Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #471226   ToOmas
 24 Bal 2013 16:39
Sveiki, noriu spiningeli koki nusipirkt, tikiuosi kad padesit daugmaz tinkama varianta surast. Esu paauglys, tai aisku ant spino daug nedeciau, ~200 Lt. Dazniausiai zvejoju upeje, bet kartais palekiu iki ezero. Labiausiai megstu zvejot guminiais riperiais, 7-11cm ilgio. Buvau gaves siulyma pirkt Abu Garcia Vendetta spin, bet gal ir kitokiu patarimu sulauksiu? :) aciu tiems, kurie pades
 #471283   saulux
 24 Bal 2013 20:21
Lietuvoj kasnors prekiauja Silver stream spiningais? gal teko susidurt?
 #471383   zet
 24 Bal 2013 23:05
saulux rašė:Lietuvoj kasnors prekiauja Silver stream spiningais? gal teko susidurt?
Gal nord stream ? , cia gal laida paziurejai "severenay ruchei" ?
 #471384   saulux
 24 Bal 2013 23:23
Ziurejau :grin: serebrenay ruchei ::hai-bai
 #471706   Fabai
 25 Bal 2013 21:44
blight rašė:
SauliusM rašė:jau vienas uz panasius pasisakymus gavo savaitei atostogu.
Šiaip labai nedaug ir kitam trūko :roll: , bus kitą kart toks viešas santykių aiškinimasis, tai be jokių ten įspėjimų bac atostogos abiem ir viskas, yra forumo taisyklės ir tvarka ir nei vienas mes čia neišskirtiniai, nors gal ir patiems kartais kitaip atrodo :evil:
O i atvira "dergima" galima kaip nors sureaguoti? :-D
 #471713   Kleckas1978
 25 Bal 2013 21:54
O man idomu kas ka cia derge????
Nes itariu labai skaudu croixo platintojui girdeti kad avidai gan nedideli jautruma turi??? o gal sakai kad as meluoju??? tai prasom atvaziuokit pratestuosim-palyginsim - patys pamatysit kas kaip???
Nes as suprantu kad jei forume prasideda tokie atsiliepimai - tai ir pardavimai automatiskai kris, nes zmogus pries pirkdamas tikrai susimastys ar verta???
nes tikrai yra nemazai nutylima ir kaikas perdaug liaupsinama kas liecia avidu serija :idea:
Ir jei mano nuomone yra kad siu metu as geriau pirksiu koki major crafta restive ar rizeri nes jie jautresni ir smagesni - negi uz tai reikia banininti????
mano poziuriu isvis forume neturetu buti kokiu nors meskeriu riciu ir t.t. atstovu nes jie yra suinteresuoti asmenys uzdirbti litus, del to jiem geri atsiliepimai tik i nauda.
tas liecia ir Visu "GERBIAMA" Tirona kuris irgi didele itaka daro pirkimam per forumus ir t.t.
 #471725   Kleckas1978
 25 Bal 2013 22:14
Tai kad niekas paskutiniu metu apart manes ir Henytes ir nerase nieko apie croixus, tai ir itariu kad cia taikoma mum abiem.
O beje gal galite parasyti kur buvo "DERGTA" ir butent kas cia derge, nes tokios "UZUOMINOS" nekorektiskos :idea:
kur buvo parasyta kad kotai blogi??? ir kur buvo parasyta neteisybe ir butent kokia??? jusu tokia rasliava tikrai neteisinga ir tik menkina jusu ivazidi :/nek
nes negi bijot kad zmones pamatys tiesa ir nebepirks avidu o ims pirkti legendas nes jos savo litu vertos?
 #471731   Fabai
 25 Bal 2013 22:29
Pats pagalvokit kaip skamba jusu siulymas mums "patestuoti" musu paciu parduodamus, kasdien bandomus ir naudojamus irankius. As dirbu sioje firmoje,bet nekeliu i dievus nei vieno gamintojo gaminiu. Paprasciausiai nusibodo skaityti apgailetinas rasliavas ir isikisau.
 #471732   DaliusM
 25 Bal 2013 22:30
O Tamstai neatrodo jai tik jum dviems taip atrodo tai gal Jus klystat o ne didzioji dauguma?? Ar cia kazkokios izeistos ambicijos kazkur? O jei vienintelis koto kriterijus Jums tai jig jautrumas tai trumpas zvilgsnis, nes tokia plati serija kaip avid nesiorent.uoja vien i jiga, todel jei Jums mistrall ar kazkoks ten dar kotas geriau groja kursmarese jigu, tai dar nieko neirodo ir nereik begt per visus forumus ir bandyt cia tamsuoliams savo tiesa iteigt, siais laikais zmones moka ir be tokiu protingu patarimu pasirinkt. ;uolrait
 #471736   Kleckas1978
 25 Bal 2013 22:38
geriau butumet nerases ;-) cia imho mano asmenine nuomone :idea:
nes forumas laisva erdve ir visi gali savo nuomone reiksti.
beje as nieko neplatinu ir niekaip nesusijas su zvejybos verslu, taip kad as galiu drasiai pabandes pasakyti patiko ar ne - jei nepatiko - tai taip ir rasau - negi reikia man meluoti ar slepti nuo kitu ta informacija, o gal jus manote kad mes specialiai tai darome kad sumenkinti jusu firmos-parduotuves ivaizdi???
 #471737   Fabai
 25 Bal 2013 22:39
Nesinori leistis i detales nes busiu apkaltintas reklama :). Bet,kas gali pasakyti,kad AVS68MXF, AVS76MLXF modeliams truksta jautrumo dzigaujant? Tikrai keistokai skamba panasus pareiskimai...Ar be 5-os kartos anglies pluosto strypu jau nebeiseina "sugraibyti" dugno? :)
 #471742   Kleckas1978
 25 Bal 2013 22:42
ramzis rašė:O Tamstai neatrodo jai tik jum dviems taip atrodo tai gal Jus klystat o ne didzioji dauguma?? Ar cia kazkokios izeistos ambicijos kazkur? O jei vienintelis koto kriterijus Jums tai jig jautrumas tai trumpas zvilgsnis, nes tokia plati serija kaip avid nesiorent.uoja vien i jiga, todel jei Jums mistrall ar kazkoks ten dar kotas geriau groja kursmarese jigu, tai dar nieko neirodo ir nereik begt per visus forumus ir bandyt cia tamsuoliams savo tiesa iteigt, siais laikais zmones moka ir be tokiu protingu patarimu pasirinkt. ;uolrait
as niekam nieko ir neiteigineju ir nieko as nelaikau tamsuoliais, beje jei atvertumet akis tai pamatytumet kad buvo nekart parasyta kad vobleriam, tvicingui ir metalui tie kotai :gutgut bet dzigui :/nek nes jautrumas per mazas, ir ka ten besakysi tik eilinis vidutinio lygio kotas kokiu pilna rinka ir dar uz mazesne kaina, cia mano nuomone o jei tau patinka moketi uz daikta po 600-900lt kuris vertas 2-3 kartus maziau (cia pagal mano nuomone nes zvejoju pagrinde dzigu) tai cia prasom - jusu asmeninis reikalas.
tik del to nereikia ir kitu kvailinti :-D nes po to isgiria - zmogus taupo - ir galu gale gauna kaip koki mitchela uz 250lt nupirkes ir tai dar mitchelas vis agalva jautresnis bus :-D

P.S. jei dar labiau pastebetum tai ir ne vieni du mes taip pat mastom :idea: o jei dar ir per rusu forumus pereitum tai ten isvis ne vieno nepamatytum kad sakytu jog dzigui avidas super :-D ir visi pilnai sutinka kad avidas vidutinio jautrumo kotas skirtas tvicingui, metalui, gerai ir smagiai isbalansuotas, geri istvermingi kotai su amzina garantija ir t.t. ir visa tai teisybe.
 #471749   Airis
 25 Bal 2013 23:16
Fabai rašė:Nesinori leistis i detales nes busiu apkaltintas reklama :). Bet,kas gali pasakyti,kad AVS68MXF, AVS76MLXF modeliams truksta jautrumo dzigaujant? Tikrai keistokai skamba panasus pareiskimai...Ar be 5-os kartos anglies pluosto strypu jau nebeiseina "sugraibyti" dugno? :)
AVS76MLXF2
:gutgut :gutgut :gutgut
 #471755   Kleckas1978
 25 Bal 2013 23:31
butent amsniskai avs76MLXF2 ir turejau ir butent jis dzigui :/nek :/nek :/nek
nes mesti jis meta nuo 5gr o dugna srovej jauti i ranka tik nuo 10gr+guma (stovinciame cia zmogus rase nuo 8gr) kai kiti su 7 gr jau i ranka duoda srovej ir stovinciame nuo 5gr ir t.t., + didesnius svorius dedant bukai-neryskiai duoda i ranka- kaip su pirstine kad butum, kai yra pasirinkimas aplink nemenkas tai ir renkiesi kas jautriau, o ne tai kas ka reklamuojama ir giriama - gi ne viskas auksas kas auksu blizga :-D :-D :-D
 #471760   Airis
 25 Bal 2013 23:51
ai gincykites kiek jus norit, man neidomu. dar nesu dzigaves su situo avidu, bet kai tvicinu, tai bijau,kad infarkto negauciau, kai i kokia nendre vobleriukas atsimusa.
 #471766   zet
 26 Bal 2013 00:15
Airis rašė:ai gincykites kiek jus norit, man neidomu. dar nesu dzigaves su situo avidu, bet kai tvicinu, tai bijau,kad infarkto negauciau, kai i kokia nendre vobleriukas atsimusa.
su avidu man tas pats, jei kokia nesikabinancia blizgute i nendres ar sapakstynus pametau, tai kiekviena bakstelejima nerealiai jauciu, bet dzigas siek tiek skirtingas reikalas. Nedrisciau iskart taip drasiai teigti.
 #471770   henyte
 26 Bal 2013 06:02
ramzis rašė:O Tamstai neatrodo jai tik jum dviems taip atrodo tai gal Jus klystat o ne didzioji dauguma?? Ar cia kazkokios izeistos ambicijos kazkur? O jei vienintelis koto kriterijus Jums tai jig jautrumas tai trumpas zvilgsnis, nes tokia plati serija kaip avid nesiorent.uoja vien i jiga, todel jei Jums mistrall ar kazkoks ten dar kotas geriau groja kursmarese jigu, tai dar nieko neirodo ir nereik begt per visus forumus ir bandyt cia tamsuoliams savo tiesa iteigt, siais laikais zmones moka ir be tokiu protingu patarimu pasirinkt. ;uolrait
niekas niekam nebando iteigt, buvo parasyta apie tam tikru kotu isbandyma ir ne kokiose kursmarese, o paprasciausioj upej, kur visi zvejoja. Aprasyta tik tai, kas gaunasi zvejojant dzigu, vobleris ir blizge kitas dalykas, aprasomu avidu tai galima daryt sekmingai, kaip ir kotukais uz 150lt. Nereiktu del to pult i isterija. Reikejo kazkada isbandyt kruva spiningu, kad apraminti tas kalbas, jog atseit dziginis kotas prasideda nuo 600lt ir panasiai, o su pigesniais gali tik varnas pakrantese juokint...
Fabai rašė:As dirbu sioje firmoje,bet nekeliu i dievus nei vieno gamintojo gaminiu. Paprasciausiai nusibodo skaityti apgailetinas rasliavas ir isikisau.
neminint pavadinimu ir vel: apgailetinos rasliavos is apgailetinu irankiu turetoju? Pulicerio premija jums i rankas tokiu atveju...
Kas del dergimo, kai kam atrodo, kad zvejo tribuna yra jo tribuna ir savos nuomones ar kitokio irankio turejimas yra kazko kito dergimas, tai nezinau ir ka patart.
 #471778   Ovkas
 26 Bal 2013 06:59
Manau Avidu era jau baigėsi. Kiti gamintojai irgi nemiega. Kažkada buvę super kotai, dabar jau patapo vidutiniokais už labai aukšta kaina. Ir nereikia dėl to kaltinti jokio forumiecio.
 #471788   Tadunce
 26 Bal 2013 07:30
Tai, kad jie niekada ir nebuvo super kotai.

Tiesiog gal artėjam link Amerikos :)
Kur jie paprasčiausiai puikūs darbiniai kotai už labai normalią kainą...
 #471804   Fabai
 26 Bal 2013 08:10
Kleckas1978 rašė:butent amsniskai avs76MLXF2 ir turejau ir butent jis dzigui :/nek :/nek :/nek
nes mesti jis meta nuo 5gr o dugna srovej jauti i ranka tik nuo 10gr+guma (stovinciame cia zmogus rase nuo 8gr) kai kiti su 7 gr jau i ranka duoda srovej ir stovinciame nuo 5gr ir t.t., + didesnius svorius dedant bukai-neryskiai duoda i ranka- kaip su pirstine kad butum, kai yra pasirinkimas aplink nemenkas tai ir renkiesi kas jautriau, o ne tai kas ka reklamuojama ir giriama - gi ne viskas auksas kas auksu blizga :-D :-D :-D
Neturiu ka bepasakyti.... :-D
 #471809   Xrapas
 26 Bal 2013 08:21
Airis rašė:...kai tvicinu, tai bijau,kad infarkto negauciau, kai i kokia nendre vobleriukas atsimusa...
zet rašė:...su avidu man tas pats, jei kokia nesikabinancia blizgute i nendres ar sapakstynus pametau, tai kiekviena bakstelejima nerealiai jauciu...
:-ou-je
Bet kokio voblerio darbas- kaip "atviroj knygoj" ::liux
P.S. aš apie AVS76MLXF2
 #471814   paska
 26 Bal 2013 08:27
Nieko čia sakyt ir nereikia..juokas ima skaitant užmete tris kart i bala su keliais skirtingais spinais ir pasikrikštijo save ekspertais ir dabar savaite laiko rašo vien ir ta pati..jei tiek laiko būtu atžvejoje su jais, gal ir galima būtu kreipt dėmesi o dabar tai tik nuliniai pezalai...
 #471905   Aruunis
 26 Bal 2013 11:25
paska rašė:Nieko čia sakyt ir nereikia..juokas ima skaitant užmete tris kart i bala su keliais skirtingais spinais ir pasikrikštijo save ekspertais ir dabar savaite laiko rašo vien ir ta pati..jei tiek laiko būtu atžvejoje su jais, gal ir galima būtu kreipt dėmesi o dabar tai tik nuliniai pezalai...
pritariu
 #471906   Ovkas
 26 Bal 2013 11:27
Prieš kokius 5 - 7 metus, bent man ir mano pažįstamiems kurie nusipirko tokius kotus buvo kosmosas.
O dabar už kokius 600 lt, nors realiai nereikia ir tiek gali nusipirkti glėbį gerų kotų.
Aš pats irgi turiu Croix'a :-D kol kas parduoti nežadu. Nors dabar jau antro nepirkčiau.

Tadunce rašė:Tai, kad jie niekada ir nebuvo super kotai.
 #471908   Aruunis
 26 Bal 2013 11:28
Ovkas rašė:Prieš kokius 5 - 7 metus, bent man ir mano pažįstamiems kurie nusipirko tokius kotus buvo kosmosas.
O dabar už kokius 600 lt, nors realiai nereikia ir tiek gali nusipirkti glėbį gerų kotų.
Aš pats irgi turiu Croix'a :-D kol kas parduoti nežadu. Nors dabar jau antro nepirkčiau.

Tadunce rašė:Tai, kad jie niekada ir nebuvo super kotai.
pateik glebio geru kotu uz 600 pavyzdzius
 #471920   Arvidys
 26 Bal 2013 12:24
Jo pavyzdžiai domintų ir dar pigesnių variantų! Ypač džigui su parametrais nuo kokiu 5g - ik 20g, max ilgis iki 2m20. :ks>
 #471926   Airis
 26 Bal 2013 12:41
specialiai nuvaziavau paciupinti mistral zumzum. greiti, idomios rankenos, pabarskinus skamba gan smarkiai.
gal dzigui ir tikrai gerai.
  • 1
  • 260
  • 261
  • 262
  • 263
  • 264
  • 426
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė