Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Krepšinis, futbolas, kt. sporto šakos
 #473982   Arnuxazz
 03 Geg 2013 00:31
gaila plem. pralaimejom laimeta graju. nepataike baudu, neatsikovojo kamuolio tai tep ir gavos. nu nieko, svarbu dave kova, nors kowno sudetis daug pranasesne, bet paziuresim kaip bus kai isvyks visi milijonieriai, baigsis pergales i skola ar lizingu. serija tesiasi. siemensas siandien buvo nuostabus, iki antradienio taip sakant.
 #473984   ramkis
 03 Geg 2013 05:10
Labai idomios ir emocingos rungtynes. Ziurejau su žasimgavimu. Tik vat idomu, ar LR sugebes ir toliau kibti igerkle ar cia tik vienu rungtyniu blykstelejimas?
Kas del ringtines C tai problema jau sena. Man kurnikova jau senokai nekelia zavesio. Bet kitu variantu nera. Statyt Motiejuna? Nemanau,kad Kazlauskas rysis tokiai avantiurai. Lieka tasyk tik kurnikova,bralis ir Kavaliauskas. A vot Misos tikrai nereikia :-D
 #473986   Sokratas
 03 Geg 2013 05:55
Ramki, tu gal pats tas pravardes sukuri žaidėjams?

Jei taip, paklausčiau dar kelių dalykų... :grin:
 #473993   diego
 03 Geg 2013 07:19
ramkis rašė:Labai idomios ir emocingos rungtynes. Ziurejau su žasimgavimu. Tik vat idomu, ar LR sugebes ir toliau kibti igerkle ar cia tik vienu rungtyniu blykstelejimas?
Kas del ringtines C tai problema jau sena. Man kurnikova jau senokai nekelia zavesio. Bet kitu variantu nera. Statyt Motiejuna? Nemanau,kad Kazlauskas rysis tokiai avantiurai. Lieka tasyk tik kurnikova,bralis ir Kavaliauskas. A vot Misos tikrai nereikia :-D
O jona pamirsai? :roll:
 #473995   Wytux
 03 Geg 2013 07:23
O kas tas Misa? tas kur ukrainoj losia?

diego- kalba eina apie antra centra...
 #474003   pensininkas
 03 Geg 2013 07:48
vietoj Misos galiu ir as pastovet - situacijos tikrai nepabloginsiu
 #474021   diego
 03 Geg 2013 08:41
Girdejau kad Saulius Kuzminskas ir Povilas Ciukinas smarkiai patobulejo :-D
 #474024   hamis
 03 Geg 2013 08:51
Patobulėjo, bet karjera tik nebent ant xbox360 :-D Kavaliauskas tai griežtas ne, plūgų plūgas. Kviesti vien tik tam, kad kviesti nematau reikalo. Tada jau gal visus lai kviečia į rinktinę ir atsirenka ten kas yra kas. Tokiu atveju ir kokį Mikalauską iš Neptūno gali kviesti. Kaip ten Kepšas? Jaučiu jau nurimo visiškai...
 #474042   ramkis
 03 Geg 2013 10:13
pensininkas rašė:vietoj Misos galiu ir as pastovet - situacijos tikrai nepabloginsiu
jusu gerbiamasai kandidaturai pritarciau, bet su salyga, kad mane paimtumete kaip asmenini treneri :-D
bobis rašė:Jei taip, paklausčiau dar kelių dalykų...
Klausk bobikai, oi bobi, klausk :D
diego rašė:O jona pamirsai?
Jonas eina pirmu numeriu, tai sakant be kankurencyjos :gutgut
Buvo izaidejo problema, virto centru problema :-D
 #474043   Vegys
 03 Geg 2013 10:21
O mažu Arvydas išbėgtų ant pakeitimo ? :)
 #474045   ramkis
 03 Geg 2013 10:23
Vegys rašė:O mažu Arvydas išbėgtų ant pakeitimo ? :)
:-D
 #474046   hipy
 03 Geg 2013 10:28
Vegys rašė:O mažu Arvydas išbėgtų ant pakeitimo ? :)
tu supranti ko klausi? tai geriau dabar isbegt ir paskui visai nebeisbegt? :-D
 #474063   fukas
 03 Geg 2013 10:59
na tiek nedaug tetrūko :(
 #474067   Vegys
 03 Geg 2013 11:28
Man trūksta snaiperių, tokių kaip Macas. Kažkaip nesugalvoju, kas tokie galėtų būt .... + Reiktų, kad jei neduokdie trauma, kas nors dar pabumsėt kamuolį į grindis mokėtų ... Ką dar pamiršau ? Surašiau ne eilės tvarka.

Kalnietis
Jasikevičius (ar jau sakė nežais ? Nepamenu)
Juškevičius (?)

Gecevičius (??? forma visai neaiški)
Pocius (mažai tikiu, kad spės)
Seibutis
Jasaitis
Mačiulis
Kuzminskas M
Orelikas (tik kad nėra kur jį statyt)
Gailius (?)

Songaila (ar jau sakė nežais ? Nepamenu)
Motiejūnas
Kleiza (???)
Brolis1
Kieža (tas pats, kažin ar ant PF traukia, nors LKL tinka tokiu žaist)
Jankūnas (kažin, ar žais)

Jonas V
Brolis2
Javtokas (gal geriau nei Kavaliauskas ar Lydeka ?)
 #474074   Arnuxazz
 03 Geg 2013 11:47
Kalnietis, Seibutis, Mačiulis, Motiejūnas, Valančiūnas - starto penketas, žinoma starto penketas gali keistis, bet šie žaidėjai tikrai bus rinktinėj.
Atsarginiai : Kleiza, Jasaitis, Pocius, Javtokas, Jankūnas, Juškevičius(nėra daugiau kam)
12as žaidėjas pagal Kazlausko sprendimą arba dėl senų/naujų traumų - Gecas, Kavaliauskas, Kuzia Jr, Delnas, Katelynas.
Ir nereikia bl jokių Lavrinovičių, Songailų, Jasikevičių ir kitų senių, tikiuosi Jonas jų net nekvies.
Kitais metais kai kownui bus žopa, lai susigražina Čižauską, nes panašu kad iš Ado įžaidėjas bus nekoks, o jam jau 24 metai.

Vegy, tikiuosi juokauji dėl Oreliko, Kiežos ir kitų fruktų.
 #474075   Arnuxazz
 03 Geg 2013 11:50
ramkis rašė: Buvo izaidejo problema, virto centru problema :-D
a tai čia kaip suprast? atsirado kokie rimti įžaidėjai ar natūralizavom kažką? nes PG pozicijoj tik Kalnietis tetraukia rinktinės lygį, ale ir iš jo toks įžaidėjas 'viarkt
 #474076   ramkis
 03 Geg 2013 11:55
Nu neblogai sudestei tu cia, bet isiterpsiu ir kai ka papildysiu, kai ka pasalinsiu
Vegys rašė:Kalnietis
Jasikevičius (ar jau sakė nežais ? Nepamenu)
Juškevičius (?)
Jaska, manau nebezais rinktineje. Metai daro savo, o ir yra pats apie tai pasakes.
Nepaminejai Cizausko, nematau priezasciu kodel negaletu jo buti. Statistika jo,Ispanijoj, nera prastesne nei Ado LKL(cia mano senesni duomenys, bet reiktu pasitikrint is naujo). Plius puikiai zaidzia tandemu su Jonu, aisku ne tokiam lygije, bet manau galetu kazka nuveikti. Taip, kad...
Vegys rašė:Gecevičius (??? forma visai neaiški)
Pocius (mažai tikiu, kad spės)
Seibutis
Jasaitis
Mačiulis
Kuzminskas M
Orelikas (tik kad nėra kur jį statyt)
Gailius (?)
Cia kaip ir viskas aisku, neturiu ko prideti, del Geceviciaus :idea: su Pocium tas pats, Orelikas toks chren poimios, o ir nezaides auksciausiam lygije galima sakyt, Gailius? Nu ne vyruti, ko jau ko, o sito nematau rinktineje, rikiuosi ir nepamatysiu :-D
Vegys rašė:Songaila (ar jau sakė nežais ? Nepamenu)
Motiejūnas
Kleiza (???)
Brolis1
Kieža (tas pats, kažin ar ant PF traukia, nors LKL tinka tokiu žaist)
Jankūnas (kažin, ar žais)
Sangaila atsisake, Kleiza manau bus ir stengsis parodyti, kad vertas zaisti ten kur jis nori, Motiejunas be kalbu, Brolis 1? Vat cia diskusija idomi, susilaikysiu, nors zaidzia neblogai, bet... Kieza, gal is medzio iskritai? Gera forma rodo Katelynas, kolei kas, bet tikrai gera forma. Turi patirties, kovotojas. Jankuno netektis didziule, manau nera lygiavertes pamainos, sitam asmeniui.
Vegys rašė:Jonas V
Brolis2
Javtokas (gal geriau nei Kavaliauskas ar Lydeka ?)
Brolis2, viskas neblogai, bet intensyvus grafikas jam gali buti per sudetingas uzdavinys, ta matem 2011. Ar reiketu rizikuoti?
Javtokas, nu uzmuskit mane,bet kitu variantu kaip ir nera. Nors sitas tai man is viso ne koks. Apsidraudimui, lieka Kavaliauskas. Zenkliai patikimsnis uz Lydeka.
Snaiperiu truksta, o tokiu kaip Mcas greitai gal ir nebebus.
 #474077   ramkis
 03 Geg 2013 11:57
Creativ rašė:
ramkis rašė: Buvo izaidejo problema, virto centru problema :-D
a tai čia kaip suprast? atsirado kokie rimti įžaidėjai ar natūralizavom kažką? nes PG pozicijoj tik Kalnietis tetraukia rinktinės lygį, ale ir iš jo toks įžaidėjas 'viarkt
Cia nieko nereikia suprasti, izaideju problema nedingo, bet dabar dar atsirado ir centru trukumas.
 #474079   Vegys
 03 Geg 2013 12:04
Creativ rašė:Vegy, tikiuosi juokauji dėl Oreliko, Kiežos ir kitų fruktų.
Creativ, fruktais jų labai nevadinčiau. Orelikas prie viso to dar ir pakankamai jaunas. Kiežą būtų įdomu pamatyt rinktinės pasiruošime, nors ko gero vietos jam nerasčiau.
Man visi mano išvardinti galėtų būt kviečiami į stovyklą, jei tik kviestų daugiau. O va Katelyno nekviesčiau - nu nepatinka man jo žaidimas. Tu jį vertini pagal žaidimą ar tik dėl to, kad jis tavo kraštietis ?

Pocius, Jankūnas - bus ką tik po traumos, o Javtoko žaidimas pasitikėjimo didelio nekelia. Šiuo konkrečiu momentu tiek Broliai, tiek Songaila manyčiau atrodo geriau nei Javtokas. Beje, tavo "seniai" Broliai už Javtoką vyresni 4 mėnesiais ... Turi esmę ?

Šiemet daug turim gerų SF : Jasaitis, Mačiulis, Kuzminskas. Todėl manau, laisvai galima būtų Kleizą ir Motiejūną kišt į PF.

Beje, kas tie "kiti fruktai" ? Gailius ? Berods jis jau buvo kviestas į rinktinę. O tada dar jaunesnis buvo.
 #474089   Sokratas
 03 Geg 2013 12:19
ramkis rašė:
anas klausimas atpuola.
Bet iškilo naujas: ką ir kur tau blogo esu padaręs,nuskriaudęs gal, kad pradedi nuo įžeidimų?
 #474098   ramkis
 03 Geg 2013 12:52
bobis rašė:
ramkis rašė:
anas klausimas atpuola.
Bet iškilo naujas: ką ir kur tau blogo esu padaręs,nuskriaudęs gal, kad pradedi nuo įžeidimų?
Gink dieve, nenorejau izeisti, tiesiog atsiminiau sena tavo parasa :-D : as esu ne bobikas, o - bobis :-D Berods taip buvo ar panasiai :-D
 #474102   Wytux
 03 Geg 2013 13:04
ramkis rašė: Brolis 1? Vat cia diskusija idomi, susilaikysiu, nors zaidzia neblogai, bet... Kieza, gal is medzio iskritai? Gera forma rodo Katelynas, kolei kas, bet tikrai gera forma. Turi patirties, kovotojas.
ne nu bukim biedni bet teisingi - brolis visa galva auksciau uz Katelyna - tiek zaidimu, tiek patirtimi ...
 #474115   ramkis
 03 Geg 2013 13:47
Wytux rašė:
ramkis rašė: Brolis 1? Vat cia diskusija idomi, susilaikysiu, nors zaidzia neblogai, bet... Kieza, gal is medzio iskritai? Gera forma rodo Katelynas, kolei kas, bet tikrai gera forma. Turi patirties, kovotojas.
ne nu bukim biedni bet teisingi - brolis visa galva auksciau uz Katelyna - tiek zaidimu, tiek patirtimi ...
Wytux, pritariu 100%, bet matai, abieju braliu problemike yra ju fizine bukle. Sezono metu jie gali lengviau atsistatyti, islaikyti kondicija. O vat rinktineje labai itemtas treniruociu ir varzybu grafikas. Tokiu kruviu daznai, vyresnio amziaus zaidejai, arba tie kurie turejo ilga sezona su daug zaidimo minuciu, neatlaiko ir pasipila ivairios mini traumos ir panasiai. Ta mateme jau keleta metu, kuomet veterenai, neatlaiko. Tas ipatingai pasakytina apie bralius. Todel kaip alternatyva pasiuliau Katelyna, nes gali atsiverti nemaza skyle sitoj pozicijoj.
 #474133   Vegys
 03 Geg 2013 14:32
Katelynas kaip C - nepažais. Kaip PF - gal Kleiza bus, Motiejūnas bus, o vdrug ir Jankūnas dar ... Katelynas jei bus - jis bus 10-12 žaidėjas, kuris neturės jokios reikšmės žaidimui. Vaidmuo bus panašus į susitraumavusio Brolio. O va sveikas Brolis - dar šį bei tą naudingo nuveikt gali.
 #474143   edmundaxx
 03 Geg 2013 14:45
Baikit juokus su Katelynais, iš jo PF net ne rimtas... Aplamai tarp PF nėra problemų (Kleiza, Motiejūnas, Paulius, o jei dar broliai ar vienas kuris...).
Užteks jau Kavaliauskų visokių, jau Anisimovas geriau. :-D
Sunkiausia situacija su C2. Visur kitur viskas kaip ir aišku yra. Labai galinga bus SF pozicija. Įdomu, ar Pocius su Jasaičiu pateks? Nu Pocių nebent į SG stumt. Jasaičiui ir baisiai didžiulė konkurencija, kai tokius sezonus lošia Kuzia su Jonu...
 #474145   ramkis
 03 Geg 2013 14:55
Vegys rašė:Katelynas kaip C - nepažais. Kaip PF - gal Kleiza bus, Motiejūnas bus, o vdrug ir Jankūnas dar ... Katelynas jei bus - jis bus 10-12 žaidėjas, kuris neturės jokios reikšmės žaidimui. Vaidmuo bus panašus į susitraumavusio Brolio. O va sveikas Brolis - dar šį bei tą naudingo nuveikt gali.
Vat jei Jankunas atsigautu, tada kalbos nera, nachrien Katelynas. O jei ne? Siulai geriau ant suolo laikyti, tarkim, traumuota broli? Mano manymu, geriau silpnesnis, bet sveikas, negu stiprus ir slubas :-D
edmundaxx rašė:Labai galinga bus SF pozicija. Įdomu, ar Pocius su Jasaičiu pateks? Nu Pocių nebent į SG stumt. Jasaičiui ir baisiai didžiulė konkurencija, kai tokius sezonus lošia Kuzia su Jonu...
Didelios galios nematau, nes kaip rase Vegys nera tokio uztikrinto snaiperio-metiko, kuris sauna nesusimastes. Jasaitis manau poliubomu eis, anas ginasi ziauriai, tikriausiai geriausiai is visu. Realiai gali uzdengti bet ka. Pocius, siai dienai silpniausias is kandidatu. Vat i SG, gal ir galima ji pastumti, nes ten ir yra jo pozicija manau. Ir dar man labai graziai ziurisi, kai kliauza SF pozicijoj zaidzia, o PF koks jankis stovi. Tada man net sirdis apsala. Ir Motiejunas idomiai ziuretusi SF, inestu daug panikos latviukams :-D
edmundaxx rašė:Užteks jau Kavaliauskų visokių, jau Anisimovas geriau.
A tu cia rimtai? :-D :-D :-D
  • 1
  • 146
  • 147
  • 148
  • 149
  • 150
  • 357
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė