Pavadinimas: Spiningai
henyte rašė:zet rašė:
nemanai, kad visus tuos pojucius visuose kuotose tos pacios bangos perduoda, ir tos bangos stiprumas priklauso nuo medziagos-anglies strukturos? Visi mano isbandyti kotai savo savybemis panasus, croix'ai sumazintomis uzmetimo ribomis, mikado-mistrall per daug padidintomis. Patikek ten kur bandziau kotus ir zolyciu pakaitalu,tokiu kaip viela ir siuksliu pilna, avidas ta visa labai blogai jaucia...
as nezinau kaip kiti avidai. Bandziau ir turiu tik viena. Jis pailginta vienadalio versija. Kad stipriau jausis - man jau sunku patiketi. Dabar visiems spinams ziema dar padariau toki testa: uzdaju rite vala bei prisabacinau tvisteri. Uzduotis pe rankena aiskiai pajusti tvisterio uodegos darba. Isbandyk su savo lenkais. Dabar dar laukiu graphiteleader vigore bei noriu 2013 metu sakura trinis isigyti. Lenku kiek ziurejau dragonus, tai visai nieko tie, kurie sakuros kopijos. Manau i privata galime testi apie spinus pokalbi.
O apie bangas tai pats zinai, kad garsiakalbiai zemiems, aukstiems bei vidutiniams garsams askirai gaminami.
Plius pas spininga yra
2 bangu generavimo saltiniai.
1. Kai pats valas virpa ir virpesys virpina ziedelius o toliau i blanka keliauja.
2. Kai valas pajudina virsune. Pvz virsune staigiai palinksta arba virsune po itempimo staigiau atpalaiduojama.
Vat cia ir idomu, kad blankas vienas bangas stiprindamas, kitas slopins ir priesingai.
Nors 2 punktui svarbu ir blankas ir meskerykocio balansavimas, spino ilgis, galingumas ir visi kiti imanomi parametrai.
O kiek tu lenkisku parduotuvese bandziau tik tik dragon buvo verti demesio (ir tai ne visi), kitu jau man akcija dinamikoje buvo niekam tikusi (nors daug ju ir nemaigiau).