Tikrai idomi spalva, tokios net neturiu, kad ir permatoma butu.SauliusM rašė:permeciau spalvas, tai man sita visai teisinga tokia atrodo:
------------
Lydekusas
Lydekusas
Tikrai idomi spalva, tokios net neturiu, kad ir permatoma butu.SauliusM rašė:permeciau spalvas, tai man sita visai teisinga tokia atrodo:
turiu ir kelis megabassus tokius ir ziema duo jerkbaita toki nugrioviau.zet rašė:Tikrai idomi spalva, tokios net neturiu, kad ir permatoma butu.SauliusM rašė:permeciau spalvas, tai man sita visai teisinga tokia atrodo:
nu pzdc... galima pagalvot,kad uz minimuma zmones dirba zukles prekiu parduotuvese.giedriuzzz rašė:Nu minimumą tai padidino
O as ziema is kaires pirma ir dar kelis kur cia neraSauliusM rašė:turiu ir kelis megabassus tokius ir ziema duo jerkbaita toki nugrioviau.zet rašė:Tikrai idomi spalva, tokios net neturiu, kad ir permatoma butu.SauliusM rašė:permeciau spalvas, tai man sita visai teisinga tokia atrodo:
va kaip labiausiai i desine toks:
http://2.bp.blogspot.com/-U3apaoxxwC8/T ... +sp+16.jpg
jau ir pravarde gavo ta duo spalva,- "vokietijos veliava".
Pasvalio kaime taipSauliusM rašė:nu pzdc... galima pagalvot,kad uz minimuma zmones dirba zukles prekiu parduotuvese.giedriuzzz rašė:Nu minimumą tai padidino
Tai privatus tvenkiniai, tas pats kas pas save vonioje gaudyti. Tai iskur maximoje draudimo metu lydekos akvariumuose plaukiojaedmundaxx rašė:Taigi draudimas iki mėnesio galo.
tik ne privaciuose tvenkiniuose...edmundaxx rašė:Taigi draudimas iki mėnesio galo.
dabar pamasciau, kad ir ima flit 120 tokios rudos skaidrios spalvos turiuzet rašė:O as ziema is kaires pirma ir dar kelis kur cia neraNu nieko, man dar 10 dienu iki atostogu pakenteti, o si ketvirtadieni vel vaziuosiu testuoti vobleriu pas valinska i tvenkinius
Gal jau bus insersusios....
Tokia ima flit 120 ir pats turiu, tik papilve nerausva. Ir geltonumo nera.SauliusM rašė:dabar pamasciau, kad ir ima flit 120 tokios rudos skaidrios spalvos turiuzet rašė:O as ziema is kaires pirma ir dar kelis kur cia neraNu nieko, man dar 10 dienu iki atostogu pakenteti, o si ketvirtadieni vel vaziuosiu testuoti vobleriu pas valinska i tvenkinius
Gal jau bus insersusios....
Magnum kartais labai sekmingai suzaidzia, jei buna jo diena ar telkinys.Xrapas rašė:Didesnio bandyt neteko?:SauliusM rašė:... x 80 magnum... idomus toks. reiks paimt kai atsiras pas mus.
Pernai pamėčiau keliose žvejybose, bet be rezultatų
Menke +1Menke rašė:Nu turejau pernai ta rudra, tai darbas nieko ypatingo, bet kai pradejau zvejoti ir iskart kale lydeka, tai supratau kad joms musu nuomone Dzin, jos kitomis akimis y tai ziuri ir neveltui rudra yra vienas favoritu lydekos. O jeigu perki voblerius kurie tau dirba graziai, tai vonioje galima grozetis ir y rybalka nereikes vaziuot ;)SauliusM rašė:man tai rudros darbas visai nepatiko, pagalys ir tiek. gal nebent plaukianti paemus ir dirbtu as berods ar tai suspenderi ar tai skestanti turejau.zet rašė:Tiesa, isbandziau Imas Flit vakar. Tai darbas superinis. Tik mazesnes imos metasi prastai.
Dar lyginau OSP rudra vs duo realis jerbait. Rudra lengviau biski dirbasi, nors realis irgi mazai kuo nusileidzia. Bet cia tik mano akimis, kaip zuvims atrodys, jos sekanti menesi papasakos
o Flitas 120 tai labai graziai dirba.
Magalonas be to, kad vaikšto gražiai, dar ir gaudoedmundaxx rašė:Taigi berašinėjant neatsilaikiau ir nuvažiavau pagaliau išbandyt naujųjų.![]()
Turbūt didžiausią įspūdį padarė Magaloon'as.Super vaikšto gražiai, net ir traukiamas paprastai. Dabar net susimasčiau, ar tikrai neverta įsigyt ir tų LC Californių....
Rigges neperkandau, toks nenuspėjamas vaikščiojimas pasirodė...
O Sashimi, tai... Net mintys kiko leist per skelbimus. Nei darbas "kažkoks", o jei tik darai ilgesnę paužę, tai žiūrėk kabliai iškart pavaduką pasigauna...
nebandziau, bet tas didesnis yra vision o ne x-80 padidinimas. o man asmeniskai x-80 zymiai sekmingesnis uz vision.Xrapas rašė:Didesnio bandyt neteko?:SauliusM rašė:... x 80 magnum... idomus toks. reiks paimt kai atsiras pas mus.
Pernai pamėčiau keliose žvejybose, bet be rezultatų
bandziau su dviem kotais, tai extrem 7 pedu iki 21 gramo bei MC rizer iki 24 g. Abu susitvarke. Bet paskui ikabinau kazkokia labai didele lydeku motinele, speju gal net ir i nugara isegiau, tai greitai pamirsau tu spiningu testavima :DRolas rašė:Zet su kokiu kotu DUO Jerk baitus bandei išmušt?
O bandei su skestancias x- 80 SW ?SauliusM rašė:man asmeniskai x-80 zymiai sekmingesnis uz vision.
dezutej voliojasi ir tokiu, bet ar as jais mazai gaudziau ar nieko ispudingo nepagavau tai nezinau, neuzsifiksavo jie man kazkaip.zet rašė:O bandei su skestancias x- 80 SW ?SauliusM rašė:man asmeniskai x-80 zymiai sekmingesnis uz vision.