I'M #1 SO WHY TRY HARDER
bET JUK PASAKYTA ŠVENTAM RAŠTE: TAI TIK PASIGIRSI, TAI IR NUSISUKS SĖKMĖ

Gal dar pakentėsiu, tiek to

Rašai tik apie sau suvokiamus dalykus.bobis rašė:galvoju, kažin pasigirti ar ne?
bET JUK PASAKYTA ŠVENTAM RAŠTE: TAI TIK PASIGIRSI, TAI IR NUSISUKS SĖKMĖ![]()
Gal dar pakentėsiu, tiek to...
Ne Rytas įsižeidė, o Šeškus pabezdėjo (kaip tikras šeškas)
Tai jo, Šeškus gi būtų pasakęs, jei būtų pasidavę.Rapolas rašė:Ne Rytas įsižeidė, o Šeškus pabezdėjo (kaip tikras šeškas)
Bet Šiauliai, turbūt, neparsidavė Prienams
Vegys rašė:Wytux,
Netikiu, kad Ž nė vienų neišloš.
Bobi ta rasta bilieta man pristatai, as pirmas pamaciaubobis rašė:galvoju, kažin pasigirti ar ne?
bobi,bobis rašė:galvoju, kažin pasigirti ar ne?
bobis rašė:yra logikos. bet aš sugrupuoju po kelias i krūva, ir būtent tos rungtynės, kaip matom, susitartos, nunešė žymiai daugiau nei tie 9 lt...
bobis rašė:tavo teisybė. To ir tereiktų kad savo 9-is lt atgaučiaugiedriuzzz rašė:Jei SS metodus panaudosi, tai ar kaltas ar nekaltas, vis tiek prisipažins, kad kaltasbobis rašė:nu jo, katras jau ten prisipažins- tokių neatrasi, nebent ant laužo spirgintum, ar kitokius SS kankinimo metodus naudotum
bobis rašė:jo, na čia aš irgi neprašoviau, ir čia
CSKA Moscow - Real Madrid, ir čia turbūt
Brose Baskets - Panathinaikos,
bet visą reikalą sukniso
šios rungtynės Brose Baskets - Panathinaikos
bobis rašė:eina nachren ta Barsa, visus pienioncus nunešė man...
net lygiųjų ištraukt nesugebėjo.... Teisėjas tai jo, pagelbelbėjo tam...
Uzteks?bobis rašė:http://www.lrytas.lt/sportas/tenisas/is ... -elita.htm
tas vaikinas biški ir mano piniginę paplonino. bet nepikta kažkaip
galima perfrazuot, svenciama, kad jau 14 sudinu sezonu sulauke...Rapolas rašė:Istorinė "Žalgirio" pergalė 2-ame tūkstantmetyje (po tikrojo Žalgirio mūšio, aišku:D antroj vietoj )
http://www.15min.lt/naujiena/sportas/kr ... -23-328172
gerai dar, kad bent LR apgina Lietuvos turnyruose krepsinio varda metai is metup.arturas rašė: galima perfrazuot, svenciama, kad jau 14 sudinu sezonu sulauke...
Keista, kaip tada LR i eurolyga patenkaWytux rašė:gerai dar, kad bent LR apgina Lietuvos turnyruose krepsinio varda metai is metup.arturas rašė: galima perfrazuot, svenciama, kad jau 14 sudinu sezonu sulauke...