkejas atsisako pagalbos, mandagiai atsitraukt ir leist jam toliau netrukdomai rinktis.
 #467183   vincas
 14 Bal 2013 21:03
is asmenines patirties Kauno parduotuviu:
ROVANA akropolyje: kol nereikia bendrauti su pardavejais, viskas ok, tiesa yra pora normaliu, bet esu uztaikes ant poros, kad siulo belenkaip, kitus brendus peikia ir dar prakaitu smirdi, kad norisi kuo greiciau pabegti is ten
SALMO: tik geri atsiliepimai, nepersa ko nereikia, pataria normaliai, gal vienas pardavejas siek tiek patirties stokoja, bet siaip viskas ok.
URMO BAZE pas Gyti: jei ko reikia patars, net tada kai ne i nauda jo marketingui, niekada neteko nusipirkti broko, net jei ir nebrangi preke.
ZVEJO KULTAS: na kaip cia pasakius, toks seniukas yra tai tas dar nieko, apie kitus patyliu....
STOTIES TURGUS: kai reikia ko "ant smugio" ir pigaus, pardavejas normalus, kaip sakant savo vietoj
ROMADA: buvau vos kelis kart, nieko blogo negaliu pasakyti, tiesiog nepatinka kainos ir kokybes santykis, tai nesilankau ten
cia mano asmenine nomuone, tad galima nesutikti ir kritikuoti :)
 #468797   diudiukas
 18 Bal 2013 19:37
Balandžio 16d. ryte pervedžiau 100 lt už voblerius Angleriui. Kol reikėjo pervesti pinigus kontaktavo staigiai, po to iki šio vakaro nulis kontakto į pm ar email. Siuntos aišku dar negavau. Perkuosi ir e-bay iš Anglijos, tokios tylos dar neteko patirti. Kreipiuosi į moderus ar paviešinti vardą ir pavardę kam pervesti pinigai?

Taduncei, tai ne kaltinimas, tai faktas, jei žmogus nekomunikuoja iškart po pinigų pervedimo ką reikia galvoti? Pakartoju, perkant iš užsienio tokios komunikacijos nebuvimo dar nepasitaikė. Galbūt siunta ateis, bet jei Tau atrodo, kad dvi dienas pardavėjui neatsiliepti yra normalu, tai reikia galvot apie Rusiją.
 #468803   diudiukas
 18 Bal 2013 19:55
Balandžio 16d. ryte pervedžiau 100 lt už voblerius Angleriui. Kol reikėjo pervesti pinigus kontaktavo staigiai, po to iki šio vakaro nulis kontakto į pm ar email. Siuntos aišku dar negavau. Perkuosi ir e-bay iš Anglijos, tokios tylos dar neteko patirti. Kreipiuosi į moderus ar paviešinti vardą ir pavardę kam pervesti pinigai?
Taduncei, faktas kad Angleris buvo prisijungęs prie forumo, nes mano žinutė praėjo dar vakar. Atsakymo nulis. E-mail atsakymo nulis. Tai ne kaltinimas, o faktas. Telefonas nenurodytas, paskambinti negaliu. Net jei gausiu siuntą, tai pardavėjas vistiek nepatikimas, nes negerbia pirkėjo, gyvenam ne mongolų ordoje.
 #468811   Tadunce
 18 Bal 2013 20:16
Užbėgdamas įvykiams už akių patikslinu, kad tikrai nepažįstu anglerio, nei teko bendrauti, tačiau nenoriu tikėti iškarto, kad rimta kompanija taip elgiasi su klientais.

http://www.angleris.lt/index.php?option ... 53&lang=lt

Dėkoti nereikia už mano sugaištą laiką ieškant tamstai kontaktų :)
 #468817   diudiukas
 18 Bal 2013 20:29
Tadunce rašė:Užbėgdamas įvykiams už akių patikslinu, kad tikrai nepažįstu anglerio, nei teko bendrauti, tačiau nenoriu tikėti iškarto, kad rimta kompanija taip elgiasi su klientais.

http://www.angleris.lt/index.php?option ... 53&lang=lt

Dėkoti nereikia už mano sugaištą laiką ieškant tamstai kontaktų :)
Ačiū, Taduncei, kontaktus jau pats buvau radęs, klausimas ar tai firmos vardu pardavinėjama ar privačiai, informacijos nulis. Palauksim.
 #468822   vava
 18 Bal 2013 20:33
Tadunce rašė:Užbėgdamas įvykiams už akių patikslinu, kad tikrai nepažįstu anglerio, nei teko bendrauti, tačiau nenoriu tikėti iškarto, kad rimta kompanija taip elgiasi su klientais.
is kur tu zinai, kad rimta kompanija, kai bendraut neteko?? :grin:
 #468827   Tadunce
 18 Bal 2013 20:42
Jei gali sau leisti reklamuotis forume, turi ne vieną internetinį tinklapį (taip suprantu, kad tiek didmeninė, tiek mažmeninė prekyba), tai nėra jau eilinis forumo narys atsisiunčiantis 3 voblerius iš ebay ir parduodantis juos.

Galiu ir klysti, žinoma
 #468832   jebus
 18 Bal 2013 20:48
Kelis kartus teko pirkti iš Anglerio įvairias prekes, visuomet viskas ateidavo laiku. Aptarnavimas ne aukščiausio lygio, bet žmogus sukalbamas. Pastebėjimas: jis pašto dėžutę dažniausiai tikrina kartą per dieną, į laiškus parašytus po pietų atsakymo sulaukdavau tik kitą dieną.
 #468833   vava
 18 Bal 2013 20:49
Tadunce rašė:Jei gali sau leisti reklamuotis forume, turi ne vieną internetinį tinklapį (taip suprantu, kad tiek didmeninė, tiek mažmeninė prekyba), tai nėra jau eilinis forumo narys atsisiunčiantis 3 voblerius iš ebay ir parduodantis juos.
gal tu,Tadikai, nejuokink su tokiais komentarais :-D
 #468843   diudiukas
 18 Bal 2013 21:09
šiaip tai galvakablis.lt neprekiauja vobleriais ir dar tokiais kiekiais, kaip angleris nurodė, galbūt čia jo privatus reikalas, bet vistiek kažkaip neskanu, nes net jei žmogus laaaaabai užimtas jis turi galvoti apie savo biznelį ir įvaizdį. Kantrybė - dorybė. ;uolrait
 #468851   blight
 18 Bal 2013 21:19
diudiukas rašė:Balandžio 16d. ryte pervedžiau 100 lt už voblerius Angleriui. Kol reikėjo pervesti pinigus kontaktavo staigiai, po to iki šio vakaro nulis kontakto į pm ar email. Siuntos aišku dar negavau. Perkuosi ir e-bay iš Anglijos, tokios tylos dar neteko patirti. Kreipiuosi į moderus ar paviešinti vardą ir pavardę kam pervesti pinigai?
didiukas turėk kantrybės ;-) . Tagi vos pora dienų praėjo. Juolab žinau kad su Angleriu viskas tvarkoj, nes lygiai tuo pačiu metu kaip ir tu ir aš jam pervedžiau už kelias Kosadakas :-D Šiandien perpiet atsiprašė ir parašė "Siuo metu esu isvykes i Lenkija, ryt gryztu ir pirmenybiniu pastu issiunciu uzsakyma." ;-)
 #468896   Vegys
 19 Bal 2013 02:13
Forume yra Angler ir Angleris (galvakablis.lt). Apie kurį kalbat ?
Šiaip tai manau reik luktelt šiek tiek ir tada daryt išvadas. 16 pervedei. Tikriausiai 17 gavo. Dieną uždelsė (gal išvykęs ar pan). Nedaryčiau tragedijos.
Parašyk "rezultatus" po keletos dienų.
p.s. nė vieno nepažįstu, bet netikiu kad apgaudinėtų ...
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 42
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė