deividass rašė:sweiki
niekuomet neteko spiningauti juroje nuo molo ar kranto,bet db yra puiki galimybe.noriu isbandyti drop shot ar seip kokia blizge,bet pirmas variantas primtinesnis,nes kotas 9-15gr.kokia vieta geriau rinktis,ar kokia ilanka,ar i juros puse geriau.Koks dugnas geriau:akmenuotas ar smeliukas,staigiai gilejant ar nea?i ka tikrai atkreipti demesy reikia ir kokias gumas ar mikrikus drop shot geriau naudoti? db esu isvaziaves ispanija,tai kaip ir minejau yra puiki galimybe isbandyti vidurzemio juroje.
aciu
Ja, klausimelis geras:)
Esu prazvejojes 3 metus nuo molo pietvakariu svedijoj ko ne kiekviena diena kai leidzia oras, bet nesu joks profesionalas. Zuvele pagaut nebudavo labai sudetinga, valandzike vakare po darbo ant akmenu ir vis kokia gyvasti(dazniausiai nenuodinga) pagauni ... bet va kai uzsikabinau uz slakiu, va tada brolyti jau prasidejo filosofija ir menas, pasidare sunku ir nemiga ieskant atsakimo i klausima, kuris, isemus keiksmazodzius, gaunasi labai trumpas- ka daryt. Ir kasdien daryt reikedavo vis ka nors kitaip pasirodo.
Taigi jei vizitas trumpas, patarciau vizgi lipt ant molo ir tikrint jo slaito apacia, kur yra kur sleptis ten vistiek kas nors slepiasi, ir pats smagumas, kad nezinai ko tiketis:) Aisku nuostaliai pradzioj bus P..dec:)
Kas liecia masalus, patart dar sunkiau. Juolab kad vidurzemio jura nera baltijos jura:) Man "gelezis" juroj smarkiai lenke guma. Vobleriu nepraktikavau del dideliu nuostoliu:) Bet as gaudyt pradeciau tuom ka turiu. Kai pirma kart atejom svedijoj ant to molo su pigiausiom blizgem is statybiniu medziagu parduotuves, jautemes nejaukiai, taciau jau po trumpo laiko svedukai stebejosi kaip mes sugebam per vakara pagaut keleta menkiu(normalaus dydzio >50cm:) Isvada- ka turi ta ir kabink, ijunk fantazija, o ten medicina issiaiskins, kas tinka, o kas ne:)
Pavariau cia kaip Mikalda:)
Davai, sekmes:)
Ir brukstelk kaip sekes, smarkiai navatna!:)